- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- Konu Sahibi babymaster
Merhaba kızlarrr forumda gezinirken saçlarımıza yaptığımız bakımları bir arada toplıyalım istedim. Herkes deneyimlerini yazarsa birbirimize daha fazla faydalı olabilirz diye düşünüyorum.. Öncelikle saçlarım düzleştiricen maşadan dolayı çok yıpranmıştı ve aşırı dökülme vardı, o güzelim gür saçlarımdan eser kalmamıştı :26: sürekli uçlardan kestirmek zorunda kalıyordum ve kısa saçtan hoşlanmadığım için uzaması için sinameki kürünü kullandım. Açıkcası hiç bir faydasını görmedim saçlarımda. Yaklaşık 4 aydır saçlarıma hiç bir şey yapmıyorum (fon, maşa, düzleştirici) saçlarımı duştan sonra kendi haline bırakıyorum hafif dalgalı kabaran saçlarım var, kabarıklığını alması için gliss total repaır onarıcı sıvı saç kremini kullanıyorum. Saçlarım inanılmaz yumusacık oluyor, kolayca taranıyor ve istediğim kadar saçlarıma kullanıyorum kesinlikle yağlanma yapmıyor. Saçlarımın gürleşmesi için şampuanıma çam terebentin ekliyorum ve saçlarım inanılmaz gürleşmeye başladı, yeni yeni bir sürü saçlar çıkıyor (kısa saçlarıda uzatıyor ayrıca) Saçlarım kuruduktan sonra saçlarımı örüyorum bu sayede güzel dalgalrım oluşuyor hem de saçlarımın uzaması hızlanıyor. Şuan saçlarım belimde hala kırık var ama kestirmek istemiyorum. Kestirmeden kırıklardan nasıl kurtulabilir kızlar yardımcı olursanız sevinirim.. Birde watsons ballı saç maskesi varmış, ben denemedim ama en kısa sürede almayı düşünüyorum. Saçları çok beslediğini ve parlattğnı duydum aklınızda bulunsun canlarımm
Son düzenleme: