Ciddi misin ? Sende de mi dökülme yaptı? Ah kuaförler zaten... Hemen onarıcı şampuan kullanmaya başlamalısın. Gliss tavsiyemdir =) Sinamekiyi kaynatıyorsun, içine bir tatlı kaşığı tatlı badem yağı, bir ampul B vitamini kırıyorsun (Ben E vitamini de ekleyeceğim) Saçın uzamasına yardımcı oluyor. Ah düğün olmasa kısacık kestireceğim de...
evet canım.gitti saçlar.almak zorunda kaldım bugün siyah gliss şampuan ve saç kremini.ne de güzel gidiyordum karbonat ve sirkeyle.neyse düzelince saçlarım dönücem yine.ne kdar sinamekiyi ne kadar suda kaynatıcaz?son durulama suyu olarak mı kullancaz? biraz ayrıntılı bilgi lazım şekerim düğünün ne zaman canım? senin bloğun vardı de mi?
evet canım.gitti saçlar.almak zorunda kaldım bugün siyah gliss şampuan ve saç kremini.ne de güzel gidiyordum karbonat ve sirkeyle.neyse düzelince saçlarım dönücem yine.ne kdar sinamekiyi ne kadar suda kaynatıcaz?son durulama suyu olarak mı kullancaz? biraz ayrıntılı bilgi lazım şekerim düğünün ne zaman canım? senin bloğun vardı de mi?
iyi ettin o üründen pişman olmazsın. maskesi ve serumunu da alsaydın keşke.. bi tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıp fısfıslı bi şişe yardımıyla uyguluyorsan. 2 saat sonra duşa giriyorsun normal =) ama bu kürün özelliği 2 saatten fazla bekletme..
düğünüm ağustosta canım. evet bloğum var canım kozmetik üzerine
iyi ettin o üründen pişman olmazsın. maskesi ve serumunu da alsaydın keşke.. bi tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıp fısfıslı bi şişe yardımıyla uyguluyorsan. 2 saat sonra duşa giriyorsun normal =) ama bu kürün özelliği 2 saatten fazla bekletme..
düğünüm ağustosta canım. evet bloğum var canım kozmetik üzerine
Serum ve maske olarak başka ürünler var elimde.serum olarak kuaförün verdiği morfose var ki kullanmadım. Otacının serumunu aldım. Maske de bc bonacere in maskesi.2senedir öyle duruyor.onu kullanayim diyorum.düğün hazırlıkları yoğun ve heyecanlidiir, tadını çıkar. :)) blogunun olması çok hoş.ama bana göre değil. Ben uğraşamam valla. Ama seni takdir ettim.blogu olan tanıdığım ilk kişi sensin :)))
Serum ve maske olarak başka ürünler var elimde.serum olarak kuaförün verdiği morfose var ki kullanmadım. Otacının serumunu aldım. Maske de bc bonacere in maskesi.2senedir öyle duruyor.onu kullanayim diyorum.düğün hazırlıkları yoğun ve heyecanlidiir, tadını çıkar. :)) blogunun olması çok hoş.ama bana göre değil. Ben uğraşamam valla. Ama seni takdir ettim.blogu olan tanıdığım ilk kişi sensin :)))
morfose can'dır hiç düşünme kullan onu =) bonacere hakkında bi fikrim yok. otacının da iyi olduğunu duymuştum. düğün hazırlıkları biraz stresli oluyor maddi manevi ama üstesinden geliriz inşallah. evet blog yazmak çok keyifli gerçekten okumak da ayrı keyifli. kozmetiktutkunu.blogspot.com eğer ziyaret etmek istersen
Merhaba kızlar.
Ben senelerce saçlarımı sarı kullandım. Daha doğrusu sarının her tonunu ve röfleyi denedim. Ama sürekli kısacık kullandığım için sıkıntı olmuyordu. Şu an nişan arifesindeyim. Haziran başı da düğünüm olacak kısmetse ve her erkek gibi erkek arkadaşım da uzun saç hastası. Doğal olarak uzatmaya karar verdim. Saçlarım şimdi omzundan biraz daha aşağıda. Uzatma kararı verdiğimde bir de baktım uçları mahvolmuş. Hemen el attım tabi.Çok detaylı tüm sampuanları,bakım kürlerini ve maskeleri araştırdım. İlk önce kullandığım şampuanı değiştirdim. Şu an gliss'in siyah serisini kullanıyorum,Şampuanı,saç kremi,maskesi,sıvılaştırılmış kremi,banyodan sonra kullanılacak serum şeklinde spreyi,ısıya karşı koruyucu spreyi herşeyini aldım. Maşa,düzleştirici vs. minimum düzeye çektim. Saç kurutma makinesi ibled kullanmıyorum.
Gelelim bakım yağlarına... Normalde barcelino kullanıyordum aklıma geldiğinde... Bir de sinamekili kür... Barcelino hakkında son günlerde olumsuz şeyler okuduğum için değiştirmeye karar verdim. Önce kendi yağ karışmımı kendim yapayım istedim. Ama doğalını bulmak zordu (Hele ki bulunduğum şehirde) hazırlara bakayım dedim ve bugün elime Naturaderm saç bakım yağı geçti. daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım... İçinde argan,susam,badem,çam terebentin,biberiye,papatya,okaliptüs,buğday,hindistan cevizi,zeytin,hint,lavanta yağlarının yanı sıra E vitamini,B vitamini ve biotin vardı.
Zaten bende karıştırsam argan,hint,zeytin,hindistan cevizi ve vitaminleri kullanacaktım. Fiyatı da 12 tl idi denemek istedim(Aranızda kullanan varsa yorumlarınızı alayım) Gün gün sonuçları yazarım.
Bilmeyenler için sinamekili kür: bir tutam sinamekiyi bir tatlı kaşığı badem yağı ile kaynatıp ılındıktan sonra bemiks ampül dediğimiz b vitaminini (eczanede var) kırıyoruz. spreyli bir şişeye koyup uyguluyoruz. 2 saat bekleyip duşa giriyoruz. Yalnız çok kötü kokuyor bilginize...
söylemek istediğim bir kaç şey daha: şampuanıma bal ve çam terebentin yağı da karıştırmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde...
,2 günde bir saç yıkayan bir insanım. bu natura dermi her banyo öncesinde kullanmayı düşünüyorum,hafta sonları sinamekili kürü uygulayacağım. Eğer bana katılmak isterseniz memnun olurum.
NOT: Nişan-düğün arifem olduğu için cilt-ayak-el bakımına da tam gaz başladım dileyenlere yardımcı da olurum. 11 senelik kozmetikçiyim =)
canım gliss seciminde cidden doğru karar almıssın benim suan saclarım belimde ve asırı kırılgan hassas yani güclendirmek istiyorum düzleştirici maşa kullanmak zorundayım doğal halini sevmiyorum banada yardımcı olursan sevinirim :* gelelim sana madem uzatmak istiyosun sana süper zahmetsiz bisey söylicem :)) aktarlarda entele losyonu diye bi karısım var icersinde entele otu sirke ve su bulunuyo entele otu zehirli olduğu icin tek basına değil losyon haliyle satılıyo al bunu 4 bes günde bir uygula düzenli yaparsam süper bi sonuc elde edersin ben kullandım uzadımı bilemem bi kere kullandım cünküama parladığını ve beslendiğini cok net hissettim lakin yüzüne gözüne gelmesin lütfen cok dikkat et. bi diğer tavsiyemde saca en iyi gelen sey kendi yağıdır. evet yağlı olursa deri nefes almaz uzamaz doğru ama arada bi yağlanmasına izin verip beslenmeside önemli. böyle yaparsan sacların daha az kırılır dolayısıyla daha cok uzar benim tavsiyem bu secim senin canım :)
Canım teşekkür ederim. Glissten bende memnunum. Çok çok hassas saçlara sahibim diyemem ama çok güçlü de değildir saçlarım. Düzenli alışveriş ettiğim aktarım da enteleyi önerdi de ben pek durmamıştım üstünde. Tam olarak nasıl kullanılıyor? Ne kadar bekletiliyor? Bir de zehirli falan dedin korkutma beni =(
Kendi yağı olayını duymuştum aslında ama ben hayatta öyle dolaşamam mümkün değil yani =)
Soruna gelecek olursak... Neden sürekli şekillendirici kullanmak zorundasın ki? Saçların çok şekilsizse topla. Ne bileyim krepeli ay kuyrukları, çok şık topuzlar falan var. Öyle kullanmayı dene. Yok arkadaş illa şekillendirici kullanmam lazım diyorsan da ısıya karşı koruyucu spreyler var. Hatta Glissin var. Bende mevcut fakat fazla şekillendirici kullanmadığım için anlamadım işe yarayıp yaramadığını. Kış geliyor anlarım yakında =)
bu güne kadar sekillendirmyeye karsı korumadan fayda görmedim. argan yağı aldım bugün malesef düzlestirmek zorundayım cünkü kendimi diğer türlü cok cirkin hissediyorum.. gelelim enteleye entele losyonundaki entele zehirli evet yani ağzına değmesi gözüne değmesi falan sıkıntı yaratır ama sonuc olarak cocukta değilizki dikkat ediyoruz :) yinede korkuyosan baska isinde usta birine yaptırabilirsin maskesini alıp kuaförde sürüdüren bi sürü kisi tanıyorum ben aldım korkmadan kendim sürdüm deli cesareti bu ya.eğer tedirgin oldum diyosan sana sinemakili kürü veriyim hem hesaplı hemde zehirsiz :)) ama entelenin verdiği etkiyi verirmi ona garanti veremem
genelde saçı gürleştiren şeylerin vücuda değdiği zaman tüylenme yapmasından korkuyorum. bu yüzden zaten başımı öne eğerek yıkar sonra duşumu alırım. ama her ihtimali düşünmek gerek. tut ki entele gözüme kaçtı...
tamam saç tabi ki önemli ama o kadar da değil.
sinamekili küre başlıyorum zaten canım hafta sonu.
sağol ilgin için =)
kızlar sizin için saç bakımımda kulladığım rutinleri fotoladım. diğer bakımlarımı da yavaş yavaş bloğumda ve ilgili sayfalarda paylaşıyorum. görmek istersiniz diye düşündüm... bu da bloğummmmmm KOZMETİK TUTKUNU
Eki Görüntüle 789368
ilk ürün içine 2 kapak çam terebentin ve 2 tatlı kaşığı doğal çam balı koyduğum şampuanım.
ikinci ürün sadece saç uçlarıma sürdüğüm saç kremim
üçüncü ürün sadece 1 dakika bekletip duruladığım saç bakım maskem
dördüncü ürün
hepinizin bildiği kolay taramak için kullandığımız sıvılaştırılmış krem
beşinci ürün kırık uç onarıcı serumum (aslında tüm saça uygulanıyor ama ben sadece saç uçlarıma uyguluyorum)
ve altıncı ürün de kurutmak düzleştirmek yada maşa yapmak zorunda kalırsam uyguladığım ısıya karşı koruyucu sprey
Canım, siyah gliss birkaç arkadaşıma çok iyi gelmişti ama benim saçları plastik gibi yaptı. Barbi bebek saçı gibi olmuştu vallahi. Bırakınca geçti.
Merhaba kızlar.
Ben senelerce saçlarımı sarı kullandım. Daha doğrusu sarının her tonunu ve röfleyi denedim. Ama sürekli kısacık kullandığım için sıkıntı olmuyordu. Şu an nişan arifesindeyim. Haziran başı da düğünüm olacak kısmetse ve her erkek gibi erkek arkadaşım da uzun saç hastası. Doğal olarak uzatmaya karar verdim. Saçlarım şimdi omzundan biraz daha aşağıda. Uzatma kararı verdiğimde bir de baktım uçları mahvolmuş. Hemen el attım tabi.Çok detaylı tüm sampuanları,bakım kürlerini ve maskeleri araştırdım. İlk önce kullandığım şampuanı değiştirdim. Şu an gliss'in siyah serisini kullanıyorum,Şampuanı,saç kremi,maskesi,sıvılaştırılmış kremi,banyodan sonra kullanılacak serum şeklinde spreyi,ısıya karşı koruyucu spreyi herşeyini aldım. Maşa,düzleştirici vs. minimum düzeye çektim. Saç kurutma makinesi ibled kullanmıyorum.
Gelelim bakım yağlarına... Normalde barcelino kullanıyordum aklıma geldiğinde... Bir de sinamekili kür... Barcelino hakkında son günlerde olumsuz şeyler okuduğum için değiştirmeye karar verdim. Önce kendi yağ karışmımı kendim yapayım istedim. Ama doğalını bulmak zordu (Hele ki bulunduğum şehirde) hazırlara bakayım dedim ve bugün elime Naturaderm saç bakım yağı geçti. daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım... İçinde argan,susam,badem,çam terebentin,biberiye,papatya,okaliptüs,buğday,hindistan cevizi,zeytin,hint,lavanta yağlarının yanı sıra E vitamini,B vitamini ve biotin vardı.
Zaten bende karıştırsam argan,hint,zeytin,hindistan cevizi ve vitaminleri kullanacaktım. Fiyatı da 12 tl idi denemek istedim(Aranızda kullanan varsa yorumlarınızı alayım) Gün gün sonuçları yazarım.
Bilmeyenler için sinamekili kür: bir tutam sinamekiyi bir tatlı kaşığı badem yağı ile kaynatıp ılındıktan sonra bemiks ampül dediğimiz b vitaminini (eczanede var) kırıyoruz. spreyli bir şişeye koyup uyguluyoruz. 2 saat bekleyip duşa giriyoruz. Yalnız çok kötü kokuyor bilginize...
söylemek istediğim bir kaç şey daha: şampuanıma bal ve çam terebentin yağı da karıştırmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde...
,2 günde bir saç yıkayan bir insanım. bu natura dermi her banyo öncesinde kullanmayı düşünüyorum,hafta sonları sinamekili kürü uygulayacağım. Eğer bana katılmak isterseniz memnun olurum.
NOT: Nişan-düğün arifem olduğu için cilt-ayak-el bakımına da tam gaz başladım dileyenlere yardımcı da olurum. 11 senelik kozmetikçiyim =)
Merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?