Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyaları ! çok önemli

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
Bayanlar saç boyaları hakkında duyduklarımı paylaşmak isdiyorumbir tanıdığım marka veremiycem saç boyası yüzünden hastanelik oldu durumu şuan biraz iyi gibi ama ciddi araşdırması yapıldı halen yapılıyoda %95 boya gözünün biri kör oldu görme oranı yok gibi ilk önce sis perdesi gibi olmuş daha sonra kararma konuyu başka bir bilgiyle devam ettiriyorum kuaförüm bu işin yıllar öncede birinin başına geldiğini anlatmışdı ve hatta gazete halen saklanmakdadır tazminat bile açamışlar firmaya düşünün bu evde kullanılan saç boyaları hepsiiiiiiii bayatmış bunu kuaförüm azınla söyledi kendileri bu işin içinde tabi biliyolar kuaförlere satılan ve geri gönderilen boyalar toplanıyor tarihi geçsede yeniden ambalajlanıyomuş bi düşünün kuaförde boyanan saç güzeel ama evde boyadınızmı hemen akıyor rengi gidiyor saç parlamıyor işdeee sebebi bayatlık beyazı olan bayanlar tabiki bu işe mecbur ama yazık vallaa

şimdi bide .... Diye bir marka(marka ismi yazmak doğru olmaz) haziranda saç boyası çıkarıyomuş ürünleri kimyasal doluydu boya işide tam uymuş zararlı madde ürünleri naturellikden uzak denildiği gibi geç bile kalmış çıkarmada kim güvenip boyayacak acaba bide renk kartelasına bakıp duruyolar daha sonra neler olacak inş. Kötü sonuçlar çıkmaz
saçsız kalan bayanlar forumda çare arıyacak konular açıp şaç çıkarmı dökülme dururmu diyip durcaklar boya sebebi olabilir oluyodurda bence sağlığınızla oynamayın

tabiki önemli konu ama kuaförelerin hepsi asıl en ucuz boyaları kullanıyorlar kaliteli boya kullananda 500 tl ye saç boyuo ben 20 tllik boya alırken kuaföre gittiğimde 3 tllik en ucuz boya kullanıo neymiş karı kurtarmıomuş onlar cilalar vs ve boyama tekniklerinden dolayı uzun süre duruo ki durmayanda durmuo kızıllar dünyanın en iyi kuaföründede boyatsan 2 hafta sonra akıo yenilemek gerekio
tabiki kimyasallar çok zararlı bu sadece boyada geçerli değil herşeyde diş macunumz bile kimyasal yani kimyasal olmayan şeymi var o organik dienlerede hiç inanmıorum
bu yüzden dikkat edilmesi gerekio yinede ucuz boya alınmasın şans işi kolestondada geldimi gelir başımıza ama inanın kuaförlere saçım yandı koptu döküldü alerji yaptı die açılan davalar bu tür evde boyayıp markaya açılan davalardan çok daha fazla asıl birsürü kuaförde var bu sorun tezgah arkasnda 3 tllik boyayı koyuo tüpe alıp kutu loreal koymuo malesefki

diğer açtığın konulara baktımda sen avon düşmanısın sanırım cnm hep avonu kötülemişsinde normaldir herkesin görüşü farklıdır ben 5 yıldır kullanıorum ne suratımda renk değişti ne ellerim mahvoldu ne de gözlerime bişey oldu 5 yıldır hergün 1 gün dahi aksatmadan makyaj yapıorm parfüm sıkıorum ojesini sürüorum el kremini kullanıorum yüz kremlerini kullanıorum şampuanını kullanıorum daha farklı hiçbir marka girmedi evime bu tür ürünlerde cilt tipini bilmeden alırsan bir ürünü veya şampuanını vs tabi memnun kalmassın

AVONdan nefret ediorum ileriye dönük hiçbir ürünü yok bence...Saç boyası çıkarmasıda tamamen saçmalık...Asla güvenipte almam...Yüz kremlerinde bile kimyasal madde olduğuna göre saç boyasında neler vardır acaba çok merak ediyorum...

Son düzenleme:
Avon ürünlerini sevmeyebilirsiniz ki nefret ediyorum diyenlerin çoğu isim vermeyeceğim bir başka network şirketine üye olanlar bu nefret durumlarını açıkcası anlamıyorum.
Avon temsilcileri kadar sipariş toplayamadıkları için daha piyasaya çıkmamış boyaları kötüleyerek, ürünlere çamur atarak satış yapabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Avon'un saç boyaları yurt dışında bir çok ülkede bile daha yeni satışa giriyor hatta girmeyen ülkeler var.
Lütfen bir şey sallayacaksanız destekli sallayın sonra size gülmesinler.

Kimyasallara gelince sadece saç boyasında değil yediğimiz, içtiğimiz her şeyde kimyasal var.
Ha sağlığınızı bu kadar düşünüyorsanız ne saç boyası ne krem ne makyaj malzemesi kullanmayın hatta kola, cips vs. gibi gıdalar tüketmeyin hatta ve hatta mevsiminde olmayan sebzeyi, meyveyi almayın.
Uzun lafın kısası sağlığımızı bozan o kadar çok şey var ki en iyisi yaylaya çıkıp yaşamak hatta şu an kullandığımız bilgisayar, wireless bağlantıda radyasyon cep telefonuda kullanmayın.
Herkesin hayatı ve seçimleri kendini ilgilendirir x veya y marka değil tüm saç boyalarında kimyasal vardır...

o organik saç boyalarının birine bile inanmıyorum boya ya renk verio saçın katmanını değiştrio kimyasal olmama ihtimali olurmu organik deyip insanları kandırarak pazarlıolar ürünleri ben her ay 2 kez saç boyayan bir insamı 7 yıldır kullanmadığım marka denemediğim renk kalmadı biliyorum kimyasal olduğunu ama istiyorum boyuorum kötülemeye ne gerek var

bu arada dediğim gibi diş macununda bile kimyasal var sabunumzdada kimyasal var e napalım diş fırçalamaylmmı ellerimzi yıkamayalmmı :)

cnm sende oriflame temsilcisiymişsin nefret etmene hiç şaşırmadım

Pardonda yani avon temsilcileri veya kullanıcıları neden avon hakkında olumsuz tepkiler alınca bozuluyor onu anlamış deillim...Ben bi ara avon temsilcisiydim ve bi sürü arkadaşım vardı avonda ama hepsi ürünlerin kalitesizliğinden ve fazla para kazanamamaktan şikayetçi olduğunu söylediler..Sonra oriflame la tanıştım ki iikide tanışmışım 6 aydır danışmanım ve her ay kendime ve tadıklarıma bi sürü sipariş veriyorum şu ana kadar şikayet eden tek bi insan olmadı.Vede çok ii satış yapıyorum aman nazar değmesin ARTI NEDEN SOKAKLARDA HİÇ ORİFLAME STANDINA RASTLAMIYORUZ ACABA HİÇ DŞÜNDÜNÜZ MÜ ?? AMA HER ADIM BAŞI Bİ AVON STANDI GÖRÜYORUM NEDEN ?Çünkü avon temsilcileri satamadığı ürünleri yani elinde kalan ürünleri ve beğenilmeyip geri iade edilen ürünleri sokakta satmaya çalışıo.(TANIDIĞIM AVON TEMSİLCİLERİNDEN BİLİORUM)BUDA HERŞEYİ AÇIKCA KANITLIO ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK...

Son düzenleme:
ben hem oriflame hem avon temsilcisiym neyin ne olduğunu görüorum ne oriflameyi kötülerm ne de avonu ikisinide kullanıorm satıorum ve hiçbir fark yok kozmetik kozmetiktir cnm hepsi aynı gerçekten belki bir kaç yıl önce kötüydü avon ama ben şu an hiçbir üründen şikayet almıorum

Avon kimyasal içerikli ama oriflame bitkisel belkide bu yüzden insanların alırken içi rahat...Bi araştırma yapsanız hangi markadan daha memnun kalındığını görürsünüz

doğrudur cnm ben 5 yıldır falan avon temsilcisym ondan önce bende duyuyordm avon ürünleri kötü diye o zaman oriflame satıyordk kullanıyorduk annemle ama şu an dünyanın önce gelenlerinden avonda yani cildimi tanıorum kendime uygun ürünleri alıorum şikayet etmiorum müşterilerime ne satacağımı biliourm bu sana olur şu olmaz diorum herşeyi satmıorum

Son düzenleme:

Saygı duyarım arkadaşım...

Avon kimyasal içerikli ama oriflame bitkisel belkide bu yüzden insanların alırken içi rahat...Bi araştırma yapsanız hangi markadan daha memnun kalındığını görürsünüz

yok cnm ya sende inanma gerçekten ben şu an avon dese ki bitkisel ürün çıakrıoruz yinede inanma oriflamede olsa avonda olsa aynı şey %10 u bitkiselse 90ı kimyasal olmak zorunda ben hiçbirini kötülemiorum sende kötüleme boşver hepsi kimyasal

Benim o kadar hassas bi cildim vardır ki herşey alerji yapar ama oriflame ürünleri hiç böle bi iritasyon yapmadı cildimde ben çok memnunum şahsen canım...

Son düzenleme:
Benim o kadar hassas bi cildim vardır ki herşey alerji yapar ama oriflame ürünleri hiç böle bi iritasyon yapmadı cildimde ben çok memnunum şahsen canım...

illaki herkesin cildine farklı kremler uyar bazılarına olay uyumlu bazılarına avon bazılarına oriflame haklısın sende sadece kötüleme üstelik kurum kuruluş marka kötülemek yasak cnm bu forumda bir çok kişiye kurum marka vs kötüledikleri içn dava açılmş

Ben kurumu kötülemiyorum sadece kendi şahsi fikrimi söylüyorum arkadaşım ki bundada özgür olduğumu düşünüyorum...Ki burdaki bi çok insanda söylemiş bunları sadece ben değil yani...Neyse ben problem yaratmak istememiştim sadece kişisel fikrim...İyi akşamlar...

Ne düşünürseniz düşünün Avon'un Türkiye'de açık ara önde olduğu ortada ben Oriflame kötü demiyorum sadece ben memnun kalamadım ve 3 sene önce temsilcisi oldum 3 senede 5-6 kez ancak sipariş verebildim.
Eğer Oriflame'de Avon'un temsilci yapma politikasını izleseydi inanın bundan daha fazla temsilcisi olur daha fazla insan Oriflame'yi tanır ve ürünlerini kullanırdı.
Kabul edelim ki Avon'un fiyat performansı Türkiye standartlarında ve ülkemizdeki insanların gelir seviyeside ortada olduğu için Avon daha fazla satmasını normal görüyorum.
Kötü Avon temsilcisi yok mu var sadece satmak olsun diye karşısındakinin cilt tipine uymayan ürünlerini verenlerde var zaten böyleleri yüzünden Avon'un adı çıktı.
Ben 12 senedir Avon temsilcisiyim bir kere bile sattığım cilt bakım ürününden cildimi bozdu diye şikayet almadım.
12 senedir ürün iadesi 3-4 kez ancak yapmışımdır bu da benim yaptığım iş konusunda bilgi sahibi olmamdan kaynaklanıyor.

Oriflame asla %100 bitkisel değil eğer öyle olsaydı fiyatları böyle olmazdı.
Dermokozmetik ürünlerin piyasadaki fiyatları ortada zaten bitkisel olmayan dünyaca ünlü markaların kremlerinin fiyatı ve performansıda ortadayken Oriflame'nin hiç bir ürününün %100 bitkisel olduğuna inanmıyorum.
İlla %100 bitkisel ürün kullanacağım diyen varsa aktardan alsın karışımlar kullansın işte o zaman bitkisel ürün kullanılmış olunur.
Ayrıca bitkisel içerikli ürün kullanacağım cildim hassas veya ben kimyasal içeren ürünler kullanmak istemiyorum diyen parasına kıyıp eczaneden ürün alır kullanır.

Ve uzun lafın kısası herkesin memnun kaldığı ürün başkadır ve en önemlisi herkesin kendi hayatı kendi sağlığıdır isteyen istediği markayı kullanmakta özgürdür.
Benimde asla almam dediğim markalar var mesela Biotherm, Clinique seneler önce cilt bakım setlerini aldım kullandım memnun kalmadım ama başkasına asla alma iğrenç demem benim cildime uymamıştır.
Şimdi cilt bakım ürünü olarak RoC kullanıyorum Avon'un sadece yazın nemlendiricisini ve güneş kremlerini kullanıyorum memnunumda ama ben memnunum diye herkes memnun kalacak değildir.

Son düzenleme: