- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.290
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
evde mi çekiyosunuz fönü kuaförde mi?
ya ben kuaförde çektiriyorum inan hava sıcak yada rüzgarlıysa 1 saate yamuluyor..
arkadaşım yatıyor kalkıyor 3 gün kullanıyor fönü ki saçları dalgalı benim pırasa gibi daha iyi tutması lazım halbuki..
Örgü kullansan?
annemle ikimizin saçları da aynı. ben öğrenci olduğum için zaten spor giyiniyorum saçına hiçbir şey yapmadan bıraktığım da oluyor şeklinden memnunum ama annemin de aynı sizin gibi saçına şekil vermesi gerekiyor.
2 yıl önce perma yaptırmıştı ama tamamen değil,kuaförü iyi iş çıkarmıştı böyle çok kıvır kıvır değildi doğal duruyordu.
şuan da genelde evde fön çekiyor,üstten tokalıyor altları bozulsa bile üst tarafı sabit kalıyor. saçınıza fön vs çektikten sonra dümdüz bırakmak yerine bir yerlerinden tutturabilirsiniz.
evet canım .. sonra da şampuan artı çok az krem yapıyorumBeyaz sabunla mı yıkıyorsunuz ?
benim saçım da ince tellidir ama fön dayanır. evde düzleştirdiğim uyanınca bozuluyor üzerinden geçiyorum. saçı yıkamadan 3 gün zaten kendim durmam. ama mesela kuzenimde iyi var bi tane braun. o daha güzel düzleştiriyor daha zor bozuluyor. tabi saç da önemli. bilemedim yani belki de olduğ gibi kabullenmek gerek. şöyle hafif düz dalgalı saçım olsa ellemezdim mesela, uğraşmazdım düzleştirmeye.
Ince telli ve cok saca sahipseniz, öncelikle bu konu da cok sansli oldugunuzu bilmelisiniz.
Benimki de ince telli ve dalgali. Dalgali olmasa zaten napardim bilmiyorum, o kadar az görünürdu ki herhalde kendilerinden nefret ederdim.
Neyse eger dalgalarini daha belirgin yapmak hosunuza gidiyorsa, biz su anda şöyle iyi anlaşıyoruz, saclarimi dustan sonra kafami yere egmek suretiyle asagilardan sekil verici herhangi bir seyle pit pit tutup tutup birakiyorum. Köpük ya da krem fark etmez. Sonra ayni pozisyonda, sac kurutma makinelerinin ucunda bir aparat var ya ismini bilemeyeceğim simdi, boyle civi civi gibi duran bir sey, iste onun icinde saclarimi koyup asagidan yukari dogru kurutuyorum. Sonra da onlerinde masa yapip spreyliyorum. Hem daha hacimli duruyor hem de daha uzun sure gidiyor. Uzun sure dedigim tabii 1, max 2 gun.
Su videodaki kiz da boyle yapiyormus:
Brezilya fonuyle uzun süre düz tutabilirsin. Ben de perma yaptırmıştım birkaç yıl önce, cooook memnun kalmıştım. Yataktan kalktığımda bile şekilli saçlar, çook guzeldi (ama 6 ay geçip perma sününce boka dönmüştü saçlarım,lastik gibi uzardi, kısacık kestirmek zorunda kalmıştım) siz benim gibi yapmaz iyi bakarsanız en azından yılın yarısını kurtarir^^
Saçlarım ince telli aşırı, ve düz. Ama banyodan sonra hafif kabarık olur şekilsiz durur
Kuruturken üstten tutuyorum fön makinesini, fönlü gibi duruyo dümdüz.
Öyle yapınca üstler basık altlar kocaman şekilsiz oluyor benimBir de benim saçın dipleri yağlı uçları kuru sanırım ordan sıkıntı yaşıyorum.
Vigoyu diyorsunuz siz :) Evet öyle de yaptım ama yok yok yok geceden yapıyorum sabaha saçma sapan bir saç, sabah vaktim yok
Şanslı mıŞekle girmiyor ya da ben beceriksizim
Yüz tipi kadar, saç tipi ve kullanımına göre uygun saç kesimi de önemli, saçlarınız düz kesim mi?
Uçları katlı gibi inceltmelerini isterseniz, bu dengesizlik büyük ölçüde ortadan kalkacak.
Benim saclarda gur fakat ince telli.
Ben cozumu kisa bob kestirerek buldum.
Onler cene hizamdaydi simdi 4 parmak uzadilar.
Cok cok rahat, valla neden daha once kestirmedim diyorum.
Yika cik,kurut..inmiyor sac arkalar katli kisa oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?