hadi bakalım hayırlı olsun allah utandırmasınüzerinden büyük yük gitti şimdi başlayalım düğün hazırlıklarına
amin canım. dediğin gibi asıl zor kısıma geldik :)
merhabalar konuyu full okudum nişanını tebrik ediyorum. asıl süreç şimdi başlıyor allah kolaylıklar versin. glissin full serisini deneyeceğim daha önce sadece spreyini denemiştim.
bir hevesle günlüğüne zıpladım ama gliss siyah seriyi görünce duruldum
ben kullandım bir işe yaramadı hatta saçımı daha sert yaptı
of Allahım şu kuaförler saçı yakıpta yok yok yanmadı demiyor mu deli oluyorum
uçlarını nerden baksanız bir karış yaa kesmek zorundaymışım
napcam ben of of of
bir hevesle günlüğüne zıpladım ama gliss siyah seriyi görünce duruldum
ben kullandım bir işe yaramadı hatta saçımı daha sert yaptı
of Allahım şu kuaförler saçı yakıpta yok yok yanmadı demiyor mu deli oluyorum
uçlarını nerden baksanız bir karış yaa kesmek zorundaymışım
napcam ben of of of
Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım. Nefret ediyorum kuaförlerden!!!! Otacının saç bakım yağını ve serumunu aldım. 2 gündür kullanıyorum. 2 günde fark etti.düzelme oldu yanıklarda.kopup gidiyor yananlar.kalan saçlarım yumuşamaya ve tiftik görünümünden kurtulmaya başladı .tavsiye ederim..
benim kırıklarım glissle büyük ölçüde azaldı saçlarımı yumuşacık yaptı ama bunu da şampuana kattığım bala bağlıyorum =) geçen gün saçlarımı 4 parmak kadar kestirdim. (kırıklar 1.5 karış kadardı bu kadar azaldı) hafta sonu istanbuldaydım mısır çarşısından hint yağı ve badem yağı aldım. sinamekili kürü kendimce geliştirip kullanmaya başlıcam. boya ve saç şekillendiricilerden de uzak durucam bi süre. saçlarım toparlandığı için istediğim şampuanı kullanabilirim artık =) doğru şampuanı bulana kadar devam. sizin de öneriniz varsa kullanıp yorumumu yazarım =)
Selam Sezosh benimde yakında nişanım var, bir telaş sardı ki sorma. Saçlarım çok yıprandığı için ben de uçlarından 4 parmak kadar kestirmek zorunda kaldım. Şimdi adeta saplantı haline getirdim bir tel kırılacak diye ödüm kopuyor. Resmen yoğun bakıma aldım saçları. Benim yaptığım şeyler:
\GNC HSN Formula - günde iki kez bu gıda takviyesini kullanıyorum
\Haftada en az 3 kez zeytinyağı ve Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için saç bakım yağını karıştırıp kafama sürüp yatıyorum ertesi gün yıkıyorum.
\Yatarken mutlaka tepeden topluyorum.
\Saçlarıma maşa veya düzleştirici kullanmıyorum.
Şampuan: Landoll Nashi Argan şampuanı (Sülfatsız)
Krem: Landoll Nashi Argan Kremi
Her banyo sonrasında Nashi Argan yağı veya Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım kremi kullanıyorum.
Bu hafta kendime kuaför makası alıcam. Gördüğüm kırığı ucundan kesicem. Uzman TVde izlemiştim nasıl yapıldığını. Daha da kuaföre gitmem hiç ölçüleri yok bir parmak diyorsun 4 parmak kesiyorlar. Bir de iki ayda bir bir parmak kestir demiyorlarmı sinir oluyorum. İki ayda bir gelsem bir yıl sonra saçım 3 numara asker modeli kalır! Bugün de hindistan cevizi yağı ve shea yağı siparişlerim gelmiş onları da bu rutine dahil edicem.
Yahu bu barcelino kullandıkça etkisini yitiriyor mu anlamadım. Üçüncü şişeye geçtim saçlarım eski haline(kuru) dönmeye başladı.
canım merhaba... öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah.
yves rocher'ın henüz hiç bi ürününü kullanmadım. çok soğuk geliyor bana o marka nedense hiç ısınamadım. ama ürünleri hakkında çok olumlu şeyler duyarsam bende deneyebilirim. kafama takılan bişey vardı bende sana sorayım bari. bende saçlarıma hint yağı sürüp yatıcam ama tüm yatak batacak. sen nasıl çözdün bu sorunu? sadece yağ ile yatacağın bi yastık kılıfın mı var nasıl yanibiraz tuhaf bi soru oldu farkındayım ama... bende şekillendirici olayını kestim. ama çok zorunda kaldığımda glissin ısıya karşı koruyucu spreyini kullanıyorum. landol nashi markasını da hiç duymadım. kütahyada bulabileceğimi de sanmıyorum açıkçası. genel olarak memnun musun kullandığın ürünlerden yoksa mecburiyetten mi kullanıyorsun?
bi yerde okumuştum kuaförlerin saç keserken cozutmasının önüne geçmek için 2 parmak değil de 2 cm demek gerekiyormuş. daha somut bi ölçü olduğu için sonuç istendiği gibi oluyormuş. makasla kendin kesmek çok büyük cesaret. benim saçlarım düm düz olduğu için ben ona cesaret edemem. kuaföre talim. benim baya baya kısaldı ama olsun toparlandı. düğüne kadar uzar nasıl olsa
shea yağını duydum ama saç için değil cilt için. saçta nasıl etki ediyor? ben uzamasını hint yağı ile hızlandırıcam. sinamekili kürle de desteklersem 1 sene sonra yani düğüne yine uzun olacaktır.
canım merhaba
barcelino önceden kullandım ben. çok uzun süre kullandıysan ürün bayatlamış olabilir. etkisini kaybediyodur böylece. yada saç alışıyodur. hani çok ilaç içtiğimizde bünyenin bağışıklık kazanması gibi. arada başka yağlar kullan hatta yağ karışımını kendin hazırla canım... bence tabi..
şöyle yapıyorum bende bir tane düğmeli saç havlusu var. Saçımı streç film ile bir güzel sarıyorum üzerine bu havluyu takıyorum yatağada hep kullandığım bir havluyu koyuyorum böylece kirlenmiyor yastık. Hint yağını ben de duydum kokusu nasıl onun? Ben Landoll ürünlerini internetten alıyorum. Gliss şampuanı kullanamıyorum maalesef parfüm kokusu ağır olduğundan astımımı tetikliyor. Shea ve hindistan cevizi yağını kullanıp yazarım. Kullandığım ürünlerden fevkalade memnunum özellikle gnc'nin haplarının cidden faydasını gördüğümü düşünüyorum. Yves Rochere bir şans ver bence mağaza dışarıdan biraz soğuk ama fiyatları makuldur Bu dediğim yağ 20 tl civarında yves rocherde
merhaba saçların inşallah istediğin kadar uzar :) bende hep kısa kullanırdım saçıımı sonradan uzun saça ilgim o kadar arttı ki uzatmak için her yolu denedim :) geçen yıl omzumda olan saçlarım bu yıl belime geldi ve benim saçım normalde çook ama çok daha az uzardı. bende yılanyağı+hintyağı+bademyağı kürünü yaptım arada yumurta sürdüm şampuanıma sarımsak koydum bioblas yavaş saçlar için şampuanını aldım :) ayrıca içinde 11 tane yağ olan bir saç spreyi aldım :) saçım istediğim kadar uzadı fakat uçları çok kırıldıkestirmek istemediğimden kırıklarımı kendim alıyorum ama hala çok sert
merhaba cnm diğer tarafdan gördüm ve bakım dedim şimdi sinemaki otu karışımı dışında bu naturaderm kullanılıo yazdığın okadar çok şey değil dimi hepsi bunun içindeglıss saydıkların serum vs ayrımı bunlar hep şunu da sölim benim saçım çok yağlı duştan sonra saç kremi falan kullanamıorum aslında çok isterim hani böle güzel koksun ama olmuyo okadar çok şeyde nasıl kullanılır ki :) bunun dışında cilt bakımından da bahsedebilirsin duştan krem kullanmayı çok severim vücuduma ilgilenirim yani.
oncelikle Allah bi omur mutlulugunuzu daim ettirsin canim bende yazdiklarini cok hosuma giderek okudum yalniz bi arkadad yilan yagindan bahsetmis ulkemizdeki yilan yaglari gercek degilmis televizyonda ender sarac soyledi baya anlatti kullanma bence canim onun yerine hint susam badem ve senib dedigim gibi cam terebentin cok iyiymis .
merhabalar konuyu full okudum nişanını tebrik ediyorum. asıl süreç şimdi başlıyor allah kolaylıklar versin. glissin full serisini deneyeceğim daha önce sadece spreyini denemiştim.
Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım. Nefret ediyorum kuaförlerden!!!! Otacının saç bakım yağını ve serumunu aldım. 2 gündür kullanıyorum. 2 günde fark etti.düzelme oldu yanıklarda.kopup gidiyor yananlar.kalan saçlarım yumuşamaya ve tiftik görünümünden kurtulmaya başladı .tavsiye ederim..
Selam Sezosh benimde yakında nişanım var, bir telaş sardı ki sorma. Saçlarım çok yıprandığı için ben de uçlarından 4 parmak kadar kestirmek zorunda kaldım. Şimdi adeta saplantı haline getirdim bir tel kırılacak diye ödüm kopuyor. Resmen yoğun bakıma aldım saçları. Benim yaptığım şeyler:
\GNC HSN Formula - günde iki kez bu gıda takviyesini kullanıyorum
\Haftada en az 3 kez zeytinyağı ve Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için saç bakım yağını karıştırıp kafama sürüp yatıyorum ertesi gün yıkıyorum.
\Yatarken mutlaka tepeden topluyorum.
\Saçlarıma maşa veya düzleştirici kullanmıyorum.
Şampuan: Landoll Nashi Argan şampuanı (Sülfatsız)
Krem: Landoll Nashi Argan Kremi
Her banyo sonrasında Nashi Argan yağı veya Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım kremi kullanıyorum.
Bu hafta kendime kuaför makası alıcam. Gördüğüm kırığı ucundan kesicem. Uzman TVde izlemiştim nasıl yapıldığını. Daha da kuaföre gitmem hiç ölçüleri yok bir parmak diyorsun 4 parmak kesiyorlar. Bir de iki ayda bir bir parmak kestir demiyorlarmı sinir oluyorum. İki ayda bir gelsem bir yıl sonra saçım 3 numara asker modeli kalır! Bugün de hindistan cevizi yağı ve shea yağı siparişlerim gelmiş onları da bu rutine dahil edicem.
Yahu bu barcelino kullandıkça etkisini yitiriyor mu anlamadım. Üçüncü şişeye geçtim saçlarım eski haline(kuru) dönmeye başladı.
Arkadaşlar hint yağını bi hafta süre ile her gün uyguladım ve elma sirkeli suyla duruladım. işte sonucu. bu önceki hali:
Eki Görüntüle 792080
bu da sonrası:
Eki Görüntüle 792082
gördüğünüz gibi arada hiç bir fark yok. yani öyle topiclerde yazıldığı gibi BİR GECEDE GÖZLE GÖRÜLÜR UZAMA diye bi şey yok. ihtimal vermemiştim ama acaba deyip denedim. sevgiler..
Merhaba kızlar.
Ben senelerce saçlarımı sarı kullandım. Daha doğrusu sarının her tonunu ve röfleyi denedim. Ama sürekli kısacık kullandığım için sıkıntı olmuyordu. Şu an nişan arifesindeyim. Haziran başı da düğünüm olacak kısmetse ve her erkek gibi erkek arkadaşım da uzun saç hastası. Doğal olarak uzatmaya karar verdim. Saçlarım şimdi omzundan biraz daha aşağıda. Uzatma kararı verdiğimde bir de baktım uçları mahvolmuş. Hemen el attım tabi.Çok detaylı tüm sampuanları,bakım kürlerini ve maskeleri araştırdım. İlk önce kullandığım şampuanı değiştirdim. Şu an gliss'in siyah serisini kullanıyorum,Şampuanı,saç kremi,maskesi,sıvılaştırılmış kremi,banyodan sonra kullanılacak serum şeklinde spreyi,ısıya karşı koruyucu spreyi herşeyini aldım. Maşa,düzleştirici vs. minimum düzeye çektim. Saç kurutma makinesi ibled kullanmıyorum.
Gelelim bakım yağlarına... Normalde barcelino kullanıyordum aklıma geldiğinde... Bir de sinamekili kür... Barcelino hakkında son günlerde olumsuz şeyler okuduğum için değiştirmeye karar verdim. Önce kendi yağ karışmımı kendim yapayım istedim. Ama doğalını bulmak zordu (Hele ki bulunduğum şehirde) hazırlara bakayım dedim ve bugün elime Naturaderm saç bakım yağı geçti. daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım... İçinde argan,susam,badem,çam terebentin,biberiye,papatya,okaliptüs,buğday,hindistan cevizi,zeytin,hint,lavanta yağlarının yanı sıra E vitamini,B vitamini ve biotin vardı.
Zaten bende karıştırsam argan,hint,zeytin,hindistan cevizi ve vitaminleri kullanacaktım. Fiyatı da 12 tl idi denemek istedim(Aranızda kullanan varsa yorumlarınızı alayım) Gün gün sonuçları yazarım.
Bilmeyenler için sinamekili kür: bir tutam sinamekiyi bir tatlı kaşığı badem yağı ile kaynatıp ılındıktan sonra bemiks ampül dediğimiz b vitaminini (eczanede var) kırıyoruz. spreyli bir şişeye koyup uyguluyoruz. 2 saat bekleyip duşa giriyoruz. Yalnız çok kötü kokuyor bilginize...
söylemek istediğim bir kaç şey daha: şampuanıma bal ve çam terebentin yağı da karıştırmayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde...
,2 günde bir saç yıkayan bir insanım. bu natura dermi her banyo öncesinde kullanmayı düşünüyorum,hafta sonları sinamekili kürü uygulayacağım. Eğer bana katılmak isterseniz memnun olurum.
NOT: Nişan-düğün arifem olduğu için cilt-ayak-el bakımına da tam gaz başladım dileyenlere yardımcı da olurum. 11 senelik kozmetikçiyim =)
Bir haftada etkili olacağını sanmam.bence sen devam et.hatta yine foto paylaş canım.
Gunaydin..
topiginiz hayirli olsun kizlar..
benimde sac uclarim cok kirik ama gercekten supurge gibi uclari tum karisiyo boyle nasil desem taramasi cok zor..
sampuan ve sac kremi uyguluyorum ( uclarina..)
ama ne yapcami sasirdim cunku uzun saci seviyorum yenide boya yaptirdim (tie and dye) ama hic guzel durmuyo.. bi care
KESMEK MI LAZIM ??
canım aldığım markandan mıdır nedendir bilmiyorum ama saçlarım öbek öbek dökülür oldu bu son bir haftadır. belki maharet hint yağında değil markadandı. çok mu uyduruktu yada ben mi yanlış uyguladım bilmiyorum. okuduğum topiclerde bi gecede gözle görülür yazıyordu. bu saçın doğasına aykırıydı ama denedim işte. denemez olaydım. kel kalacaktım. bir daha deniyeceğimi sanmıyorum. bi süre sinamekili kür uygulayacağım (haftada 1) ve gene foto atarım
valla canım,ben 2 sene evvel bu yağ karışımlarından ötürü saçımın yarısını kaybettim.şimdi de böyle şeyler uygulamaya korkuyorum.ama bişeyler yapmam lazım.çünkü sağolsun kuaför föfle yapayım derken saçlarımı yaktı.ben de bu kötü durumu düzeltmeye çalışıyorum..sinameki nasıl uygulanıyor ki?? ha bu arada saçının dökülmesini istemiyorsan karbonatlı suyla yıka.sirkeli suyla durula.ben çok faydasını gördüm..
canım aldığım markandan mıdır nedendir bilmiyorum ama saçlarım öbek öbek dökülür oldu bu son bir haftadır. belki maharet hint yağında değil markadandı. çok mu uyduruktu yada ben mi yanlış uyguladım bilmiyorum. okuduğum topiclerde bi gecede gözle görülür yazıyordu. bu saçın doğasına aykırıydı ama denedim işte. denemez olaydım. kel kalacaktım. bir daha deniyeceğimi sanmıyorum. bi süre sinamekili kür uygulayacağım (haftada 1) ve gene foto atarım
valla canım,ben 2 sene evvel bu yağ karışımlarından ötürü saçımın yarısını kaybettim.şimdi de böyle şeyler uygulamaya korkuyorum.ama bişeyler yapmam lazım.çünkü sağolsun kuaför föfle yapayım derken saçlarımı yaktı.ben de bu kötü durumu düzeltmeye çalışıyorum..sinameki nasıl uygulanıyor ki?? ha bu arada saçının dökülmesini istemiyorsan karbonatlı suyla yıka.sirkeli suyla durula.ben çok faydasını gördüm..
Ciddi misin ? Sende de mi dökülme yaptı? Ah kuaförler zaten... Hemen onarıcı şampuan kullanmaya başlamalısın. Gliss tavsiyemdir =) Sinamekiyi kaynatıyorsun, içine bir tatlı kaşığı tatlı badem yağı, bir ampul B vitamini kırıyorsun (Ben E vitamini de ekleyeceğim) Saçın uzamasına yardımcı oluyor. Ah düğün olmasa kısacık kestireceğim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?