• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyama sampuanı

ahgenc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
16
0
0
İstanbul
Herkese merhaba,
Size bir urunden bahsetmet istiyorum, SHILIBAO marka dogal sac boyama sampuani tamamen bitkisel. Sacinizi sampuanliyorsunuz ve duruluyorsunuz hepsi bu kadar saciniz dogal gorunumunde kendi renginde oluyor. gerci yalnizca siyah saclar icin mevcutmus. Kullananlar olursa yorumlarini yazsinlar.

Herkese merhaba,
Size bir urunden bahsetmet istiyorum, SHILIBAO marka dogal sac boyama sampuani tamamen bitkisel. Sacinizi sampuanliyorsunuz ve duruluyorsunuz hepsi bu kadar saciniz dogal gorunumunde kendi renginde oluyor. gerci yalnizca siyah saclar icin mevcutmus. Kullananlar olursa yorumlarini yazsinlar.

nasıl yani anlamadım siyah rengi akıtıyor mu yoksa duruladıktan sonra saç rengin siyah mı oluyor???:26:

internette araştırmıştım bir ara bunlardan, o kadar çok şikayet yazıyor ki bunun hakkında
yazılanlara göre hiç bir işe yaramıyormuş...
zaten ben sadece internette satılan,piyasada (marketlerde,eczanelerde) olmayan ürünlere hiç güvenmemişimdir.

internette araştırmıştım bir ara bunlardan, o kadar çok şikayet yazıyor ki bunun hakkında
yazılanlara göre hiç bir işe yaramıyormuş...
zaten ben sadece internette satılan,piyasada (marketlerde,eczanelerde) olmayan ürünlere hiç güvenmemişimdir.

sikayetleri yazan sitelerin adreslerini paylasirsaniz bizde okuyalim ne gibi olumsuzluklari varmis acaba.

Back