Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.sorum şu :kumralım saçımı sarıya yakın bal köpüğü yapmak istiyorum.bi yerde okuduğuma göre palete kahve köpüğü ile neva color ın sarısını karıştırınca dediğim renk oluyormuş.denemedim daha yardımcı olursanız sevinirim.
böl köpüğü kadar açık olur mu bilemiyorum canım ama 2. boyamada oturur bence. once yoğun renk acıcılarla sacını acıp sonra ıstediğin renge boyamayı da dusunebilrsin.
canım bakır yapma saçlarını benım saclarım turuncu bakır ve her ay boyamam gerekıo ve saclarım cok ama cok yıprandı . evet çekıcı duruyor olabılır ama sanırım ınsanın en guzel halı doğal halı..
cevabınızı yeni gördüm çok teşekkür ederim beyaz sabun ile yıkarsam renginin açılacağını söylemişlerdi denedim rengi aktı biraz tekrar soru sormak istiyorum beyaz tene küllü sarı gider mi hangi sarı tonu daha uygun olur ?
konu da açmstm ama kımse bısey dememıs. ya amonyaksız sac boyası arstryorum koyu kahve ıcın dogal sıyah dursun hemde sacımı yıprtamasın sizce en iyisi hangi marka hangisini tavsiye edersınız ?loreal ,garnier ,scharvarsgof da var heralde bı de köpük seklnde bilen fikrı olan bırı yardmcı olsun lüttfeennnn...:26:
Eki Görüntüle 718505 kızlaaarr şuanda saç rengim bu...dibim de geldi..saçımın altında loreal kumral var 7 numara üstüne de 1 hafta sonra palettenin bal rengine boyamıştım..4 aydır falan boyamıyorum ama yazın boyamayı düşünüyorum..daha da açmak isityorum saçlarımın rengini... istediğim renkler lorealin 7.13 fındık kabuğu Eki Görüntüle 718508 ama lorealin kutusundaki renklerin koyu olduğunu da biliyorum birincisi aranızda bu renge boyayan var mı ya da ben boyasam nasıl olur sizce?? dibiyle ucu ayrı renk olur mu çok
Bir de voila'nın fındık kabuğunu düşünüyorum Eki Görüntüle 718510 Sizce hangisine boyamalıyım yardım edinn lütfenn
slm.arkadaşlar benim saçımın rengi karamel ama ben kumral küllü yapmak istiyorum acaba hangi renk boyaları karışrırıp yapabilirim???????????
merhaba kızlar, saçlarım şuanda yarısı kendi rengi yarısı boyalı.kendi saçımın rengi kumral beyazlarım da çoğaldı bu arada, dipten 10 cm falan kendi saçım,alt kısımlar ise boya açık karamelle bal köpüğü arası bir renk, ben saçlarımı göze batmayan bir sarı tonuna boyamak istiyorum açık kumralla açık karamel arası, hangi boyaları ne kadar karıştırsam istediğim rengi elde edebilirim acaba?
Merhabalar;
Size boya markası olarak LOREAL MAJİREL ya da KOLESTON PERFECT öneririm. Bu boya markaları market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internette bulabilirsiniz.
tsekkkrler thalıa ama ben amonyaksız istiyorum koleston sacı cok yıpratıyor kurutyor dıolar ve snırım kolestonda amonyaksız boya yok tamm kalıcı ama benm ıstedgm sacı kurutup yıprtmasın yoksa boya kalıcı olmasın bı kac ay sonra aksın sorun degıl bana amonyaksız olarak hangı boya markalarını tavsıye edersın pekı
merhaba arkadaşlar
Saçlarımı böğürtlen siyahına boyamaya karar verdim. Aldığım boya garnier 2.6 böğürtlen siyahı. Fakat boyayıp boyamama konusunda kararsız kaldım. Saçlarım açık kahve tonnunda ilk kez boyayıcam saçlarımı. Nasıl olur bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kararsız kaldım çünkü
Tierra markasını tavsiye ederim. Amonyaksızdır ve içinde vitamin de vardır. Detaylı bilgi için sayfaya girip herhangi bir boya numarasını tıklayarak içeriğini okuyabilirsin;
Tierra Organik Saç Boyası
Merhabalar;
Size tavsiyem 2.6 ile boyamamanız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama sizi çok sert gösterir. Onun yerine kendi saçınızın üstüne ombre ya da karamel balyaj öneririm. Bunlar gibi;
Eki Görüntüle 718970 Eki Görüntüle 718971 Eki Görüntüle 718972
Merhabalar;
En son 8.0 ile boyamışsınız ve yüklediğiniz resimlerden birini vurmak istiyorsunuz ama ne yazık ki kutunun üstündeki renge aldanmışsınız. Saçınızdaki renge oranla koyu tutacaktır. İşte, boyamak istediğiniz gerçekte tutacak renkler;
Eki Görüntüle 718526 Eki Görüntüle 718527
Size tavsiyem Loreal 8.3 ile boyamanız. Bu boyayı boyarken ilk önce kendi saçınızın olduğu yerleri boyayıp 10-15 dk bekldikten sonra uçlara doğru geçmeniz.