- 5 Mart 2018
- 175
- 221
- 103
- Konu Sahibi kitapsevertilki
-
Aynn arkadasim yaa.sadece gelen kotuluk bit olsalütfen çocuklarınızı sokaklarda bırakmayın ya da dışarda yanında oturun uyarmak istedim
çocuklarınızın saçlarını kısa kestirin
eczanede şampuanı var onu tarif edildiği gibi kullanın
sirkeyi pamuğa döküp arada kısa saclarına sürün
şimdilik aklıma bunlar geliyor ama kısa kesim şart
Evdeki herseyi kaynar suyla arindirmaniz lazim. Sirkeleri tek tek ayiklamaniz gerek. Bit cok yapisik bisey. Bulastim mi bitmiyor. Eczanelerde kaliteli bi ilac var. Su fiyati pahali olan. Sorarsaniz zaten verirler. Onunla uygulanisina gore yikayin. Sirkeleri biz ogretmen arkadaslarla birbirimizin onune yatarak temizlemistik gecen sene. Saclarimizi minik lastik tokalarla parca parca bagladik. Az az alarak temizledik. Ben evimdeki koltuklari bile yikatmistim. Okuldan gectigi icin oyuncaklarimiza varana kadar yikadik. Ve arindiktan sonra basimiz temiz de olsa haftada 2 kez bit sampuaniyla yikandik tedbir amacli. Bir de su bit tokalari var onlardan da taktik. Ise yaramisti. Insallah bu sene de kapmayiz cok zorlanmistik :)
Eniyi cozum gazyagi.kizim iki sene once bitlenmisti okulda.kactane sampuan aldim bit tokasi aldim.yine geldi yine geldi.enson annem gazyagi getirdi.sac derisi biraz tahris oldu ama cok sukur bidahada gelmedi
Inanin hepsini temizliyorum ama devamli tekrar ediyor yine bulasiyor.
Bu gidis komple binaya giriscem evi ne kadar temizlesem de disardan yine getiriyorlar.
Sampuan tedbir icin yaparim bundan sonra zaten hep evde bas kosede
Aynn arkadasim yaa.sadece gelen kotuluk bit olsa
Sac boyaninca gelmez diye duymuştum.
Sac boyaninca gelmez diye duymuştum.
Gercekten tedbir icin yikayin. En azindan yavrulamadan bitleri oldurmus olursunuz. Cunku asil sorun bitlerde degil yumurtalarinda. Ne kadar tedbirli olursaniz o kadar iyi olur. Yeni gecmisse bile yumurta yapmadan oldurmus olursunuz. Biz bu sekilde rahat ettik. Haftada 2 sefer yapiyorduk. Eczaciya bir sorun cocuk icin haftada 2 sefer uygun mu diye? Yetiskin icin bize haftaada iki demisti eczaci.siz yine de danisin.
Saç kurutma makinesini unutmuşum. Banyodan sonra yüksek ayarda yakmayacak mesafede iyiceee kurutun saçlarını. Yumurtaları küçülüyor ölüyorBir de muhakkak bit sampuanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?