• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Saç ayrı makyaj ayrı yerde olur mu?

heidi81

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
225
94
323
Ankara
Selam kızlar. Benim bir sorum olacak Mayısta kısmetse düğünüm olacak sürekli gittiğim bir kuaförüm var kuaför değiştirmeyi istemiyorum düğün saçı için risk almak istemiyorum ama oranın makyözünün nişanımda yaptığı makyajı beğenmedim o yüzden red&white' a gitmek istiyorum ama sizce böyle bişey olur mu ? yani saçı ayrı yer makyajı ayrı yerde yaptırmam çok mu abes olur ya da zor olur mu böyle bişey yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi? Ne yapsam sizce kızlar ya ....:59:

bende senin gibi yapmayı düşünüyorum. saç başka makyaj başka kuaförde ama soruna cevap veren olmamış :((

sakın öyle bir şey yapıyım deme çok saçma..ayrıca perişan olursun öyle birşey yaparsan..:1:

bencede saçma olur ama makyözü diğer kuaföre davet edersen ikiside birarada olmuş olur bence teklif et gelir belki malzemelerini alıp:27:

bence saçma değil bende öle düşünmüştüm
makyaj için ayrı bir yer gidecektim ordan kuaföre
sonra her ikisinide güzel yapan biyer buldum
bulamazsam bende öyle yapıcaktım
zaten önce makyajı yapıyorlar sonra saçı yapıyolar
ha aynı yerde yaptrmışın ha başka yerde

Son düzenleme:
Kuzenımın nısanında nısnalısı ıkı ayrı kuafor kullandı sacı baska yerde makyajı baska yerde yapıldı

Back