Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç bakım günlüğüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhabalar konuyu full okudum nişanını tebrik ediyorum. asıl süreç şimdi başlıyor allah kolaylıklar versin. glissin full serisini deneyeceğim daha önce sadece spreyini denemiştim.

merhabalar konuyu full okudum nişanını tebrik ediyorum. asıl süreç şimdi başlıyor allah kolaylıklar versin. glissin full serisini deneyeceğim daha önce sadece spreyini denemiştim.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) kullan kullan ben memnunum çok... ama bu sıra savsaklamaya başladım... sende yaz yorumların. balla çam terebentin karıştırmayı unutma :)

bir hevesle günlüğüne zıpladım ama gliss siyah seriyi görünce duruldum
ben kullandım bir işe yaramadı hatta saçımı daha sert yaptı
of Allahım şu kuaförler saçı yakıpta yok yok yanmadı demiyor mu deli oluyorum
uçlarını nerden baksanız bir karış yaa kesmek zorundaymışım
napcam ben of of of

Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım. Nefret ediyorum kuaförlerden!!!! Otacının saç bakım yağını ve serumunu aldım. 2 gündür kullanıyorum. 2 günde fark etti.düzelme oldu yanıklarda.kopup gidiyor yananlar.kalan saçlarım yumuşamaya ve tiftik görünümünden kurtulmaya başladı .tavsiye ederim..

benim kırıklarım glissle büyük ölçüde azaldı saçlarımı yumuşacık yaptı ama bunu da şampuana kattığım bala bağlıyorum =) geçen gün saçlarımı 4 parmak kadar kestirdim. (kırıklar 1.5 karış kadardı bu kadar azaldı) hafta sonu istanbuldaydım mısır çarşısından hint yağı ve badem yağı aldım. sinamekili kürü kendimce geliştirip kullanmaya başlıcam. boya ve saç şekillendiricilerden de uzak durucam bi süre. saçlarım toparlandığı için istediğim şampuanı kullanabilirim artık =) doğru şampuanı bulana kadar devam. sizin de öneriniz varsa kullanıp yorumumu yazarım =)

Selam Sezosh benimde yakında nişanım var, bir telaş sardı ki sorma. Saçlarım çok yıprandığı için ben de uçlarından 4 parmak kadar kestirmek zorunda kaldım. Şimdi adeta saplantı haline getirdim bir tel kırılacak diye ödüm kopuyor. Resmen yoğun bakıma aldım saçları. Benim yaptığım şeyler:
\GNC HSN Formula - günde iki kez bu gıda takviyesini kullanıyorum
\Haftada en az 3 kez zeytinyağı ve Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için saç bakım yağını karıştırıp kafama sürüp yatıyorum ertesi gün yıkıyorum.
\Yatarken mutlaka tepeden topluyorum.
\Saçlarıma maşa veya düzleştirici kullanmıyorum.

Şampuan: Landoll Nashi Argan şampuanı (Sülfatsız)
Krem: Landoll Nashi Argan Kremi
Her banyo sonrasında Nashi Argan yağı veya Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım kremi kullanıyorum.

Bu hafta kendime kuaför makası alıcam. Gördüğüm kırığı ucundan kesicem. Uzman TVde izlemiştim nasıl yapıldığını. Daha da kuaföre gitmem hiç ölçüleri yok bir parmak diyorsun 4 parmak kesiyorlar. Bir de iki ayda bir bir parmak kestir demiyorlarmı sinir oluyorum. İki ayda bir gelsem bir yıl sonra saçım 3 numara asker modeli kalır! Bugün de hindistan cevizi yağı ve shea yağı siparişlerim gelmiş onları da bu rutine dahil edicem.

Son düzenleme:
Yahu bu barcelino kullandıkça etkisini yitiriyor mu anlamadım. Üçüncü şişeye geçtim saçlarım eski haline(kuru) dönmeye başladı.

canım merhaba... öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah.
yves rocher'ın henüz hiç bi ürününü kullanmadım. çok soğuk geliyor bana o marka nedense hiç ısınamadım. ama ürünleri hakkında çok olumlu şeyler duyarsam bende deneyebilirim. kafama takılan bişey vardı bende sana sorayım bari. bende saçlarıma hint yağı sürüp yatıcam ama tüm yatak batacak. sen nasıl çözdün bu sorunu? sadece yağ ile yatacağın bi yastık kılıfın mı var nasıl yani biraz tuhaf bi soru oldu farkındayım ama... bende şekillendirici olayını kestim. ama çok zorunda kaldığımda glissin ısıya karşı koruyucu spreyini kullanıyorum. landol nashi markasını da hiç duymadım. kütahyada bulabileceğimi de sanmıyorum açıkçası. genel olarak memnun musun kullandığın ürünlerden yoksa mecburiyetten mi kullanıyorsun?
bi yerde okumuştum kuaförlerin saç keserken cozutmasının önüne geçmek için 2 parmak değil de 2 cm demek gerekiyormuş. daha somut bi ölçü olduğu için sonuç istendiği gibi oluyormuş. makasla kendin kesmek çok büyük cesaret. benim saçlarım düm düz olduğu için ben ona cesaret edemem. kuaföre talim. benim baya baya kısaldı ama olsun toparlandı. düğüne kadar uzar nasıl olsa
shea yağını duydum ama saç için değil cilt için. saçta nasıl etki ediyor? ben uzamasını hint yağı ile hızlandırıcam. sinamekili kürle de desteklersem 1 sene sonra yani düğüne yine uzun olacaktır.

Yahu bu barcelino kullandıkça etkisini yitiriyor mu anlamadım. Üçüncü şişeye geçtim saçlarım eski haline(kuru) dönmeye başladı.

canım merhaba
barcelino önceden kullandım ben. çok uzun süre kullandıysan ürün bayatlamış olabilir. etkisini kaybediyodur böylece. yada saç alışıyodur. hani çok ilaç içtiğimizde bünyenin bağışıklık kazanması gibi. arada başka yağlar kullan hatta yağ karışımını kendin hazırla canım... bence tabi..

şöyle yapıyorum bende bir tane düğmeli saç havlusu var. Saçımı streç film ile bir güzel sarıyorum üzerine bu havluyu takıyorum yatağada hep kullandığım bir havluyu koyuyorum böylece kirlenmiyor yastık. Hint yağını ben de duydum kokusu nasıl onun? Ben Landoll ürünlerini internetten alıyorum. Gliss şampuanı kullanamıyorum maalesef parfüm kokusu ağır olduğundan astımımı tetikliyor. Shea ve hindistan cevizi yağını kullanıp yazarım. Kullandığım ürünlerden fevkalade memnunum özellikle gnc'nin haplarının cidden faydasını gördüğümü düşünüyorum. Yves Rochere bir şans ver bence mağaza dışarıdan biraz soğuk ama fiyatları makuldur Bu dediğim yağ 20 tl civarında yves rocherde

Son düzenleme:

havlu olayı iyiymiş düşünmemiştim bunu ben. deniyeyim bari =) hint yağımı dün aldım bu gece kullanıcam. kokusunu hiç merak etmemiştim şimdi baktım senin yazdıklarını okuyunca kardenin aldığım yağ. hiç kokusu yok ve oldukça kıvamlı, diğer yağlar gibi değil. landoll'ü araştırılacaklar listeme ekliyorum o halde =) hap olayına pek sıcak bakmıyorum kendi adıma ama sen memnunsan ne ala... yağ kullanımlarının yorumunu da bekliyorum canım =) yves rocher'a da elimdeki kozmetikler bitince bir bakarım o halde. daha geçen ay watsonstan toptan alışveriş yapmıştım...

kızlar sizin için saç bakımımda kulladığım rutinleri fotoladım. diğer bakımlarımı da yavaş yavaş bloğumda ve ilgili sayfalarda paylaşıyorum. görmek istersiniz diye düşündüm... bu da bloğummmmmm KOZMETİK TUTKUNU

ilk ürün içine 2 kapak çam terebentin ve 2 tatlı kaşığı doğal çam balı koyduğum şampuanım.
ikinci ürün sadece saç uçlarıma sürdüğüm saç kremim
üçüncü ürün sadece 1 dakika bekletip duruladığım saç bakım maskem
dördüncü ürün
hepinizin bildiği kolay taramak için kullandığımız sıvılaştırılmış krem
beşinci ürün kırık uç onarıcı serumum (aslında tüm saça uygulanıyor ama ben sadece saç uçlarıma uyguluyorum)
ve altıncı ürün de kurutmak düzleştirmek yada maşa yapmak zorunda kalırsam uyguladığım ısıya karşı koruyucu sprey

Arkadaşlar hint yağını bi hafta süre ile her gün uyguladım ve elma sirkeli suyla duruladım. işte sonucu. bu önceki hali:

bu da sonrası:

gördüğünüz gibi arada hiç bir fark yok. yani öyle topiclerde yazıldığı gibi BİR GECEDE GÖZLE GÖRÜLÜR UZAMA diye bi şey yok. ihtimal vermemiştim ama acaba deyip denedim. sevgiler..

bu arkada sirkeli du ile duruladım derken son durulama suyum sirkeli su oldu demek istedim !

Bir haftada etkili olacağını sanmam.bence sen devam et.hatta yine foto paylaş canım.

Gunaydin..
topiginiz hayirli olsun kizlar..

benimde sac uclarim cok kirik ama gercekten supurge gibi uclari tum karisiyo boyle nasil desem taramasi cok zor..
sampuan ve sac kremi uyguluyorum ( uclarina..)

ama ne yapcami sasirdim cunku uzun saci seviyorum yenide boya yaptirdim (tie and dye) ama hic guzel durmuyo.. bi care
KESMEK MI LAZIM ??

Bir haftada etkili olacağını sanmam.bence sen devam et.hatta yine foto paylaş canım.

canım aldığım markandan mıdır nedendir bilmiyorum ama saçlarım öbek öbek dökülür oldu bu son bir haftadır. belki maharet hint yağında değil markadandı. çok mu uyduruktu yada ben mi yanlış uyguladım bilmiyorum. okuduğum topiclerde bi gecede gözle görülür yazıyordu. bu saçın doğasına aykırıydı ama denedim işte. denemez olaydım. kel kalacaktım. bir daha deniyeceğimi sanmıyorum. bi süre sinamekili kür uygulayacağım (haftada 1) ve gene foto atarım

saol canım benim hoşgeldin sende aramıza...
saçlarının bir resmini koy istersen bakalım. eğer çok ölmüşse malesef kestirmen gerekiyor ki uçlardan hava alsın daha hızlı uzasın. ki taraması zor dediğine göre de baya ölmüş. bir de bir süre boyadan ondan bundan uzak durman lazım. artı maskelerini vs. kullanman lazım. eğer istersen benim bloğum var saç bakımı üzerine yazılar yazmıştım (ve yazmaya da devam ediyorum) inceleyebilirsin. (link istersen vereyim böyle zorlama gibi oldu )
kestirdikten sonra da teferruatlı bir bakım yap canım düzenli olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…