- 25 Kasım 2011
- 1.445
- 12
- 34
cnm öncelikle verdiğin sağlıklı bilgiler için seni kutluyorum
bn de birşey danışacaktım bnm saçlarımda bir sene evvel röfle vardı röflenin üzerine 9 un 10 un dore sarı tonlarını uyguladım şu an bal köpüğü gibi uçlarıda eski röflemden dolayı daha açık . şu an elimde küllü sarı var boyamakla boyamamak arasında gelip gidiyorum. bu aralar fox spikeri nazlı tolganın saçlarını çok beğeniyorum sence nasıl elde edilebilir bu renk bnm saçımın uzerine
Merhabalar;
Elindeki küllü sarıyı(9.1) KESİNLİKLE uygulama. Saçların yeşillenir açıklığına göre grileşebilir de. Nazlı Tolga'nın saç rengi elindeki renk değil. 8.1 üzerine uygulanmış sarı balyajlar var.
Eğer 8.1 i ya da elindeki boyayı(9.1) uygulamak istiyorsan ilk önce PİGMENTASYON(ön boyama) yapmalısın. Bunun için elindeki saç boyasını kullanacaksan pigmentasyonu 9.3 ile, 8.1 i yani Nazlı Tolganın saç rengini uygulamak istiyiorsan 8.3 ile pigmentasyon yapmalısın.
Pigmentasyonun yapılışı şudur:
8.3 ya da 9.3 hangisini tercih edersen et: Kullanacağın küllü seçimine göre Bir tüp 8.3 ya da 9.3 ü boya kabına boşalt ve BİR ÇAY BARDAĞI SU koy iyice karıştır. Saçına ilk başta dibine sürmeden kabaca yedir 15-20 dk bekle. Bir tarak yardımı ile boyayı saç uçlarına çek ve fazlasını peteçeyle al. Saçlarını YIKAMADAN 8.1 i ya da 9.1 i koy oksidanı ekle ve saçına öncelikle saçın açık olduğu kısımlara sür bir süre bekle boya tutmaya başlayınca dibine geç. Saçının boyayı aldığını düşündüğünden 5 dk sonra saçına masaj yap ve hemen yıka.
8.1 i tercih edersen oksidanın %6lık olsun. Elindeki boyayı(9.1) tercih edersen oksidanın %9luk olsun.
Eğer kafan karıştıysa hangi boyayı bana tercih edeceğini(8.1 mi 9.1 mi) bana söyle baştan anlatırım. Pigmentasyon yapmadan saçına sürersen bu sefer de saçımdaki yeşilliği nasıl gideririm diye sorarsın. Bunu mutlaka yapmalısın.
Son düzenleme: