How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri saç beceriksizliği

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Hah vigo :KK76: ya nemli yerde zor tabii seklini koruması. Bir de geceden yapmak ekstra sekil bozulmasina sebep oluyor. Ben her zaman sabah alirim duşumu o yuzden. Siz ekstra guclu spreylere bakabilirsiniz. Sprey ise yariyor. Baska da onerim yok :110:

Sabah vaktim olmuyor kahvaltı bile yapamadan telaşla çıkıyorum, bir de zor uyanma problemi var. Evet kullanıyorum o spreylerden ama her gün de kullanmak zararlı tabi ben kökten çözüm bulayım dedim ama şimdilik yok gibi :)

IMG_1526.jpg
İşte özendiğim hayat :) Foto falan atmanız mümkün mü acaba ben de istiyorum bob fakat daha da sıkıntı yaşarım diye çekiniyorum

Bnm
Sacim suan aynen boyle, onleri kalin kahkullu.
Bant takiyorum, bazen samuray gibi topluyorum :KK48:
Yuz seklimde resimdeki bayanla ayni.
Yuvarlak yuzlu degilseniz bob yakisir.
Yada mikado.
Etrafimdaki herkes neden daha once kestirmedin dedi.
Saclarim belimdeydi buarada.
Bunalmistim iyice.
Ilk once omuz hizasinda kestirdim, ardinda da bu boyda.
Cok rahat cok

Kızlar merhaba, konuyu buraya açıyorum çünkü bu konu benim için cidden dert. Çalışan bayanım, her gün makyajlı vs bakımlı olmam gerekiyor işyerinde maalesef, ama saç konusunda aşırı beceriksizim. Sürekli ya topluyorum ya topuz vs yapıyorum. Saçlarım ince telli ve zor şekil alıyor, hemen sönüyor, fön çeksem düz durmuyor nemden kıvrılıyor vs vs. Hatta geçen hafta dört gün boyunca düzleştiren spery sıktım sonuç saçlarımın bir kısmı düz bir kısmı dalgalı:KK43: Köpük kullanıyorum dalfalı olsun diye bu sefer de dümdüz oluyor. Kafasına göre takılıyor yani:) Kuzenim mesela kıvırcık saçlarını bile bakımla fönle vs dümdüz yaptı. Ben saç konusunda niye bu kadar beceriksizim anlamıyorum.

Benim gibi ince telli saçlara sahip arkadaşlardan tüyo alabilir miyim?
Aynı dertlerden muzdaripim :( konuyu takipteyim

Yaaa nasıl bir model kestirdiniz ben de kestirmek istiyorum zaten belimdeydi omzuma kadar kestirdim ama gene sıkıntıdayım
Aynen ekteki fotoyu götürdüm kuaföre kestirdim. Rengim de aynı zaten yıllardır kullandığım renk. Evlenene kadar iyice uzatmıştım, düğünümün ertesi günü gittim kestirdim. 1 buçuk yılda uzun saçtan tüm hevesimi aldım.

Eklentiler

• 403EB75C-2314-4C4B-B41C-F6BA49C90A2C-1444-0000015C200C92E2.jpeg
    403EB75C-2314-4C4B-B41C-F6BA49C90A2C-1444-0000015C200C92E2.jpeg
    15,7 KB · Görüntüleme: 87
Eki Görüntüle 2066832

Bnm
Sacim suan aynen boyle, onleri kalin kahkullu.
Bant takiyorum, bazen samuray gibi topluyorum :KK48:
Yuz seklimde resimdeki bayanla ayni.
Yuvarlak yuzlu degilseniz bob yakisir.
Yada mikado.
Etrafimdaki herkes neden daha once kestirmedin dedi.
Saclarim belimdeydi buarada.
Bunalmistim iyice.
Ilk once omuz hizasinda kestirdim, ardinda da bu boyda.
Cok rahat cok

Hah işte tam da istediğim boy, kahkül hariç çünkü bende acayip sivilce yapıyor:( Benimde belimdeydi şimdi omzumda, şu an yükseldim bu kesime :D

IMG_1075.jpg
Hah işte tam da istediğim boy, kahkül hariç çünkü bende acayip sivilce yapıyor:KK43: Benimde belimdeydi şimdi omzumda, şu an yükseldim bu kesime :KK70:

Anladim.
Bnce cok guzel model:KK49:
Bu da bobla mikado arasi kahkulsuz.
Kisa bob da sacin arkasi baya bi tras ediliyor.
Arka bombeli duruyor ve gercekten sonmuyor.
Kuaforle bunu iyice konusun.
ilk kestirdigimde arkalari oglan saci gibiydi ama simdi sekli iyice oturdu.

Kızlar merhaba, konuyu buraya açıyorum çünkü bu konu benim için cidden dert. Çalışan bayanım, her gün makyajlı vs bakımlı olmam gerekiyor işyerinde maalesef, ama saç konusunda aşırı beceriksizim. Sürekli ya topluyorum ya topuz vs yapıyorum. Saçlarım ince telli ve zor şekil alıyor, hemen sönüyor, fön çeksem düz durmuyor nemden kıvrılıyor vs vs. Hatta geçen hafta dört gün boyunca düzleştiren spery sıktım sonuç saçlarımın bir kısmı düz bir kısmı dalgalı:KK43: Köpük kullanıyorum dalfalı olsun diye bu sefer de dümdüz oluyor. Kafasına göre takılıyor yani:) Kuzenim mesela kıvırcık saçlarını bile bakımla fönle vs dümdüz yaptı. Ben saç konusunda niye bu kadar beceriksizim anlamıyorum.

haskmarlasının keratin yagı var gratiste indirim olunca fiyatı baya iyi oluyo ondan sürüyorum ıclarına sekilleniyo agırlık yapmıyo

saunada çalışmıyosanız fönlü saçın nemden kıvrılması pek mümkün değil.

Inanin mumkun. Kuaforden cikip gidecegim yere gidiyorum. Sacina bisiy yapmissin ama ne yaptin diyorlar. Fön oldugu anlasilmiyor bile. Yarim saatin icinde... kac farkli kuafor degistirdim. Olmuyor.
Tum ailem pirasa sacli. Benimki de kivircik degil ama biraz dalgali. Ayni haline donuyor. Heleki 2 saate hic bir sey yapilmamis gibi...

Geceden masa yapip sabitliyorum falan diyenler olmus. Benim icin hayal gibi bisey.

Tavsiye varsa acigim. Hem konu sahibi de yararlanir

Keratin bakım yada brezilya fönü yaptır. Yıka kurut fönlü saçlar.. çalışıyorum,saç makyaj benim için çok önemli.. zamandan tasarruf amaçlı düzenli olarak yaptırıyorum. Sadece yıkayıp kurutmam yeterli oluyor. Canım isterse,vaktim varsa maşa vs farklı şeylerr yapıyorum.

Yaşadığım yer çok nemli maalesef hemen kabarıyor saç sabit durmuyor, öyle ki evden çıkıp işe gelene kadar bile bozuluyor.

Çeşit çeşit ör de git, illa açık bırakmak zorunda değilsin ki. Hatta pazardan ör, pazartesi aç da git. Ben bir ara öyle yapıyordum baya rahat oluyordu.

Kapanmayı dusunseniz güzel olurdu

haskmarlasının keratin yagı var gratiste indirim olunca fiyatı baya iyi oluyo ondan sürüyorum ıclarına sekilleniyo agırlık yapmıyo

Sonradan kabarıyor benim ama asıl sıkıntı bu:( Evden mis gibi saçla çıksam bile yarım saate karman çorman. Haftasonu kirli saçıma jöle vs ile arkaya yatırıp ıslak görünümlü saç yapayım dedim, bir ton jöle kullandım sonuç bir iki saate uçlar kabarmış kıvrılmış saçma sapan bir saç. Ha sabitleyici sprey de sıktım yani...

Çok özeniyorum belli mesela akşam evine dönüyor tüm gün o saçla gezmiş ne bir kabarma ne bir bozukluk. Çıldırıyorum :(

Back