Merhaba kızlar.
Ben senelerce saçlarımı sarı kullandım. Daha doğrusu sarının her tonunu ve röfleyi denedim. Ama sürekli kısacık kullandığım için sıkıntı olmuyordu. Şu an nişan arifesindeyim. Haziran başı da düğünüm olacak kısmetse ve her erkek gibi erkek arkadaşım da uzun saç hastası. Doğal olarak uzatmaya karar verdim. Saçlarım şimdi omzundan biraz daha aşağıda. Uzatma kararı verdiğimde bir de baktım uçları mahvolmuş. Hemen el attım tabi.Çok detaylı tüm sampuanları,bakım kürlerini ve maskeleri araştırdım. İlk önce kullandığım şampuanı değiştirdim. Şu an gliss'in siyah serisini kullanıyorum,Şampuanı,saç kremi,maskesi,sıvılaştırılmış kremi,banyodan sonra kullanılacak serum şeklinde spreyi,ısıya karşı koruyucu spreyi herşeyini aldım. Maşa,düzleştirici vs. minimum düzeye çektim. Saç kurutma makinesi ibled kullanmıyorum.
Gelelim bakım yağlarına... Normalde barcelino kullanıyordum aklıma geldiğinde... Bir de sinamekili kür... Barcelino hakkında son günlerde olumsuz şeyler okuduğum için değiştirmeye karar verdim. Önce kendi yağ karışmımı kendim yapayım istedim. Ama doğalını bulmak zordu (Hele ki bulunduğum şehirde) hazırlara bakayım dedim ve bugün elime Naturaderm saç bakım yağı geçti. daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım... İçinde argan,susam,badem,çam terebentin,biberiye,papatya,okaliptüs,buğday,hindistan cevizi,zeytin,hint,lavanta yağlarının yanı sıra E vitamini,B vitamini ve biotin vardı.
Zaten bende karıştırsam argan,hint,zeytin,hindistan cevizi ve vitaminleri kullanacaktım. Fiyatı da 12 tl idi denemek istedim(Aranızda kullanan varsa yorumlarınızı alayım) Gün gün sonuçları yazarım.
Bilmeyenler için sinamekili kür: bir tutam sinamekiyi bir tatlı kaşığı badem yağı ile kaynatıp ılındıktan sonra bemiks ampül dediğimiz b vitaminini (eczanede var) kırıyoruz. spreyli bir şişeye koyup uyguluyoruz. 2 saat bekleyip duşa giriyoruz. Yalnız çok kötü kokuyor bilginize...
söylemek istediğim bir kaç şey daha: şampuanıma bal ve çam terebentin yağı da karıştırmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde...
,2 günde bir saç yıkayan bir insanım. bu natura dermi her banyo öncesinde kullanmayı düşünüyorum,hafta sonları sinamekili kürü uygulayacağım. Eğer bana katılmak isterseniz memnun olurum.
NOT: Nişan-düğün arifem olduğu için cilt-ayak-el bakımına da tam gaz başladım dileyenlere yardımcı da olurum. 11 senelik kozmetikçiyim =)