Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Öncelikle merhaba saçlarımı palette yoğun bakırla boyamıştım iki kez.Onun öncesinde de kahverengi olan saçlarımı kuaföre açtırıp bakır yaptırmıştım.Akmış yoğun bakırın üzerine palette altın karamel yapayım dedim ama saçlarımın dipleri altın karamelken diğer kısımlar açık bakır oldu.Halbuki saçlarımın rengi koyu değildi.Ben bu renk farkını nasıl kapatabilirim.Bir daha açtıramam çünkü açılalı birkaç ay oldu.Ben homojen bir altın karamel olsun istiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim:26:

Diplerde de bakır boya var mıydı yoksa doğal saçlar mı çıkmıştı?

Canım diplerden bir santim kadar uzamıştı.Ama 5 santimlik ter altın laramel tuttu.Ne yapabilirim sence.Ben altın karamel olsun istiyorum.Diğer yerler de koyu değil.Açık bakır sayılır.

Canım diplerden bir santim kadar uzamıştı.Ama 5 santimlik ter altın laramel tuttu.Ne yapabilirim sence.Ben altın karamel olsun istiyorum.Diğer yerler de koyu değil.Açık bakır sayılır.

Altın karamelse turunculuk fazla gelmiş olabilir bakır zeminin üzerine düz karamelle boyansa,7.55 gibi
Acaba bakırlık kapanıp ton farkı ortadan kalkar mı
Ben bakır ağırlıklı saçın üzerine karamel tonları istendiğinde önce bakırlığın yoğunluğunu azaltılmasını öneriyorum
7 ya da 6 tonlarında bir karamel ton farkını ortadan kaldırır sanırım ama önce uçlardan başlanması lazım boyaya

ladyevilcim ya burda ne kadar da başın ağrımış dur az da ben ağrıtayım :)
şimdi canım benim saçlarım orta kestane,hiç boya yok malum hamilelik emzirme derken hiç boya sürmedim
gözlerim açık kahve tenimde beyaz ve ben 8 tonlarında bir sarı renk istiyorum
bana neler önerirsin,kaç numarayla boyayım,önce dip sonra uç olayı benim içinde geçerli mi?

ladyevilcim ya burda ne kadar da başın ağrımış dur az da ben ağrıtayım :)
şimdi canım benim saçlarım orta kestane,hiç boya yok malum hamilelik emzirme derken hiç boya sürmedim
gözlerim açık kahve tenimde beyaz ve ben 8 tonlarında bir sarı renk istiyorum
bana neler önerirsin,kaç numarayla boyayım,önce dip sonra uç olayı benim içinde geçerli mi?

Bazen okulu bırakıp kuaförlüğe mi başlasam diyorum :KK37:
Orta kestaneyse 5 tonlarındadır 3 ton açık renk için açıcı kullanmanız önermem
Tüp ya da set boyalarda bulabileceğiniz ekstra açıcı saç boyalarıyla boyayabilirsiniz
Hiç boya yoksa dipleri daha sonra boyayın çünkü vücut ısısına bağlı olarak dipler daha kolay çabuk açılır
4-5 cm kadar bırakın boyarken diplerden son 15-20 dk kadar sonra dibe geçin
Tüp boya olarak exicolor 1000 ya da 1001 öneririm
İlk boyandığında turunculuk bırakabilir 1001 daha garanti gibi o yüzden
Ama set boyalarda da tek seferde 3-4 ton açan boyalar mevcut palettede var sanıyorum

Son düzenleme:
kızlar bana bir öneride bulursanız çok sevaba geçer
benim saçlarım fındık kabuguna boyalıydı ama sadece dibi öyleydi geri kalan kısım açık kahveydi. bende renk farkından kurtulmak için bugun Koleston 9.0 Sarıya boyadım. Sonuc rezalet. Dibinden 3 parmak o kadar açıkki çok komik duruyor diğer kısımlar değişmedi. Homojen olsun derken iyice berbat ettim. Napıp kurtulabilrim? aslında korkuyorum bir daha kendim bişey yapmak istemiyorum yarın kuaföre gitsem halledebilir mi? Pazartesi günü seminerimde var yarın halletmem lazım. Birde yeni boyandı ya yarın işlem yapılırsa yanmaz ins. saçım :KK43:

kızlar bana bir öneride bulursanız çok sevaba geçer
benim saçlarım fındık kabuguna boyalıydı ama sadece dibi öyleydi geri kalan kısım açık kahveydi. bende renk farkından kurtulmak için bugun Koleston 9.0 Sarıya boyadım. Sonuc rezalet. Dibinden 3 parmak o kadar açıkki çok komik duruyor diğer kısımlar değişmedi. Homojen olsun derken iyice berbat ettim. Napıp kurtulabilrim? aslında korkuyorum bir daha kendim bişey yapmak istemiyorum yarın kuaföre gitsem halledebilir mi? Pazartesi günü seminerimde var yarın halletmem lazım. Birde yeni boyandı ya yarın işlem yapılırsa yanmaz ins. saçım :KK43:

Ton farklılıklarını daha açık renkler değil daha koyu renkler kapatır
Kuaför halleder büyük ihtimalle ama iyi bir kuaföre gitmenizi öneririm
Yıpranmanın az olması için açık renklere değil şuanki saç renginizden daha koyu renklere yönelin

tavsiyen için teşekkür ederim. kuaförde aynısını söyledi siyaha boyayalım dedi 50 tl istedi bende kendim Garnier karamel siyahı aldım boyadım ve her yer aynı :)
koyu ama zamanla hem akar hem de alışır gözüm ins

kızlar selam ben 20 gun önce saçıma keratin uygulaması yaptım.
aşırı duz olmadı ama cok memnunum . 1-2 ay sonrada tekrar yapıcam keratını.(saç botoxu)
ancak baska bı mevzu var. bundan 3 ay once saçlarım karameldi.cok guzel bır renktı kendım yapmıştım.

ancak keratını yapıcam dıye dınlenmesı için kestane rengıne boyamıştım ıstemeyerek. şuan orjinal saçım diplerden 4-5 cm uzadı( koyu kestane gibi kendı saç dibim)
boyadıgım renk baya aktı şuan belki yarım ton daha açık...

ben saçlarımı eskı halıne getırmek ıstıyorum.

korkularım şunlar,keratini bozarmıyım. bozmamak için ne kullanmalıyım?

ben genelde rofle setıyle dıkkatlıce açıp ustune boya yapıyorum. sizce bu işlem saçımı cok yorarmı? rofle setlerı saçı bozarmı hangı boya ve açıcılarda keratın bozan maddeler mınımum duzeydedır.

Son düzenleme:
kızlar selam ben 20 gun önce saçıma keratin uygulaması yaptım.
aşırı duz olmadı ama cok memnunum . 1-2 ay sonrada tekrar yapıcam keratını.(saç botoxu)
ancak baska bı mevzu var. bundan 3 ay once saçlarım karameldi.cok guzel bır renktı kendım yapmıştım.

ancak keratını yapıcam dıye dınlenmesı için kestane rengıne boyamıştım ıstemeyerek. şuan orjinal saçım diplerden 4-5 cm uzadı( koyu kestane gibi kendı saç dibim)
boyadıgım renk baya aktı şuan belki yarım ton daha açık...

ben saçlarımı eskı halıne getırmek ıstıyorum.

korkularım şunlar,keratini bozarmıyım. bozmamak için ne kullanmalıyım?

ben genelde rofle setıyle dıkkatlıce açıp ustune boya yapıyorum. sizce bu işlem saçımı cok yorarmı? rofle setlerı saçı bozarmı hangı boya ve açıcılarda keratın bozan maddeler mınımum duzeydedır.

Malesef boya keratinin düşmanı. :KK50: Ben de iki sefer keratin uyguladım. İlkinde dayanamayıp boyadım ve keratin tamamen aktı.
Bir kez daha Brezilya fönü yapabilme şansın var mı?

Malesef boya keratinin düşmanı. :KK50: Ben de iki sefer keratin uyguladım. İlkinde dayanamayıp boyadım ve keratin tamamen aktı.
Bir kez daha Brezilya fönü yapabilme şansın var mı?
henuz 20 gun once falan yaptrdgm ıcın halıyle bıraz kullanmak ıstıyorum en ıyısı 1 ay sabretmek:1 ay sonra rengını açar ondan 1 hafta sonrada keratını uygularım canım

Son düzenleme:
kızlar bende buğday tenliyim ama sanki minik birşey daha beyaza yakın bir tenim var. Saç rengim koyu kahverengi gözlerimde öyle. Sizce nasıl bir renk yapabilirim. Ben kızıl istyiorum ama lütfen yardımcı olun.

Mavi oryal kullanmak turunculuğu azaltıyor diye duymuştum doğru mu acaba
İçinde mavi pigment olduğu için turunculuk bırakmadan açabiliyormuş açıklaması bana mantıklı geldi
Olmazsa onunla deneyeceğim

Bir de benim diplerim iyice çıktı ve siyah boya baya bir aktı
Ne yapsam bilmiyorum ve bu sefer dore yansıma bırakarak açıldı saçım
Homojen olsaydı hoş görünebilirdi renk çok doğal şekilde açıldı
Ama her tarafı eşit değil işte :/
Senin dediğin gibi yapmak bana şuan çok mantıklı geliyor
Su bazlıların koyu renkleriyle boyamak
Ama dediğim gibi siyahtan kurtulabilmem için yıllar gerekiyor saçım çok uzun çünkü
O yüzden kendi rengine açıp eğer istersem de manic panic siyahla tekrar boyayabilirim

Parfümerilerde satılan hiç renk vermeyen sprey boyalar da aklıma yatmıyor değil :KK1:
Renk vermeyenler mor-pembe vs olanlardı siyah öyle olmaz diye düşünüyorum

Bunu ilk defa duyuyorum, bilgim yok ama mantıklı. Eğer o mavilik pigmentse turunculuğu azaltır, kırmızı oryalin kızıllaştırması gibi. Kendin mi uygulayacaksın?

Sen saçlarını açmak istiyorsun, açıyorsun ama dayanamayıp siyaha dönüyorsun yeniden. Bu sefer de aynısı olursa normal boya yerine su bazlı kullanmayı dene. Hem diğer renklerini de kullanabilirsin, lacivert mesela. Bence sen açarsan saçlarını bu sefer su bazlıları dene.

Canım onlar sulu boya gibi duruyor ama. Yani siyahı nasıl duruyor bilemeyeceğim ama ıslak duruyordur diğerleri gibi. :26:

henuz 20 gun once falan yaptrdgm ıcın halıyle bıraz kullanmak ıstıyorum en ıyısı 1 ay sabretmek:1 ay sonra rengını açar ondan 1 hafta sonrada keratını uygularım canım

Brezilya fönünde ikinci uygulama şart zaten saçların daha düz ve keratinin daha etkili olması için. Dediğin şekilde yapman en uygunu. Kolay gelsin. :KK34:

kızlar bende buğday tenliyim ama sanki minik birşey daha beyaza yakın bir tenim var. Saç rengim koyu kahverengi gözlerimde öyle. Sizce nasıl bir renk yapabilirim. Ben kızıl istyiorum ama lütfen yardımcı olun.

Bu konudan teninin alt tonunu öğrenip buraya yazabilir misin?

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-uygulama-teknikleri-fircalar-aplikatorler/509078-cildin-alt-tonu-undertone-belirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

evet benim alt tonum warm sıcakmış

O zaman bakır kızıl tonları ve sıcak renkler yakışır sana. Kaş rengin de önemli, çok koyuysa bir miktar kırdırman gerekebilir.

http://img209.imageshack.us/img209/5875/keiraknightleyfi1.jpg

kızlar birde linke tıkladığınızda görünen saç rengi nasıl elde edilebilir. Bu saç karamel yazınca googleye yine çıkıyor bal köpüğü yazınca yine çıkıyo. Bu rengin adını ve hangi markadanın boyasından elde edebileceğimi bilenler varsa yardımcı olurlar mı?

Genelde karamel, bal köpüğü diye geçer bu saç rengi ama doğru adı dore kumraldır. Dore(altın) yansımalı kumral ve koyu sarı bu renklerin doğru adı. Zemin rengine göre 7.3 veya 8.3 ile elde edilebilir. Dore yansımaların yoğunluğunu artırmak için 0.33 yoğun dore sarı katılabilir karışıma. Ama zemin rengi çok önemli, zemin koyuysa turunculuk oluşur.

Bunu ilk defa duyuyorum, bilgim yok ama mantıklı. Eğer o mavilik pigmentse turunculuğu azaltır, kırmızı oryalin kızıllaştırması gibi. Kendin mi uygulayacaksın?

Sen saçlarını açmak istiyorsun, açıyorsun ama dayanamayıp siyaha dönüyorsun yeniden. Bu sefer de aynısı olursa normal boya yerine su bazlı kullanmayı dene. Hem diğer renklerini de kullanabilirsin, lacivert mesela. Bence sen açarsan saçlarını bu sefer su bazlıları dene.

Canım onlar sulu boya gibi duruyor ama. Yani siyahı nasıl duruyor bilemeyeceğim ama ıslak duruyordur diğerleri gibi. :26:

Evet tekrar siyaha dönüyorum boşuna açmış oluyorum :/
Eğer açarsam kendim açarım
Islak bir görünüm vermese siyahı diğerleri gibi olmaz kullanılabilir diye düşündüm ama ıslak durur bence de

evet benim alt tonum warm sıcakmış

Doğal bakırlar-kızıllar iyi olabilir

$tumblr_lux4kcwme11qev0j4o1_500_large.jpg Eki Görüntüle 425224 Eki Görüntüle 425225

O zaman bakır kızıl tonları ve sıcak renkler yakışır sana. Kaş rengin de önemli, çok koyuysa bir miktar kırdırman gerekebilir.

Genelde karamel, bal köpüğü diye geçer bu saç rengi ama doğru adı dore kumraldır. Dore(altın) yansımalı kumral ve koyu sarı bu renklerin doğru adı. Zemin rengine göre 7.3 veya 8.3 ile elde edilebilir. Dore yansımaların yoğunluğunu artırmak için 0.33 yoğun dore sarı katılabilir karışıma. Ama zemin rengi çok önemli, zemin koyuysa turunculuk oluşur.

çok teşekkür ederim canım. çok yardımcı oldun bana.

http://www.lorealparis.com.tr/img/l10n/products/305x262/HCo1_29.jpg bu resimdekiyle yani loreal 7.34 le küllü sarı karıştırsam o rengi elde edebilir miyim sence? Çünkü ben altın yansımalı kumral rengini bulamadım. Koyu sarıda benzemez gibi geldi.

X