• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Saç baş düzeltmek için sık sık lavaboya gidermisiniz?

Saç baş düzeltmek için sık sık lavaboya gidermisiniz?

• Hiç gitmem,aynayı yanımda taşırım :roflol:

OY: 6 17,1%
  • Kaç kere gittiğimi saymak hiç aklıma gelmedi

OY: 3 8,6%
  • Hiç umrumda bile olmaz,kendime her halimle güvenirim

OY: 6 17,1%
  • Ehh işte fazla değil 5-6 kere falan :roflol:

OY: 5 14,3%
  • Tuvaletim gelmediği sürece hiç gitmem

OY: 15 42,9%
  • Ben şöyle anlatayım ;

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    35

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
İş yerinde yada,dışarıda bi yere gittiğinizde saçlarınızı/eşarplarınızı düzeltmek için lavaboya gidermisiniz?:uhm:

Giderim evet giderim de..:smiley-cool:
Hani şıklar anam?:mymeka:

Dışarıda tuvalete girmem,girdiysem de saçımı düzeltmeye,parlatıcı sürmeye girerim.. Birkaç defa olur,saymadım:1rolleyes:

Son düzenleme:
Tuvalete gittiğimde bakarım çok sık tuvalete girerim siz düşünün artık :utangac:
Aynen beennnnna.sBen ayna bulamazsam dışarıda çaktırmadan arabaların camından bile bakarım görüntüme:roflol:Bir keresinde koyu renkli bir araba camı buldum..Saçımı falan düzeltiyorum..Makyajıma falan bakındım..Bir süre sonra içeride bir kıpırtı oldu..Meğer arabanın içi boş değilmiş.:utangac:Ama park halindeydi:1shok: Hemen tabanları yağladığım gibi kaçtım oradan:roflol:

tuvaletim gelmemişse pek gitmem
dışardaki hava şartları beni yamulttuysa jeyyar anca ozaman

elimden ayna düşmez zaten o ayrı...ayrıca araba camı, vitrin camı,mağazalardaki aynalar, herhangi bi yansıma hiç farketmez gözümden kaçmaz kesinlikle... sengözlerimebaksanab

bi keresinde aynamı evde unutmuşum, o günüm zehir gibiydi...yanımda olmadığını bilmek bile stres yapmıştı beni... :çok üzgünüm: sanki sevgilimden bahsediyorum... :roflol:

mesela alışveriş merkezine girer girmez tuvalet ararım sacımı basımı düzelttikten sonra ihtiyac duyuyorsam aynama bakarım sırnaşık şey yolda vitrin camlarına sürekli bakarım sacım bozulmuşmu diye kaydirigubbakcemile3

tualete gidince bakarım ya da dışarı çıkacak olursam bakarım

Back