Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

merhaba arkadaşlar benim saçlarım siyah boya ama artık çok sıkıldım koyu karamel istiyorum, kuaförede gitmek istemiyorum evde kendim nasıl açabilirimm?

canım siyahtan bu renge direkt dönmen,saçın zarar görmeden hatta belkide yanmadan mümkün diil.o nedenle önce açıcı ile dikkatli şekilde aç ama kahve tonlarda bi renk yap.3-4 ay bekle sonra yine açıcı ile aç istediğin tonu yap.direkt yapmaya kalkışma canım yoksa saçların mısır püskülü gibi olur.öptüm

http://www.resimkolik.net/resimler/asli.tandogan.3.jpg zeyn bu saç rengi nedir kumraldan sonra bunu denemek sitiyorum da şimdiden soruyum dedim? kumralın üstüne uyguluyacağımı düşünürek söyleyebilir misin?

canım aslı tandoğanın saçı kendi rengi doğal yani.bide güneşten açılmalar var saçında.hee en yakın renk 5 yada 6 numara olur ama direkt kumralın üzerine boyarsan yeşillenebilir saçın.o yüzden bu numaraların içine 6.3 gibi 7.3 gibi dore yansımalar içeren renklerden bi miktar katman.ona göre boya.öptüm

canım tabiki kaşlarınıda boyaman gerekir.çünkü saç ayrı kaş ayrı çok suni durur.bence kuaföre gitmen daha doğru çünkü açıcı uygulamadan saçlarını açık renge dönüştüremezsin.evde saç açmak-boyamak zor bi işlemdir.eğer daha önce yapmadıysan hiç deneme.ben ela gözlere en çok sıcak kahve tonlarını yakıştırıyorum.çünkü hem gözlerini vurguluyo hemde sıcak tonlar buğdaylara daha bi renk katıyo.neva color premium serisinde 6.45 soğan kabuğu rengi çok güzel olur sana.yine premium serisinde 7.7 karamelde çok güzel olur ama dediğim gibi neva color premium serisi olmalı.çünkü normal katalogta bu numaralar başka renklere tekabül ediyo.elinden geldiğince gözlerinin rengine yakın renklerden uzak dur.çünkü iki renk birbirini yutar ve gözlerinin ayrıcalığı kalmaz ok.bide sana önerim sen dediğim renklere bak beğenirsen boyalarını saçına yetecek kadar al kuaföre öyle git.kuaför sadece orielle açtıktan sonra senin boyanı uygular.bu daha güvenli olur.bide gittiğinde kutuyu göster bu rengi istiyorum de ok.öptüm

sizin şuanda resimdeki saç renginiz nedir acaba bend ebu renklerde istiyorum

canım bu renk tek renkle elde edilmedi o nedenle adıda yok.konunun içerisinde çok kez anlattım nasıl yaptığımı ordan bakabilrsin.yalnız zemin rengi çok önemli ona çok dikkat et.

diğer fotodaki dediğin hangisi burda bi çok renk var? bide şu an saçın ne renk ? en son ne zaman boyadın hiç birini belirtmemişsin tatlım.hepsini yaz sonra konuşalım yine.

Bu dediğiniz yöntemi uygulayacağım kuaförde boyatmaktan vazgeçtim ama en azından saçlarımın dinlenmesi için 2 ay beklemeyi düşünüyorum mutlaka yaptığımda haber vereceğim çok teşekkür ederim :)

zeyn banada bi cvp ver artık

canım cevaplar öyle şak diye verilemiyo üzgünüm.çünkü herkese sırasıyla cevap veriyorum.bu kaba tavrından sıyrılıp biraz saygılı olursan bana ve diğer kızlara,sıranı beklediğinde sanada cevap verileceğini görürsün.ayrıca burada iyi niyet adına yardımcı olmaya çalışıyorum.kimi zaman burada bi çok insan 2 gün bile bekleyebiliyo cevap için.sağolsunlar iyi niyetimi anladıkları için böyle kaba şeyler yazmıyolar bekliyolar.bende eksiksiz hepsine cevap vermeye çalışıyorum.rice ederim saygı çerçevesinden çıkmayalım.böylesi çok daha güzel ve şık olur çünkü.

Son düzenleme:

rica ederim canım.mutlaka haber bekliyorum uygulama sonrası.inş istediğin renk olur öptüm.

zeyn yaa kuaför saçların yanar dedi hem baya 20 cm kadar
gösterdi moralimi bozdu ya:saçlarımı koysam
saçlarım hakkında yorum yapar mısın_???

zeyn bugun gttım aldım 2 kutu nevacolor 8.32 bal köpüğü saclarım omuz altında gür yeterli olmas mı

Anladım canım haklısın snaırım. Nevacolor'un 7.44'ünü aldım yani yoğun bakır. 2 kutu tarçın-bakıra onun yarısını eklesem olur herhalde? Bu arada bütün sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim

ben kaba davrandığımı düşünmüyorum siz bu çok bilmiş tavrınızdan sıyrılırsanız daha iyi olur bence sorun değil sen bişey söylemesende olur

ben kaba davrandığımı düşünmüyorum siz bu çok bilmiş tavrınızdan sıyrılırsanız daha iyi olur bence sorun değil sen bişey söylemesende olur

Böyle şeylere ne gerek var ya? Önyargılı olmamak için okuyup da yazıyorum.. Gerçekten kaba bu yaptığınız sonuçta burda sizin emir kulunuz yok. Zeyn arkadaşımız herkese cevap veriyor tek tek buna ben şaidim ayrıca yazdığım şeye de bakarsanız anlarsınız zaten.. Biraz sabır ve anlayışla olur bence..

canım 1. foto benim saç rengim diplerden kendi rengim gelmiş uçlara doğruda platin sarısı balyajlarım var pek görünmemiş fotoda.
2. fotoda istediğim renk nasıl elde edebilirim yardımcı olabilirsen sevinirim

açık kumral değil de sanki doğal duran sarı gibi istiyorum 2. resimdeki renk çok hoşuma gitti

iyi akşamlar bayanlar ben 1 yıl önce röfle yaptırmıştım üstüne 1 kez koyu kahve 2 kez çikolata kahve boyadım. 2 hafta önce kuaförde açtırdım üzerine küllü kumral gibi bi renk boyadı şimdi saç açıldı ben bu saçın üstüne bal köpüğü boyasam turunculuk olur mu acaba? yani ben saçım biraz daha sarıya yakın olsun açılsın istiyorum ne yapmam lazım?

zeyn bugun gttım aldım 2 kutu nevacolor 8.32 bal köpüğü saclarım omuz altında gür yeterli olmas mı

ay hiç yetermi tatlım bide gür diyosun asla yetmez.saçına rahat rahat yetmeli boya.ben saçın gür olduğu için 4 kutunun yeteceğinden bile şüpheliyim ama yinede 4 kutu al.tüm boya yapılacak dimi.boyanın her yere eşit ve yeterli miktarda sürüldüğünden emin ol mutlaka.sonra haber ver bana.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…