- 21 Kasım 2012
- 9.043
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
RemingtonDüzleştirici markası ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RemingtonDüzleştirici markası ne acaba
Saçlarınız düz mü eğer düz se V kesim yapın güzel olur
Benim saçlarım da hafif dalgalı ama cabuk elektriklenen bir saç.Sekil vermesi kolaydır ama belki ben o nedenle zorlandım bilemiyorum.ben de kısanın bakımı zordur diyordum
ta ki bob kestirene kadar
saçım o kadar düz ki uzun da olmayınca pırasa gibi görünen saçlarım gitti yerine kendinden hacimli saçlarım geldi.
sadece şampuanlayıp duştan çıkınca da alttan kurutuyorum (başımı öne eğerek)
başka hiçbir ürün, ısı vs uygulamıyorum
insanlar sürekli fön mü çektirdin demeye başladı
ki ben saçım kısa olunca iyice erkek çocuğuna dönerim diyordum
bence denenebilir.
Benim saçım zaten düz ama yıkayınca fönlü gibi değil böyle tüleriyor gibi değişik :) boyada etkili bence böyle olmasında.. ben çok memnunum..Ben de çalışıyorum ve aynen sürekli bakımlı olmak zorundayım işim gereği. Düz saçlara da yapıyorlar mı?
Ah bu saçlarNe düz ne dalgalı kafasına göre takılıyor
Her guzelin bir kusuru vardir.Begenen boyle begensin :)ayrica brezilya fonune hic bulasma saci mafediyor .Aynen yaaa
Demek ki doğruyu bulmuşuz :) saçlarımla barıştım resmen
bence bir alın deneyin . hask keratin yagı .Sonradan kabarıyor benim ama asıl sıkıntı bu Evden mis gibi saçla çıksam bile yarım saate karman çorman. Haftasonu kirli saçıma jöle vs ile arkaya yatırıp ıslak görünümlü saç yapayım dedim, bir ton jöle kullandım sonuç bir iki saate uçlar kabarmış kıvrılmış saçma sapan bir saç. Ha sabitleyici sprey de sıktım yani...
Çok özeniyorum belli mesela akşam evine dönüyor tüm gün o saçla gezmiş ne bir kabarma ne bir bozukluk. Çıldırıyorum
bence bir alın deneyin . hask keratin yagı .
azcık kabaraada sonucta yine cok güzel sekil veriyor yatıstırıp yaglandırmıyor
Saçınızı örebilirsiniz, örgü ince telli saçın büyük yardımcısı bence. Tabii yapıştırmadan, örülmeyen kısımları kabartıp. Salaş olmazsa hiç hoş olmuyor. :)
Katlı kestirip maşa kullanırsanız çok güzel olur. Azcık sprey sıkarsınız cok cabuk sönüyorsa. Katlı kesim mühim