Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama işinden anlarım diyenler...bi sorum var bakar mısınız?

sgo

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
48
0
296
Manisa
kızlar benim saçımda hiç boya yok kendi rengi siyaha yakın koyu kahve. ben şimdi boya alıp evde boyasam tutmaz mı hiç? bi kaç kere arkadaşlarım saçlarını boyarken bi tutamına sürdüm yıkadım hiç belli olmuyo. bronz kahve istiyorum. bu rengi tutturmam için daha açık bi renk boya mı seçmeliyim? lütfen önerilerinizi bekliyorum. çok sıkıldım artık değişiklik istiyorum

Ben saçımı boyarım çok iyi anladığımı söyleyemem ama fikrim de var.
Birden açamazsın siyaha yakın koyu kahve ise..
Önce kahve yap bence sonra yavaş yavaş bronza doğru gideceksin.
Adım adım hee kuaför becerir mi bence becerir ama sağlam paranı alır.

derinss kuaförde boyatmak istemiyorum saçlarım seyrek zaten iyice inceltirler diye. peki karamel gibi bi renk boya alsam benim koyu renk saçı kahve yapmaz mı?

saçlarının resmi olsa daha iyi yorum yaparız cnm kendi saçına altın karamel boyarsan koyu karamel olur ama biraz olsun açılır rengi ancak 2. 3. ye boyamana rengi tam açılır çünkü açma işlemi olmadığından her boyada açılır rengi beyaz tenliysen altın karamel hoş olur

esmer sayılırım. haklısın altın karamel olabilir baktım da şimdi netten. ona boyarsam anca açılır akahve tonlarında olur heralde benim saç. çok teşekkürler dilşad sağol....

bakırlığı yoğun bir renk parlak ve kolay akmıyor yakışır boyarsan sonucu yaz palette deluxe markasıda cnm :13:

eğer saçında boya yoksa isterse simsiyahh olsun saç rengini daha rahat açabilirsin gelgelelm sana bronz kahve kullanması zor renkleredn biri dip boyan hemen belli olur evde kendin alıp boyayabilirsin bu rengi ama bronz kahveden iki ton açık bi renge boyaman gerkeiyo AMAAA ben sürekli saç boyayamam dersen boyama iki ay sonra dip boyası derdine düşeceksin çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…