Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

8.5 ya da 7.5 içinde altın yani sizin bildiginiz üzere dore olan bir renktir. Ama siz hem bu renkleri kullanıp hem de 0.22 koyuyorsanız boşuna kürek çekiyosunuz demektir. Koleston Perfect 8/2 8/11 9/11 ile elde edilebilecek renkler bunlar. Fakat sizin saçınızın rengini şu an bilmediğim için direkt bu boyaları boyarsanız söylediğiniz renkleri tutturabilirsiniz diyemem.

cevabınız için çok teşekkürler,saç rengim şu an böyle
$2013-04-17_16-22-14_397.jpg $2013-04-17_16-22-21_324.jpg

istediğim renk ise bu
$IMG_7980.jpg

ilginize tekrar teşekkür ederim,tabii istediğim saç için gölgeler de atılması gerekiyor sanırım ama ana rengi bir tuttursam o kadar mutlu olacağım ki,kaç senedir uğraşıyorum,kuaförlerde saçımı açtılar gene tutturamadılar,bir de yıprandı saçım,bir kerede olmasa bile yavaş yavaş bu renge gitmeye razıyım :KK16:

benim mesajıma bir bakabilir misiniz acaba? saç rengimi ve istediğim resmin fotosunu koydum,önerinize göre boya alacağım da bugün teşekkür ederim :)

cevabınız için çok teşekkürler,saç rengim şu an böyle
Eki Görüntüle 688020 Eki Görüntüle 688021

istediğim renk ise bu
Eki Görüntüle 688023

ilginize tekrar teşekkür ederim,tabii istediğim saç için gölgeler de atılması gerekiyor sanırım ama ana rengi bir tuttursam o kadar mutlu olacağım ki,kaç senedir uğraşıyorum,kuaförlerde saçımı açtılar gene tutturamadılar,bir de yıprandı saçım,bir kerede olmasa bile yavaş yavaş bu renge gitmeye razıyım :KK16:

Merhabalar;

Saçınızı açmanıza gerek yok. Sadece yeşillikler mevcut. Bu yeşiiliği öncelikle almanız gerekiyor. Bunun için Loreal Majirel 7.3 + %6(20volume) lık oksidanla boyamanız gerekmetedir. Bu şekilde yeşilliğinden kurtulabilirsiniz. Bu saç size ilk başta koyu gelecektir. Fakat bunu boyadıktan sonra uygun tonda sarı gölgeler attırın saçınıza böylelikle koyu gelmeyecektir.

Bu boya market boyası değildir Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten bulabilirsiniz. Marketten aldığınız 7.3 ile bu boya aynı değildir. O yüzden marketten almayın lütfen.

internette baktım bi websitesinde koleston satıldığını gördüm
Friseurzubehör 24 - Wella Haarfarben Koleston Perfect in allen Nuancen Shop günstig im Online Shop auf Rechnung kaufen
bu sitedeki boyayı tavsiye ediyorsunuz sanırım? linke tıklarsanız altta renkler var onların kodunu bana söylerseniz ve kaç kutu almam gerektiğini alabilirim. inşallah burda koleston açıcıyıda bulabilirim..

Hangi renk alacağınızı söyledim mi ben size ? Özür dilerim çok soru cevaplıyorum unutuyorum. Evet bu boyadan bahsediyorum.

loreal exellence 5,5 açık kestane akaju boyamak istiyorum.daha önce boyayan veya fikri olan varsa yazabilir mi lütfen.şuan ki saç rengim lorealin yine çikolata kahvesi açık ama koyusu değil.

Merhabalar;

Çikolata kahve 5.35 tir ve içinde dorelik mevcut. Sizin aldığınız renk ise 5.5 yani aynı tonun içinde dore olmayıp kzıl bakırlığı yoğun olan bir renktir.

çok teşekkürler cevabınız için,8.3 olmaz sanırım değil mi? tekrar koyulaşsın istemiyorum fazla da,majirel var bizim burda, zaten igoranın da profesyonelini alıyordum,market boyalarını sevmiyorum,, ya da 7.3 ile 8 karıştırsam?

Sizin alt zemininiz ne renk yani en son hangi boya ile boyadınız ?

Yalnız siz burda açık renk görüyorsunuz fakat bu boya Loreal majirel 6.3 tür ve koyu bir renktir.

EVet benim kafamda yesillenme var die 6.3 aldim sizin tavsiyenizle..ama loreal badem kahvesini bulabildim..simdi garnier altin kumral mi boyasam diyorum6.34 siz ne derseniz onu yapmaya calisiyorum..

çok teşekkürler cevabınız için,8.3 olmaz sanırım değil mi? tekrar koyulaşsın istemiyorum fazla da,majirel var bizim burda, zaten igoranın da profesyonelini alıyordum,market boyalarını sevmiyorum,, ya da 7.3 ile 8 karıştırsam?

8.3 olur fakat o zaman tonlaşmayı dengeleyemezsiniz evde uygulayarak. Yani dipler koyu sarı ortalar tutmaz uçlar da daha açık olur. Bu yüzden 7.3 dedim ki zaten gösterdiğiniz resim de aynı ton.

7.3 ile 8 karıştırayım diyorsunuz ama yapılan en büyük hatalardan biridir bu. Özellikle de maddi olarak. Yani bir boya ancak kendi ana rengiyel karıştırılabilr. YANİ 7.3 Ü KULLANIYORSANIZ 8 İLE DEĞİL 7.0 İLE DESTEKLENMELİDİR. kısacası sizin onun içinde 8 katmanız para israfından başka bir şey değil. 7 tonu koyu olduğundan 8 değil sadece 7.3 tutacakıtr.

EVet benim kafamda yesillenme var die 6.3 aldim sizin tavsiyenizle..ama loreal badem kahvesini bulabildim..simdi garnier altin kumral mi boyasam diyorum6.34 siz ne derseniz onu yapmaya calisiyorum..

6.3 aldınız ve uygulamadınız mı ?

Sizin dediğini 6.34 altın kumral değildir. Koyu kumral dore bakırdır. Resme ve isme aldanmayın. Almak istediğiniz renk yani 6.34 o renk değil böyle tutacaktır.

Eki Görüntüle 688614

Evet 6.3 uyguladim..yani loreal 6.3 badem kahvesini uyguladim..simdi devam mi ediyim bu rengi kullanmaya napiyim..

arkadaşlar merhaba...saçlarımı 10 yıldır röfleli kullanıyorum,röfleden önce kendi saçlarımda koyu sarıydı hiç boyatmamıştım...artık biraz değişiklik iyi olur diyorum ama cesaret edemiyorum..sizce röfleye devam etsem mi malum daha uzun süre kullanılıyo yoksa son günlerin moda rengi ola karamel gibi bi ton denesem mi?siz ne dersiniz röflenin üzerine karamel yapılabilir mi? yardımlarınız için teşekkürler...

kızlar son zamanlarda ışıltı attırmak saça moda oldu. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? benim kendi saçlarım kumral, röfle yaptırıyordum önceden bir ay önce kendi rengime döndüm. koyu kumral yani. şimdi uçlarına ışıltı attırsam mı diye düşünüyorum ?
nasıl bir işlem yapıyorlar yine açıyorlar mı orielle ?

arkadaşlar merhaba...saçlarımı 10 yıldır röfleli kullanıyorum,röfleden önce kendi saçlarımda koyu sarıydı hiç boyatmamıştım...artık biraz değişiklik iyi olur diyorum ama cesaret edemiyorum..sizce röfleye devam etsem mi malum daha uzun süre kullanılıyo yoksa son günlerin moda rengi ola karamel gibi bi ton denesem mi?siz ne dersiniz röflenin üzerine karamel yapılabilir mi? yardımlarınız için teşekkürler...

Merhabalar;

Röflenin üzerine doğru boya ile boyanmadığında saç, yeşillenir. Sizin istediğiniz renk karamel yani Koleston perfect 8/07 dir. Marketlerde satılan renk karamel değildir. 8/07 ise içinde hafif küülü bir tondur yani röflenin üzerine boyanan 8/07 saçınızı yeşillendirir.

Size tavsiyem röflenizi kaybetmeden tonu kırmanız. Yani Loreal Majirel 8.3 + %6(20volume) luk oksidanla saçınızı boyamanız. İlk önce RÖFLEYE göre koyu gelecektir ama oysaki bu ton bi ton koyudur. Bu sayede saçınız 3-4 yıkama sonrasında doğal yansıma oluşturacaktır.

Bu boyayı boyamayı karar verirseniz, ilk önce SADECE dibinize yani kendi saçınızın olduğu yere sürüp en az 15 dk bekledikten sonra orta ve uçlara geçmeniz ve de uç kısmını 30 dk dan fazla tutmayın ve yıkayın.

Bu boya market boyası değildir, kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz. Marketlerde olan 8.3 ile benim önerdiğim 8.3 aynı değilldir aldanmayın lütfen.

kızlar son zamanlarda ışıltı attırmak saça moda oldu. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? benim kendi saçlarım kumral, röfle yaptırıyordum önceden bir ay önce kendi rengime döndüm. koyu kumral yani. şimdi uçlarına ışıltı attırsam mı diye düşünüyorum ?
nasıl bir işlem yapıyorlar yine açıyorlar mı orielle ?

Merhabalar;

Evet ışıltı katarken bile saç açılır fakat açma süresindeki kadar değil daha az beklenir. Arasındaki tek fark budur. Kendi saçınız olsaydı 8/4 ile krepe balyaj atarak saçınızın kalan yerlerini boyatın derdim ama bu sadece kendi saçın üstünde tutar, yani ışıltı katmak istiyorsanız açılır saç(hepsi değil).

Karamel krepe balyaj ya da ombre öneririm tabi şu an saç renginizi bilmediğimden hangi tonu uygun düşer, ezbere konuşmak istemem.

X