AVONdan nefret ediorum ileriye dönük hiçbir ürünü yok bence...Saç boyası çıkarmasıda tamamen saçmalık...Asla güvenipte almam...Yüz kremlerinde bile kimyasal madde olduğuna göre saç boyasında neler vardır acaba çok merak ediyorum...
Avon ürünlerini sevmeyebilirsiniz ki nefret ediyorum diyenlerin çoğu isim vermeyeceğim bir başka network şirketine üye olanlar bu nefret durumlarını açıkcası anlamıyorum.
Avon temsilcileri kadar sipariş toplayamadıkları için daha piyasaya çıkmamış boyaları kötüleyerek, ürünlere çamur atarak satış yapabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Avon'un saç boyaları yurt dışında bir çok ülkede bile daha yeni satışa giriyor hatta girmeyen ülkeler var.
Lütfen bir şey sallayacaksanız destekli sallayın sonra size gülmesinler.
Kimyasallara gelince sadece saç boyasında değil yediğimiz, içtiğimiz her şeyde kimyasal var.
Ha sağlığınızı bu kadar düşünüyorsanız ne saç boyası ne krem ne makyaj malzemesi kullanmayın hatta kola, cips vs. gibi gıdalar tüketmeyin hatta ve hatta mevsiminde olmayan sebzeyi, meyveyi almayın.
Uzun lafın kısası sağlığımızı bozan o kadar çok şey var ki en iyisi yaylaya çıkıp yaşamak hatta şu an kullandığımız bilgisayar, wireless bağlantıda radyasyon cep telefonuda kullanmayın.
Herkesin hayatı ve seçimleri kendini ilgilendirir x veya y marka değil tüm saç boyalarında kimyasal vardır...
cnm sende oriflame temsilcisiymişsin nefret etmene hiç şaşırmadım[/QUOT
İnan nefret etmemin oriflame temsilcisi olmamla uzaktan yakından alakası yok arkadaşım...Ben bi arada avon temsilciliği yapıyodum ama sattığım üründen hiç memnun kalmadı müşterilerim ve bende dahil...Hiçbir etki tepkisi yok yani...
ben hem oriflame hem avon temsilcisiym neyin ne olduğunu görüorum ne oriflameyi kötülerm ne de avonu ikisinide kullanıorm satıorum ve hiçbir fark yok kozmetik kozmetiktir cnm hepsi aynı gerçekten belki bir kaç yıl önce kötüydü avon ama ben şu an hiçbir üründen şikayet almıorum
İnan nefret etmemin oriflame temsilcisi olmamla uzaktan yakından alakası yok arkadaşım...Ben bi arada avon temsilciliği yapıyodum ama sattığım üründen hiç memnun kalmadı müşterilerim ve bende dahil...Hiçbir etki tepkisi yok yani...
doğrudur cnm ben 5 yıldır falan avon temsilcisym ondan önce bende duyuyordm avon ürünleri kötü diye o zaman oriflame satıyordk kullanıyorduk annemle ama şu an dünyanın önce gelenlerinden avonda yani cildimi tanıorum kendime uygun ürünleri alıorum şikayet etmiorum müşterilerime ne satacağımı biliourm bu sana olur şu olmaz diorum herşeyi satmıorum
Avon kimyasal içerikli ama oriflame bitkisel belkide bu yüzden insanların alırken içi rahat...Bi araştırma yapsanız hangi markadan daha memnun kalındığını görürsünüz
yok cnm ya sende inanma gerçekten ben şu an avon dese ki bitkisel ürün çıakrıoruz yinede inanma oriflamede olsa avonda olsa aynı şey %10 u bitkiselse 90ı kimyasal olmak zorunda ben hiçbirini kötülemiorum sende kötüleme boşver hepsi kimyasal
Benim o kadar hassas bi cildim vardır ki herşey alerji yapar ama oriflame ürünleri hiç böle bi iritasyon yapmadı cildimde ben çok memnunum şahsen canım...
illaki herkesin cildine farklı kremler uyar bazılarına olay uyumlu bazılarına avon bazılarına oriflame haklısın sende sadece kötüleme üstelik kurum kuruluş marka kötülemek yasak cnm bu forumda bir çok kişiye kurum marka vs kötüledikleri içn dava açılmş
Pardonda yani avon temsilcileri veya kullanıcıları neden avon hakkında olumsuz tepkiler alınca bozuluyor onu anlamış deillim...Ben bi ara avon temsilcisiydim ve bi sürü arkadaşım vardı avonda ama hepsi ürünlerin kalitesizliğinden ve fazla para kazanamamaktan şikayetçi olduğunu söylediler..Sonra oriflame la tanıştım ki iikide tanışmışım 6 aydır danışmanım ve her ay kendime ve tadıklarıma bi sürü sipariş veriyorum şu ana kadar şikayet eden tek bi insan olmadı.Vede çok ii satış yapıyorum aman nazar değmesinARTI NEDEN SOKAKLARDA HİÇ ORİFLAME STANDINA RASTLAMIYORUZ ACABA HİÇ DŞÜNDÜNÜZ MÜ ?? AMA HER ADIM BAŞI Bİ AVON STANDI GÖRÜYORUM NEDEN ?Çünkü avon temsilcileri satamadığı ürünleri yani elinde kalan ürünleri ve beğenilmeyip geri iade edilen ürünleri sokakta satmaya çalışıo.(TANIDIĞIM AVON TEMSİLCİLERİNDEN BİLİORUM)BUDA HERŞEYİ AÇIKCA KANITLIO ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK...
Avon kimyasal içerikli ama oriflame bitkisel belkide bu yüzden insanların alırken içi rahat...Bi araştırma yapsanız hangi markadan daha memnun kalındığını görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?