Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Kaç kere yapmanız gerektiğini saçınızı görmediğim için bir şey diyemiyorum ama saçınız çok yoğunsa en az 4 kere yapmanız gerekiyor. Bununla uğraşmak istemiyorsanız açıcı alıp boyayın.

Eğer açıcı değilde garnierle yapacağım diyorsanız istediğiniz saç renginin üstüne Markette satılan loreal 8.3 öneririm ve tabiki kutunun içindeki oksidanla değil %9(30volume ) olmalıdır.

bu işlemleri yaparsam istediğim rengi elde etmem neredeyse 3 ay sürer ve kaç kutu boya almam gerekecek oksidan vs bayağı masraflıda olacak gibi, açıcı daha mantıklı sanki ama saçlarımı dökerse filan diye çok korkuyorum onu saçı yıpratmadan uygulamanın yöntemi var mı? birde açıcı hangi marka oluyor loreal filan gibi mi? ayrıyettren oksidanı nasil bulacağımıda bilmiyorum boyaların olduğu bölümde midir?
yardımcı olduğnuz için çok teşekkür ederim

merhabalar sayın thalia, sizden yardım rica edeceğim mümkünse
saçımı igora 8.5 bir kutu 7.5 yarım kutu ve bir sıkımlık 0.22 ile boyuyorum. İstediğim renk Bennu Geredenin tonu, onun doğal olabilir rengi ama ona yakın bir renk. Hangi boya ile boyamam gerekir? İlginize şimdiden teşekkürler

merhabalar.
benim normalde doğal sac rengim sarı ama kızıla boyatmak istiyorum.
ama tam emin olamıyorum cunku bi kere boyarsam sacımın doğal rengini bidaha yakalayamam :/
ten rengim de hafif sarımsı beyaz tenliyim yuvarlak da bi yüzüm var.

$IMG_5760.jpg

bu kızılı tutturabilmek için hangi tonları karıştırmalıyım
şimdiden teşekkürler.

merhabalar.
benim normalde doğal sac rengim sarı ama kızıla boyatmak istiyorum.
ama tam emin olamıyorum cunku bi kere boyarsam sacımın doğal rengini bidaha yakalayamam :/
ten rengim de hafif sarımsı beyaz tenliyim yuvarlak da bi yüzüm var.

Eki Görüntüle 686681

bu kızılı tutturabilmek için hangi tonları karıştırmalıyım
şimdiden teşekkürler.

Bu renk kızıl değil KIRMIZIDIR. yani LOREAL MAJİREL MİX KIZIL içine karıştırılmıştır.

Bu renge en yakın boya Koleston perfect 8/46 dir ve oksidani %9(30volume) uygulanmıştır.
Fakat bu rengi saçınızda evde uygulamak zordur. Önce pigmentasyon işemi yapılması sonra da MİX KIRMIZI rengi doğru oranda boyanın içine karıştırılmalıdır.

merhabalar sayın thalia, sizden yardım rica edeceğim mümkünse
saçımı igora 8.5 bir kutu 7.5 yarım kutu ve bir sıkımlık 0.22 ile boyuyorum. İstediğim renk Bennu Geredenin tonu, onun doğal olabilir rengi ama ona yakın bir renk. Hangi boya ile boyamam gerekir? İlginize şimdiden teşekkürler

8.5 ya da 7.5 içinde altın yani sizin bildiginiz üzere dore olan bir renktir. Ama siz hem bu renkleri kullanıp hem de 0.22 koyuyorsanız boşuna kürek çekiyosunuz demektir. Koleston Perfect 8/2 8/11 9/11 ile elde edilebilecek renkler bunlar. Fakat sizin saçınızın rengini şu an bilmediğim için direkt bu boyaları boyarsanız söylediğiniz renkleri tutturabilirsiniz diyemem.

bu işlemleri yaparsam istediğim rengi elde etmem neredeyse 3 ay sürer ve kaç kutu boya almam gerekecek oksidan vs bayağı masraflıda olacak gibi, açıcı daha mantıklı sanki ama saçlarımı dökerse filan diye çok korkuyorum onu saçı yıpratmadan uygulamanın yöntemi var mı? birde açıcı hangi marka oluyor loreal filan gibi mi? ayrıyettren oksidanı nasil bulacağımıda bilmiyorum boyaların olduğu bölümde midir?
yardımcı olduğnuz için çok teşekkür ederim

Ben koleton yoğun açcıcı kullanıyorum ama orda ne vardır bilmiyorum her zaman kullandığınız boya markasının açıcısını kullanmanızı tavsiye ederim.

Saçlarınızı açarken diplerine KESİNLİKLE sürmeyin, açıcıyı bol kullanın. Böylelikle 40 dk de açılcak saçı 20-30 dk ye indirebillrsiniz, tabi saçınızın açıldığını anladığınız an saçınızı yıkayınız.

Koleston ya da vital marka ayrıyeten oksidanı bulabilirsiniz.

kel kalma noktasındayım saç boyayanlara imrenerek bakıyorum naptıysam çare bulamadım dökülmeye çok üzülüyorum

kel kalma noktasındayım saç boyayanlara imrenerek bakıyorum naptıysam çare bulamadım dökülmeye çok üzülüyorum

Merhabalar;

Saç dökülme ilk başta kozmetik gibi gözükse de aslında içten gelen bir hastalıktır. Bir aralar benim de saçlarım çok dökülüyordu. Bu yüzden cildiyeye gittim ve bazı testler istendi. Bunun sonucunda KANSIZLIK çıktı. FAKAT kansılığın çeşitleri vardır.

Birincisi kandaki demir oranıdır bu oran genellikle 13-17 arasındadır.
İkincisi demir bağlama kapasitesidir bu oran genellikle 250-410 arasındadır.
Üçüncüsü ferritindir bu oran 14-50 yaş arası bayanlarda ->14-150 olmalıdır.

Tabiki saç dökülmesinin bir çok nedeni vardır: Çinko, Kalsiyum vb. eksikliği gibi

Bunun için doktora gidiniz.

Son düzenleme:
kızlar merhaba.lütfen bana yardımcı olun ya fikir verin kızlar karar veremiyorum anlatayım durumu.tarçın bakır şuan saçlarım.iki hafta oldu galiba boyayalı aktı biraz.öncesinde açılıp bakıra boyanmıştı.tarçın bakırı çok ama çok seviyorum.ve çok yakıştı ama çok aktğı için o rengin havası hemen değişiyo bende öyle akmış halini hiç sevmiyorum ki genelde bu rengi kullananlar bundan şikayetçidir zaten.sık sık boya yapamam bu yüzden mecburen vazgeçicem bu renkten.çok sevmeme ve çok yakışmasına rağmen.saçlarım çok dkölüyodu tepemde hafif açıklık var hatta ama bu açık bi renk olduğu için sanırım deriyle bütünleimişti ve daha iyi duruyodu tepe kısmı.o yüzden çok koyu bi tnda istemiyorum.kendi saç rengim koyu kahve gibi dipler çıkınca sırıtmayacak ama asla koyu olmayan böyle ışıltılı bakır yansımalı bi renk istiyorum.anlattıklarımı göz önünde bulundurarak bana ne öneririsiniz kızlar lütfen pek anlamıyorum yardımınızı bekliyorum...

aslında uçlarımda hala azcık kızıllık var yazarken tekrardan düşündümde biraz koyu bi ton tam renk bütünlüğü sağlar sanırım.neyse o zaman şöyle diiym.bu saçlara renk bütünlüğü sağlayacak tarçın bakırın tam akmış halinin üzerine boyayabileceğim ama çok koyu olmayan hangi boyayı önerirsiniz kızlar?kahve tnları bana yakışır mı acaba beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm.bu arada kızıl hiç sevmiyorum çok pişmanım bi kere boyattığım için.o yüzden lütfen kızıl ve kızıl gibi yansıması olan renkler söylemeyin.uzun yazdım ama kusura bakmayın lütfen yardımınızı bekliyorum kızlar ya..

$s.png kızlar yapabildim mi bilmiyorum hiç foto eklememiştim emma stone kahve saçlı halini yüklemeye çalıştım çok güzel görünüyo acaba ne renktir bu ? $s2.jpg bide bu var galiba daha açık bi ton demi kızlar inş çıkmıştır fotolar aslında bu tonlar sanırım olur banada kafam karışık ya off napıcamı bilmiyorum :KK43: 2.foto bakır sanırım ya hatta kızlar dikkatli bakınca farkettim ki benim şuanki saçlarım böyle gibi.. ama renk bütünlüğü yok malesef.ve dahada akacak sarıya dönük bi hal olacak.. kızlar fikirlerinizi bekliyorum.ilk fotodaki hali ne ile boyasam elde ederim? çok koyu istemiyorum ama mecburum sanki..

Son düzenleme:
kızlar merhaba.lütfen bana yardımcı olun ya fikir verin kızlar karar veremiyorum anlatayım durumu.tarçın bakır şuan saçlarım.iki hafta oldu galiba boyayalı aktı biraz.öncesinde açılıp bakıra boyanmıştı.tarçın bakırı çok ama çok seviyorum.ve çok yakıştı ama çok aktğı için o rengin havası hemen değişiyo bende öyle akmış halini hiç sevmiyorum ki genelde bu rengi kullananlar bundan şikayetçidir zaten.sık sık boya yapamam bu yüzden mecburen vazgeçicem bu renkten.çok sevmeme ve çok yakışmasına rağmen.saçlarım çok dkölüyodu tepemde hafif açıklık var hatta ama bu açık bi renk olduğu için sanırım deriyle bütünleimişti ve daha iyi duruyodu tepe kısmı.o yüzden çok koyu bi tnda istemiyorum.kendi saç rengim koyu kahve gibi dipler çıkınca sırıtmayacak ama asla koyu olmayan böyle ışıltılı bakır yansımalı bi renk istiyorum.anlattıklarımı göz önünde bulundurarak bana ne öneririsiniz kızlar lütfen pek anlamıyorum yardımınızı bekliyorum...

aslında uçlarımda hala azcık kızıllık var yazarken tekrardan düşündümde biraz koyu bi ton tam renk bütünlüğü sağlar sanırım.neyse o zaman şöyle diiym.bu saçlara renk bütünlüğü sağlayacak tarçın bakırın tam akmış halinin üzerine boyayabileceğim ama çok koyu olmayan hangi boyayı önerirsiniz kızlar?kahve tnları bana yakışır mı acaba beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm.bu arada kızıl hiç sevmiyorum çok pişmanım bi kere boyattığım için.o yüzden lütfen kızıl ve kızıl gibi yansıması olan renkler söylemeyin.uzun yazdım ama kusura bakmayın lütfen yardımınızı bekliyorum kızlar ya..

Merhabalar;

Size Koleston perfect 6/34 ya da Loreal majirel 7.42 öneririm bunları kullanırken %6(20volume) oksidan tercih etmelisiniz. Bunlarda kızıllık değil bakırlık mevcuttur. Saçınızın son halini görmediğim için ancak bu kadar yardımcı olabilirim.

Bunlar market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internette bulabilirsiniz.

Eki Görüntüle 687318 kızlar yapabildim mi bilmiyorum hiç foto eklememiştim emma stone kahve saçlı halini yüklemeye çalıştım çok güzel görünüyo acaba ne renktir bu ?Eki Görüntüle 687327 bide bu var galiba daha açık bi ton demi kızlar inş çıkmıştır fotolar aslında bu tonlar sanırım olur banada kafam karışık ya off napıcamı bilmiyorum :KK43: 2.foto bakır sanırım ya hatta kızlar dikkatli bakınca farkettim ki benim şuanki saçlarım böyle gibi.. ama renk bütünlüğü yok malesef.ve dahada akacak sarıya dönük bi hal olacak.. kızlar fikirlerinizi bekliyorum.ilk fotodaki hali ne ile boyasam elde ederim? çok koyu istemiyorum ama mecburum sanki..

Saçınızın fotoğrafını çekip yükleyin bu şekilde ezbere konuşmak istemiyorum. Zemini görmeden boya adı verirsem farklı tutar çünkü.

Saçınızın fotoğrafını çekip yükleyin bu şekilde ezbere konuşmak istemiyorum. Zemini görmeden boya adı verirsem farklı tutar çünkü.

cevabı ben de merak ediyorum. çok güzel bir renk bu.. :KK16:

benim zeminim bakır kızıl. igora 6.77 ile boyuyorum. teşekkürler.

cevabı ben de merak ediyorum. çok güzel bir renk bu.. :KK16:

benim zeminim bakır kızıl. igora 6.77 ile boyuyorum. teşekkürler.

Benim söylediğim ton 7 ya da 8 ile başlıyor, siz ise 6 numra ile başlayan boya ile boyuyorum dediniz. Yani şu anki halinizden 1-2 ton açcığı, ne yazık ki saçınızı açmadan bu rengi tutturamazsınız Sadece dipleriniz tutar.

Ben koleton yoğun açcıcı kullanıyorum ama orda ne vardır bilmiyorum her zaman kullandığınız boya markasının açıcısını kullanmanızı tavsiye ederim.

Saçlarınızı açarken diplerine KESİNLİKLE sürmeyin, açıcıyı bol kullanın. Böylelikle 40 dk de açılcak saçı 20-30 dk ye indirebillrsiniz, tabi saçınızın açıldığını anladığınız an saçınızı yıkayınız.

Koleston ya da vital marka ayrıyeten oksidanı bulabilirsiniz.

internette baktım bi websitesinde koleston satıldığını gördüm
Friseurzubehör 24 - Wella Haarfarben Koleston Perfect in allen Nuancen Shop günstig im Online Shop auf Rechnung kaufen
bu sitedeki boyayı tavsiye ediyorsunuz sanırım? linke tıklarsanız altta renkler var onların kodunu bana söylerseniz ve kaç kutu almam gerektiğini alabilirim. inşallah burda koleston açıcıyıda bulabilirim..

merhabalar arkadaşlar,öncelikle böyle bir konu açıp bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Benim derdimde açık kumrala dönmesini istediğim saçlarım,saçlarım orta kumral yıllardır röfleli kullanıyorum ama artık çok sıkıldım daha doğal renkleri istiyorum,kuaföre gittim kumralın yakışmayacağını iddia ederek,röfleli saç üstüne bal sarısı boyadı ama boya akar diye kahve koydu sanırım boyanın içine ve saçım resmen kestane oldu.buğday tenli,mavi gözlüyüm saçımla çok oynamadan fikirlerinizide alarak kendim açık kumrala dönmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.kendi saç rengimi ve istediğim rengide ekliyorum şimdiden teşekkürler.

$Resim.jpg $AK-KUM~1.jpg

Son düzenleme:
loreal exellence 5,5 açık kestane akaju boyamak istiyorum.daha önce boyayan veya fikri olan varsa yazabilir mi lütfen.şuan ki saç rengim lorealin yine çikolata kahvesi açık ama koyusu değil.

X