Arkadaşlar aktardan sarmısak yağı ve saç bakımı için özel yapılmışkarma yağı alın ve evde kullandığınız şampuanın içine dökün marka farketmez ve karıştırıp yıkanın çok faydasını göreceksiniz.hem pamukla sürüp bekleme ve yıkama gibi zahmetten de kurtulmuş oluyorsunuz 2 hafta sonra saçlarınız ışıl ışıl parlamış olacak
güzel yere değinmişsiniz 100 veya 150 gr şişelerde veya örneğin şampuan şişeniz ne kadar büyüklükte ise alacağınız yağlarda o kadargr olmalıdır buradan size örnek vereceğim link atamıyorum sanırım yasak bana dan ulaşırsanız detaylı bilgi verebilirim
arkadaşlar aktardan sarmısak yağı ve saç bakımı için özel yapılmışkarma yağı alın ve evde kullandığınız şampuanın içine dökün marka farketmez ve karıştırıp yıkanın çok faydasını göreceksiniz.hem pamukla sürüp bekleme ve yıkama gibi zahmetten de kurtulmuş oluyorsunuz 2 hafta sonra saçlarınız ışıl ışıl parlamış olacak
malesef onlar artık işe yaramıyor boşa zaman ve para kaybı yeni teknelojimizde yeni formüller çıktı bitkisel ürünleri tercih edin bildiğim toptan fiyı ürün satan yer var ama burda paylaşamıyorum sitenin kuralı ihlal olur
güzel yere değinmişsiniz 100 veya 150 gr şişelerde veya örneğin şampuan şişeniz ne kadar büyüklükte ise alacağınız yağlarda o kadargr olmalıdır buradan size örnek vereceğim link atamıyorum sanırım yasak bana dan ulaşırsanız detaylı bilgi verebilirim
hımm çok önemli bi detay bu. 100 mesaja ulaşmadan özelden mesaj olmuyormuş sanırım öyle okumuştum burdaki arkadaşlardan :/ ama yine de biraz fikir edindim miktar hakkında 100-150 gr a göre ayarlamak gerek...