• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama hakkında önemli

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Arkadaşlar ben bu saçlarımı boyayım dedim üstleri altlarına göre açık oldu çok sinir oldum neden böyle oldu bu

uçlarda boyamı vardı acaba neye boyadınız oksidanı kaçtı?

Evet aslında normalde kuaföre boyatıyorum dipleri baya bi uzamıştı üşengeçliğimden boyayamamıştım tabi altları boyaydı ondan mı oldu dersiniz oksidan ne oluyor bilmiyorum ama wella 6.0 koyu kumral ona boyamıştım:(

oksidan boyaya kattığınız sıvı birşey varya o. saçlarınız boyalı olduğundan dolayı uçlar koyu kalmış maalesef:26:

Vala ben sakın birdaha boyayıp düzeltmeye kalkmamanızı tavsiye ediyorum. 2 3 hafta sonra tekrar boyayın düzelir. Uçtan dibe doğru bu işlemi yapın. Ben renk değişeceğim zaman hep öyle yapıyorum. Oryalle açmayı sevmiyorum çünkü. 1 2 ay dedğişiniz gibi dipler uçlar farklı dolaşıyorum bi kaç boyamaya renk oturuyor saçta yıpranmıyor

Vala ben sakın birdaha boyayıp düzeltmeye kalkmamanızı tavsiye ediyorum. 2 3 hafta sonra tekrar boyayın düzelir. Uçtan dibe doğru bu işlemi yapın. Ben renk değişeceğim zaman hep öyle yapıyorum. Oryalle açmayı sevmiyorum çünkü. 1 2 ay dedğişiniz gibi dipler uçlar farklı dolaşıyorum bi kaç boyamaya renk oturuyor saçta yıpranmıyor

tamam ben de dokunmayayım o zaman bir süre idare edeyim teşekkürler bilgi için

Back