Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç beyazlamasına ne yi gelir?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elfidatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
94
1
46
İstanbul
kızlar ben henüz 23 yaşındayım ve saçlarımda beyaz teller gördüm gittikçede artıyolar stres diyolar ama stres hayatımızda hep var kaçış yok,bunun bitkisel evde uygulanabilcek bir çözümü varmı?ve benimle aynı sorunu yaşamış ve sonuç almış kişiler varmı?

benim ev arkadaşımdada var 20 yaşında strese gördikçe daha beyazlıyormuş strese girme sarımsaklı yoğurt ve bir damla kaşığı çörek otu kullan .internetten gördük denedi 7 gün sonra geçti

benim ev arkadaşımdada var 20 yaşında strese gördikçe daha beyazlıyormuş strese girme sarımsaklı yoğurt ve bir damla kaşığı çörek otu kullan .internetten gördük denedi 7 gün sonra geçti

bunu denicem kesinlikle:40: son 2 yılda okadar çok arttıkı beyazlarım :50: belki 5yıl sonraya tamamen beyazlıcak saçlarım :14:
hamilelik düşünmesem saçlarımı 10 kereye boyatmıştım çoktan :21:

bende 29 yaşındayım..stres maalesef hep var mevcut hayatımızda :50::50:

bu karışımı saçımızda ne kadar tutucaz peki? 30dk dursa yeterli olur sanırım :26:

bilgi için teşekkürler bende duydum, sarımsağın içindeki bir madde saça çok yararlıymış ama bunu nasıl yapıcaz yoğurdu sarımsağı ve çörek otunu bi kasede karıştırıp maske gibi uygulucaz heralde şu durumda hangi yöntemi duysam deneyebilirim diye düşünüyorum. strese girmeyi bende istemem tabiki fakat evliyim bazı sorunlar yaşıyorum malum işte..

bilgi için teşekkürler bende duydum, sarımsağın içindeki bir madde saça çok yararlıymış ama bunu nasıl yapıcaz yoğurdu sarımsağı ve çörek otunu bi kasede karıştırıp maske gibi uygulucaz heralde şu durumda hangi yöntemi duysam deneyebilirim diye düşünüyorum. strese girmeyi bende istemem tabiki fakat evliyim bazı sorunlar yaşıyorum malum işte..

saçımıza uygulamayacakmşız..
yiyecekmişiz..

günde bir tabak sarımsaklı yoğurt ve bir tatlı kaşığı çörek otu
yenilmesini tavsiye etmektedir.7 gün yiycez.

saça uygulamassak ben bu yöntemi uygulayamam çünkü ülserden dolayı sarımsak yiyemem:(en iyisi başka tarifler buluyum yine formül vermek isteyen arkadaşlar olursa bekliyorum

İbrahim Saraçoğlu’ndan bu derdinize deva.

**Bektaşi üzümünü, (Amla olarak da bilinir) Hindistan cevizi yağıyla karıştırarak saçlı deriye düzenli olarak sürün.

Birkaç kurutulmuş Amla’yı Hindistan cevizi yağıyla siyaha dönene kadar kavurun. Elde edilen yağı saçlı deriye sürün.

Bu karışım gri saçları siyaha döndürecektir.

**Saç Beyazlamasını Önleyici Maske Malzemeleri
1 soğan
5 diş sarımsak
1 yumurta sarısı

Saç Beyazlamasını Önleyici Mucizevi Saç Maskesi tarifi

Soğan ve sarımsağı ezin.Yumurta sarısını ekleyip saçlara boya sürer gibi sürün.30 dakika bekledikten sonra saçınızı yıkayın.Bu maskeyi ayda iki kez olmak şartı ile saçlarınıza uygulayın.
Bu maske saç beyazlamasını önlemek amacı ile kullanılabilir.Fakat bilinmelidirki bu maske beyazlamış saçları eski doğal rengine çevirmekte etkili değildir.En büyük etkisi var olan saçları besleyerek beyazlaşmalarını engellemektir

bunu denicem kesinlikle:40: son 2 yılda okadar çok arttıkı beyazlarım :50: belki 5yıl sonraya tamamen beyazlıcak saçlarım :14:
hamilelik düşünmesem saçlarımı 10 kereye boyatmıştım çoktan :21:
30 k olur olmassa cnm .peki hiç strese girdin mi ?????????????????????????????????????????????? çok iyi onu dene.keni bulduğunu.

Son düzenleme:
İbrahim Saraçoğlu’ndan bu derdinize deva.

**Bektaşi üzümünü, (Amla olarak da bilinir) Hindistan cevizi yağıyla karıştırarak saçlı deriye düzenli olarak sürün.

Birkaç kurutulmuş Amla’yı Hindistan cevizi yağıyla siyaha dönene kadar kavurun. Elde edilen yağı saçlı deriye sürün.

Bu karışım gri saçları siyaha döndürecektir.

**Saç Beyazlamasını Önleyici Maske Malzemeleri
1 soğan
5 diş sarımsak
1 yumurta sarısı

Saç Beyazlamasını Önleyici Mucizevi Saç Maskesi tarifi

Soğan ve sarımsağı ezin.Yumurta sarısını ekleyip saçlara boya sürer gibi sürün.30 dakika bekledikten sonra saçınızı yıkayın.Bu maskeyi ayda iki kez olmak şartı ile saçlarınıza uygulayın.
Bu maske saç beyazlamasını önlemek amacı ile kullanılabilir.Fakat bilinmelidirki bu maske beyazlamış saçları eski doğal rengine çevirmekte etkili değildir.En büyük etkisi var olan saçları besleyerek beyazlaşmalarını engellemektir

İbrahim Saraçoğlu, erkenden beyazlayan saçlar için, günde bir tabak sarımsaklı yoğurt ve bir tatlı kaşığı çörek otu yenilmesini tavsiye etmektedir.
Ayrıca, Bektaşi üzümünü, (Amla olarak da bilinir) Hindistan cevizi yağıyla karıştırarak saçlı deriye düzenli olarak sürün.
Birkaç kurutulmuş Amla’yı Hindistan cevizi yağıyla siyaha dönene kadar kavurun. Elde edilen yağı saçlı deriye sürün
kendi bulduğunu bende ndeneyeceğim

30 k olur olmassa cnm .peki hiç strese girdin mi ?????????????????????????????????????????????? çok iyi onu dene.keni bulduğunu.

:53::53::53::53:
bu kadar sizi sinirlendirecek ne yaptın anlayamadım :44:

ayrıca verdiğiniz tarifte tam olarak açıklama yapmamışsınız..
ben saçımıza süreceğiz sandım..araştırmasam neyin ne olduğunu saçıma uygulardım sonuçta bu karışımı..
ramazan ayı olmasa ben yerim ne olacak ama şimdi hararet yapar..susatır beni sürekli..

konu sahibininde midesi rahatsız olduğundan başka alternatiflere yönelmek lazım sonuçta.

**
her kime neye kızdıysanız gidin hesabını onunla görün..burda net ortamı nasılsa deyipte insanlardan hıncınızı çıkartmayın !

Son düzenleyen: Moderatör:
Back