Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Mahinevv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
2
0
26
Arkadaşlar yardım edin lütfen 17 yaşındayım saçlarım berbat bi şekilde belli bir şekli yok çok ince telli ve oldukça az kendimi kötü hissediyorum arkadaşlarım sürekli dalga geçiyor bu durumdan çok sıkıldım şu tatilde bakım yaparak biraz düzeltmek istiyorum uzatsam belki bir şeye benzer ama Kıvırcık ayrıca uzadığı pek belli olmuyor öf gerçekten çok kötü bi durum sürekli yanlış düzleştirici kullanmadan oldu herhalde ama bilmiyorum lütfen yardım edin sevgiler
...

Tatlm nunaatın ısıl islem gormus saclar icin cok guzel urunleri var. Ben kullandm termal serisini ve cok memnun kaldm. Tavsiye ederm

Tatlm nunaatın ısıl islem gormus saclar icin cok guzel urunleri var. Ben kullandm termal serisini ve cok memnun kaldm. Tavsiye ederm

Dışardan bir ürün kullanmadan evde kendin bakım maslekerli hazırlayıp kullanabilirsin yumurta , muz , süt vs gibi malzemelerle çok iyi saç maskeleri hazırlanabiliyor .

canım yağ bakımı yap ben saç uzamnıyım yağ ve kısa kesim istersen özelden yazabilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…