Saç Kesim Şekilleri saç beceriksizliği

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim sacimda dalgali, hic fon tutmuyor. Ben de muzdaribim. Hemen kivriliyor. Bende adam gibi bir sekil veremedim bir turlu.

Duzlestirici sakın kullanma. Hem kiriyor hem dokuyor.

Keratin yüklemesi de iyi sonuç veriyor hem de bakım yapmış oluyosunuz 150-200 lira gibi fiyatı var. Brezilya fönü sağlıklı değil pek.

annemle ikimizin saçları da aynı. ben öğrenci olduğum için zaten spor giyiniyorum saçına hiçbir şey yapmadan bıraktığım da oluyor şeklinden memnunum ama annemin de aynı sizin gibi saçına şekil vermesi gerekiyor.

2 yıl önce perma yaptırmıştı ama tamamen değil,kuaförü iyi iş çıkarmıştı böyle çok kıvır kıvır değildi doğal duruyordu.

şuan da genelde evde fön çekiyor,üstten tokalıyor altları bozulsa bile üst tarafı sabit kalıyor. saçınıza fön vs çektikten sonra dümdüz bırakmak yerine bir yerlerinden tutturabilirsiniz.

benim saçım da ince tellidir ama fön dayanır. evde düzleştirdiğimde uyanınca bozuluyor, üzerinden geçiyorum. saçı yıkamadan 3 gün zaten kendim durmam. ama mesela kuzenimde iyi var bi tane; braun. o daha güzel düzleştiriyor, daha zor bozuluyor. tabi saç da önemli. bilemedim yani belki de olduğu gibi kabullenmek gerek. şöyle hafif dalgalı saçım olsa ellemezdim mesela, uğraşmazdım düzleştirmeye.

Ince telli ve cok saca sahipseniz, öncelikle bu konu da cok sansli oldugunuzu bilmelisiniz.
Benimki de ince telli ve dalgali. Dalgali olmasa zaten napardim bilmiyorum, o kadar az görünürdu ki herhalde kendilerinden nefret ederdim.
Neyse eger dalgalarini daha belirgin yapmak hosunuza gidiyorsa, biz su anda şöyle iyi anlaşıyoruz, saclarimi dustan sonra kafami yere egmek suretiyle asagilardan sekil verici herhangi bir seyle pit pit tutup tutup birakiyorum. Köpük ya da krem fark etmez. Sonra ayni pozisyonda, sac kurutma makinelerinin ucunda bir aparat var ya ismini bilemeyeceğim simdi, boyle civi civi gibi duran bir sey, iste onun icinde saclarimi koyup asagidan yukari dogru kurutuyorum. Sonra da onlerinde masa yapip spreyliyorum. Hem daha hacimli duruyor hem de daha uzun sure gidiyor. Uzun sure dedigim tabii 1, max 2 gun.
Su videodaki kiz da boyle yapiyormus:

Bu seferde uçları kıvrılıyor, yani bir türlü düzgün durmuyor. Geçen ıslak görünümlü saç deneyeyim dedim sert bir jöleyle o kadar çok sürdüm ki gene alt kısımları dalgalandı, kabardı, şekli bozuldu bir saate. Kalıp gibi saç spreyi sıkmam lazım onu da her gün kullan, saçı yıka kurut işkence.

Ben daha çok pratik olsun istiyorum, sabah 7 buçukta kalkıyorum akşam 7 buçukta giriyorum eve tüm gün beni idare edecek saç lazım, mecburen topluyorum habire.

Sıkıntı kabarması ve şekilsizleşmesi. Köpükle dalgasını belirginleştireyim diyorum dümdüz oluyor, fön çekeyim dalgalanıyor kendi kafasına göre takılıyor asi saç

Vigoyu diyorsunuz siz :) Evet öyle de yaptım ama yok yok yok geceden yapıyorum sabaha saçma sapan bir saç, sabah vaktim yok

Şanslı mı Şekle girmiyor ya da ben beceriksizim

Saçlarım ince telli aşırı, ve düz. Ama banyodan sonra hafif kabarık olur şekilsiz durur
Kuruturken üstten tutuyorum fön makinesini, fönlü gibi duruyo dümdüz.

+1

Perma o kadar süpper bir icat ki, hangi kuaför bulduysa benden çok dua aldı :))
3 sene önce perma yaptırdım, yapan kuaförüm de öyle sağlam yapmış ki, biraz da dikkatle, 3 senedir saçımda desem inanır mısınız?

Benim saçlar kolay şekle girerdi ki sorun her an şekle girmesi idi. 15 dk uzansam, kafamda yastık izi çıkar, öyle bi saç ve kendine göre elektriklenir paso.

Şimdi saçlarım o koyun kıvırcığından (ki bayılırım kıvırcık saçlara), su dalgası, sanki örme sonrası açılmış da onun hafif düzenli dalgası kalmış gibi. Banyoda ıslak tarayıp, kuruttuğum an bu şekilde kendi şeklini alıyor.

Artı, şekil almadığı berbat saç günlerimde de örgü modellerini kullanırım. Kafama göre ayırır örer, saçımın arkasına, önüne, vb. taç şeklinde tel tokalarla tuttururum. Oldu bitti. :)

Saçlarım ince telli aşırı, ve düz. Ama banyodan sonra hafif kabarık olur şekilsiz durur
Kuruturken üstten tutuyorum fön makinesini, fönlü gibi duruyo dümdüz.

Öyle yapınca üstler basık altlar kocaman şekilsiz oluyor benim Bir de benim saçın dipleri yağlı uçları kuru sanırım ordan sıkıntı yaşıyorum.

Öyle yapınca üstler basık altlar kocaman şekilsiz oluyor benim Bir de benim saçın dipleri yağlı uçları kuru sanırım ordan sıkıntı yaşıyorum.

Yüz tipi kadar, saç tipi ve kullanımına göre uygun saç kesimi de önemli, saçlarınız düz kesim mi?
Uçları katlı gibi inceltmelerini isterseniz, bu dengesizlik büyük ölçüde ortadan kalkacak.

Vigoyu diyorsunuz siz :) Evet öyle de yaptım ama yok yok yok geceden yapıyorum sabaha saçma sapan bir saç, sabah vaktim yok

Şanslı mı Şekle girmiyor ya da ben beceriksizim

Hah vigo ya nemli yerde zor tabii seklini koruması. Bir de geceden yapmak ekstra sekil bozulmasina sebep oluyor. Ben her zaman sabah alirim duşumu o yuzden. Siz ekstra guclu spreylere bakabilirsiniz. Sprey ise yariyor. Baska da onerim yok

Benim saclarda gur fakat ince telli.
Ben cozumu kisa bob kestirerek buldum.
Onler cene hizamdaydi simdi 4 parmak uzadilar.
Cok cok rahat, valla neden daha once kestirmedim diyorum.
Yika cik,kurut..inmiyor sac arkalar katli kisa oldugu icin

Yüz tipi kadar, saç tipi ve kullanımına göre uygun saç kesimi de önemli, saçlarınız düz kesim mi?
Uçları katlı gibi inceltmelerini isterseniz, bu dengesizlik büyük ölçüde ortadan kalkacak.

Tam anlayamadım uçlarına kat mı verilsin diyorsunuz ?

Benim saclarda gur fakat ince telli.
Ben cozumu kisa bob kestirerek buldum.
Onler cene hizamdaydi simdi 4 parmak uzadilar.
Cok cok rahat, valla neden daha once kestirmedim diyorum.
Yika cik,kurut..inmiyor sac arkalar katli kisa oldugu icin

İşte özendiğim hayat :) Foto falan atmanız mümkün mü acaba ben de istiyorum bob fakat daha da sıkıntı yaşarım diye çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…