bende markette satılan boyalrı sevmiyorum profesyonel bulmuyorum... bi araa kuaföre gidiyodumm fakatt bazenn istediğim rengii tutturamıyolarr ve sırf iyi boyaa kullansın diyee bir ton paraa veriyoruzz... amaaa ben bi çözüm ürettimm kendimeee... kuaförlerinn boya aldıkalrıı yerdennn gidiyorumm kendii boyamıı alıyorumm saç boyamakla ilgili tümm mazlemelerimi alıyorumm enn kalitelilerini hemdee.... saçımı kendii kendimee boyuyorumm hattaaa en son boyadığım renk 8.34 saç rengimi herkess çok beğendiii...fakat kullandığım boyalar profesyonel kuaförlerde kullanılan boyalarr... dikkatli olmak lazımm
Pardonda yani avon temsilcileri veya kullanıcıları neden avon hakkında olumsuz tepkiler alınca bozuluyor onu anlamış deillim...Ben bi ara avon temsilcisiydim ve bi sürü arkadaşım vardı avonda ama hepsi ürünlerin kalitesizliğinden ve fazla para kazanamamaktan şikayetçi olduğunu söylediler..Sonra oriflame la tanıştım ki iikide tanışmışım 6 aydır danışmanım ve her ay kendime ve tadıklarıma bi sürü sipariş veriyorum şu ana kadar şikayet eden tek bi insan olmadı.Vede çok ii satış yapıyorum aman nazar değmesinARTI NEDEN SOKAKLARDA HİÇ ORİFLAME STANDINA RASTLAMIYORUZ ACABA HİÇ DŞÜNDÜNÜZ MÜ ?? AMA HER ADIM BAŞI Bİ AVON STANDI GÖRÜYORUM NEDEN ?Çünkü avon temsilcileri satamadığı ürünleri yani elinde kalan ürünleri ve beğenilmeyip geri iade edilen ürünleri sokakta satmaya çalışıo.(TANIDIĞIM AVON TEMSİLCİLERİNDEN BİLİORUM)BUDA HERŞEYİ AÇIKCA KANITLIO ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK...
avonu bende sevmiyorum fransız malı bende fransızlara uyuzum ne varsa kesinlikle almamakta kararlıyım
Avondan da oriflame dan da hiç alışveriş yapmadım danışmanı falanda değilim hiç bir bağlantım yok ama oriflame hakkında pek fazla şikayet duymadım ama avon yüzünden kirpikleri yanan cildi sivilcelenen vb birsürü şey duydum hadi cilt tipine uygun şeyler almadı diyelim kirpik tipi diye bir şey mi var?
Her neyse ben zaten elimle dokunmadan gözümle görmeden bir şey almam önce deneyip beğenmem lazım. Piyasadaki flormar, goldenrose gibi hem uygun fiyatlı hem de sağlık bakanlığından onayı olan kozmetik ürünlerini kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.. Bizim sağlık bakanlığımızın onayladığı her şey sağlıklı mı? Hayır ama hiç onaylanmamış bir şeyden daha iyidir sanıyorum...
Deneyip beğenip almak daha sağlıklıdır hem maddi hem manevi...
Rimelden kaynaklanmış sanırım kirpiklerin dökülmesini ve hatta bazı yerlerde ortasından kırılıp düşmesini yanma olarak tarif etmiş
Bilmiyorum şimdi netten baktım kendi satışlarını yapan insanlar bile avonun sağlık bakanlığından onay var mı diye sormuş :26:
Neyse öyle veya böyle ben gözümle görüp deneyerek beğenerek almak isterim
cnm kuaforlerın boya aldıklarıı yerlerr nerelerr bilgi verebılırmısın?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?