Saç Şekillendiriciler Saç arkasını düzleştirmek yada maşalamak için püf noktaları

maison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
91
0
116
Sakarya
Merhabalar
Ben şu saçımın arkasını düzleştirirkende maşalarkende çok zorlanıyorum,hatta güzelde yapamıyorum arkaları sizin uyguladığınız püf noktalar varsa paylaşırmısınız arkadaşlar

Şimdiden teşekkürler....

ben arkadan başka bi aynaya bakıp yapıorum yatak odam ona göre ayarladım

valla ben beceremiyorum kendim:2:kuaförlere gidiyo paralarım

Saçlarımı ben ikiye ayırıyorum arkadakiler de yana gelmiş oluyo. Böyle daha kolay yapıyorum. Belki faydam olur

Düzleştirmeden önce saçımı hafifçe tarıyorum sonra başımı öne eğip (saçlar yere bakacak şekilde) düzleştiriyorum başımı kaldırdığımda daha havalı daha düz saçlar elde ediyorum.

Maşa yaparkende ön kısımları maşalıdıktan sonra yine başımı eğip düz yerleri daha iyi gördüğümden oraları maşalıyorum.

Veya daha doğal sık olmayan dalgalar ve pratiklik için saçımı en tepeden at kuyruğu yapıp kalan tutamı maşalıyorum.:115:

saçımın hepsini topluyorum alttan başlayarak düzleştiriyorum.. ha bide tarayarak düzleştirince daha düz duruyor. Faydam olur umarım .)

Son düzenleme:
ben düzleştirirken nasıl fon cekılırken alttan baslıyorlar bende ole duzlestırıyorum.masayıda aynı sekılde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…