merhaba arkadaşlar benim saçlarım siyah boya ama artık çok sıkıldım koyu karamel istiyorum, kuaförede gitmek istemiyorum evde kendim nasıl açabilirimm?
http://www.resimkolik.net/resimler/asli.tandogan.3.jpg zeyn bu saç rengi nedir kumraldan sonra bunu denemek sitiyorum da şimdiden soruyum dedim? kumralın üstüne uyguluyacağımı düşünürek söyleyebilir misin?
Merhaba _zeyN_ bana saç rengin hakkında biraz bilgi verebilirmisin avatarındaki sensin sanırım saçlarının rengi çok güzel ve oldukça bakımlı duruyor.Bu zamana kadar koyu renkten açık renge bir türlü dönemedim.Saçlarım işlem gördü evet ama çok fazla yıpranma yok bakım yapıyorum şu anda yağ bakımı maske vs.bir hafta sonra boyayacağım kesin kararlıyım bu konuda ama evde mi boyasam yoksa kuafördemi ona karar veremedim.En son kuaförde bakır tonları istedim saçımda her renk vardı sonuç hüsrandı yani bakırda bana pek yakışmamıştı orası ayrı yada ben alışamamıştım.Ten rengim buğday gözlerim ela ne renk gider onuda bilmiyorum açık renk istediğim kesin.Yaşım 19.Biraz havam olsun istiyorum ne yalan söyliyim.Değişmekte istiyorum saç rengi konusunda kararszım bu konuda bana yardımcı olursan çok sevineceğim.Demet akalının saç rengni düşündüm.Karamel yada bal köpüğü tonları düşünüyorum birde kaşlarımı açmamda gerekirmi?
sizin şuanda resimdeki saç renginiz nedir acaba bend ebu renklerde istiyorum
bana yardımcı olursanız sevinirim öncelikle mavi tişört olan kendi saç rengim orda biraz koyu çıkmış diğeri sıcak çikolata ve sonradan 0.9luk açıcı sürdüm o renk oldu ama ben diğer fotodaki rengi istiyorum nasıl elde edebilirim acaba
canım istediğin renk açık olduğundan,açıcı uygulamadan o renge dönmen mümkün diil.bide bu kadar kızıl yapmaktansa keşke çikolata kahve gibi güçlü ve saçı tek tona çevirebilecek bi renk kullansaydın.şimdi elbette açılır saçın yıpranır ama yanmaz diye düşünüyorum.çünükü sarı gibi bi tona diil,açıcı uygulamasında istenen zemin tonu turuncu.o nedenle neva color 10.03 extra doğal altın platin açıcıyı al saçlarına bol bol ve her yerine yetecek kadar eşit şekilde uygula.sonra neva color 8.66 yada 6.45 yada 7.43 renklerinden alırken bi bak istediğin tonu seç uygula.bide sana tavsiyem açıcıyı uyguladığunda ilk 15 dk sonra saçını iki parmağına dola 15-20 tel kadar ,bak eğer az esneme varsa ve istediğin tona kadar açılmadıysa bekle.eğer saç normal şekilde esniyosa daha fazla bekleme yıka.bu testle saçının yanıp yanmadığını anlarsın.saçında yıpranma yoksa bu tarifi uygula.eğer açıcıya dayanabileceğine inanmıyosan biraz daha bekle saç toparlasın kendini,sonra aç.uygularsan eğer bana sonrasında mutlaka haber ver.öptüm
hee unutmadan diğer sorunun cevabı,boya siliciler saçtaki rengi kusturur belli oranda da açar.ama ben çok tavsiye etmiyorum.çünkü zaten oriel kadar olmasada saçı yıpratıyo ve çoğu kuaför boya silici adı altında oriel kullanıyo.o yüzden bence hiç gerek yok.normal bi boya markasının açıcısı ham oriel kadar zarar vermiyo zaten.
5. numaradaki saç renginiz ne acaba
zeyn banada bi cvp ver artık
Bu dediğiniz yöntemi uygulayacağım kuaförde boyatmaktan vazgeçtim ama en azından saçlarımın dinlenmesi için 2 ay beklemeyi düşünüyorum mutlaka yaptığımda haber vereceğim çok teşekkür ederim :)
evet canım ben koruma etkisi olduğuna inanıyorum.neticede boyanın sabit kalması şampuanın içinde sülfür asitle ilgili.boya koruyan şampuanlarda sülfür miktarını ya çok düşük tutuyolar yada içinde hiç sülfür bulundurmayan şampuanlar var.bunlar boyanı korur.bakıra gelince,tarçın bakıra ekleyeceğin bakırın tonu çok önemli.tonuna dikkat edersen istediğin gibi devam eder.öptüm
canım cevaplar öyle şak diye verilemiyo üzgünüm.çünkü herkese sırasıyla cevap veriyorum.bu kaba tavrından sıyrılıp biraz saygılı olursan bana ve diğer kızlara,sıranı beklediğinde sanada cevap verileceğini görürsün.ayrıca burada iyi niyet adına yardımcı olmaya çalışıyorum.kimi zaman burada bi çok insan 2 gün bile bekleyebiliyo cevap için.sağolsunlar iyi niyetimi anladıkları için böyle kaba şeyler yazmıyolar bekliyolar.bende eksiksiz hepsine cevap vermeye çalışıyorum.rice ederim saygı çerçevesinden çıkmayalım.böylesi çok daha güzel ve şık olur çünkü.
ben kaba davrandığımı düşünmüyorum siz bu çok bilmiş tavrınızdan sıyrılırsanız daha iyi olur bence sorun değil sen bişey söylemesende olur
zeyn yaa kuaför saçların yanar dedi hem baya 20 cm kadar
gösterdi moralimi bozdu ya:saçlarımı koysam
saçlarım hakkında yorum yapar mısın_???
zeyn bugun gttım aldım 2 kutu nevacolor 8.32 bal köpüğü saclarım omuz altında gür yeterli olmas mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?