Saç biti

Haftada 1 bit losyonu.. ben şampuandan yarar görememiştim ..yağ gibi olan losyon çare oldu. normalde 1 kullanımda bitiyor ama benim kızlarıma olduğu gibi koloni halinde geldilerse haftada 1 üç hafta tekrarlayın..Senelerdir enselerine ( yaka ) lavanta yağı damlatırım, gelen giden yok.. hatta okuldan bazen yazı gelir sınıfımızda bit var die, ama benimkilere atlayamadılar şükür

Lavanta yagi kesinlikle deniycem. Butun losyonlari eve sokucam inanin. Bu sampuanla sprey varya yagli gibi en iyi olanlardan kullaniyorum. Guzel temizliyor sikintim bidaha gelmesi biktim cunku

Tesekkur ederim not aliyorum hepsini ins biter de gelemez bir daha

Gecen yil diger ogretmenlerle saclarimiz hep boyaliydi bizim. Hatta benimki daha yeni boyanmisti. Bir de dusun tesetturluyum ben kiyafetten gecmis. :) 4 5 ogretmen bildigin bit saldirisina ugradik. Biti boya da yildirmiyor anlayacagin :)

Bende tesetturluyum. Kac kere temizlemisimdir kizlarimi. Ilk kez bana gecti ve saclarimdan vazgecmeyi dusunuyorum

celik taraklar var.
kaliteli olanindan edinip her sokaktan geldiginde tarayin
cay agaci yagi surun.
ben bit yuvasindan bitsiz ayrildim bu soylediklerimi uygulayarak :)

Tek sikintimiz sacin kisa olmamasi kiyamiyorum saclarina belinde buyuk kizimin.
Cok iyi sampuanlari da aldim temizliyorum ama digerlerinden yine geciyo.
Sirkeyi deneyecegim tesekkur ederim.
Geçen sene okulda bitlendi kızım daha doğrusu bit e dönüşmeden temizledim ben.saçları çok uzun ve çok gür.bit şampuanıyla yıkadım.sonra tek tek o saçlarını saç düzleştiricisiyle düzleştire düzleştire temizledim.düzleştirici yüksek ısıda olduğu için yakıyor yumurtalarını filan.3 gün boyunca her gün bu şekilde temizledim.sonra da lavanta yağı sürdüm.onun kokusuna gelmiyormuş.herşeyini de yüksek ısıda yıkadım.

yastığına ve saçına lavanta yağı damlatın. bu yaz bizde çektik. şampuanla 1 ay içinde hallettik. tel tel ayıkladım o bit sirkelerini saçtan
koltukları halıları sirkeli suyla sildim hergün ev süpürdüm çarşaf nevresim hergün yüksek derecede yıkayıp akşamlarıda ütülüyordum varsa bile ölsünler diye

Gecen yil diger ogretmenlerle saclarimiz hep boyaliydi bizim. Hatta benimki daha yeni boyanmisti. Bir de dusun tesetturluyum ben kiyafetten gecmis. :) 4 5 ogretmen bildigin bit saldirisina ugradik. Biti boya da yildirmiyor anlayacagin :)

Ben de bitli bolgelerde calistim sayilir. Onlem olarak bit ilaciyla yikardim sacimi iyi bitlenmemisim ozman çok fena ya..
Konu dini algilanmasin da tesetturluyken ben de bitlenilmeyecegini dusunurdum ama daha kolay oldugunu duymustum. Hayir her yer kapalı nasıl giriyorsunuz arkadaş.
Biraz daha konusursam kaşınmaya baslicam :)

Bende çok çekmiştim şükür 4 yıldır yok bizde benimde 2 kizim var ben de bit sampuaniyla yıkadım sürekli tarafım kısa kestirdim

Ben istemsiz kasindim bile lanet birşey bu bit ya

Bizim cocuklar dibimizden ayrilmadigi icin. En ufak bi sarilmada bile kiyafetten bulasiyor iste. Ben isten geldigimde direk banyoya gidiyorum, orda cikariyorum ne var ne yok diger odalara oyle geciyorum. Artik aliskanlik oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…