• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama işlemi hakkında?

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
96
Adana
merhaba arkadaşlar saç boyama işlemi hakkında sormak istediğim birsey var saçlarımı en son açık karamele boyadım ve diplerde yaklaşık 4 5 cm lik kısım kızılımsı alt kısımlar karamel oldu.Bu durumu düzeltmek için birdahaki boyamamda öncelikle alt kısımları boyayıp en son diplerimi boyasam nasıl düzeltebilirim bu renk farklılıgını her defasında öncelikle dipleri boyuyordum bir süre bekletip daha sonra alt kısımları boyuyordum ama dip kısımlarımın rengi daha açık oluyor, detaylı birsekilde anlatacak arkadaslardan yardım bekliyorum opuyorumnanaktan

bunu denemeden bilemezsiniz ,bizde zor biliriz çünkü kendi diplerden çıkan renginizi bilmiyoruz yazsanız bile tonları yinede vardır,örnek vereyim arkadaşım ile benim saçlarım bakıldığında aynı ve aynı boyayı alıp boyadığımızda onda farklı bende farklı neticeler aldık,demek oluyorki saçın ince telli kalın telli vs saç yapısıda mühim kimi saç atıyorum sürersin oriali açılmak bilmez kimisi öyle çabuk açılır ki takip edemez yakarsınız ,asıl saç renginizi burada vermekte birseyı değiştirmeyecek ,denemekten başka çareniz yok gibi,biraz uzun yazdım kusura bakmayın ,başarılar dilerim:kahve:

sanırım anlamadınız yada ben anlatamadım alt kısımlarımı önce boyamalıyım dipleremi öncelik vermeliyim bunu soruyorum ilgilendiginiz için tesekkürler koca formda bilen yokmu bunu arkadaslar dünden bu yana bakıyorum :gitme:

O kızılımsı rengi küllü açık bi renkle karameli karıştırarak yok edebilirsiniz sonradan.Ben öyle yapmıştım Bazı yerler kızıl kalınca :) boya sürüşünü fılan değiştirmedim yani..

dip rengim daha açık kalıyor uçlara göre bu durumda alt kısımdanmı baslayayım boyamaya karamsar18

Önce uçları boyamalısınızki dip rengini uç rengine göre ayarlamanız lazım.Fakat dip rengi boyadığınız rengin ya aynısı yada bir ton açığı olmalıki uyum sağlasın.

Back