Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

saçlarım omuzlarımın altında çok uzun degıl ama uzun yınede sanırım açtıktan sonra bı kutu boyayla actıgım yerı boyıcam ertesı gun ıkı kutu alıp hepsını boyıcam heralde cunku hepsıne ıkı kutu anca yeter.
bıde sence karamel yakışırmı esmerım ben cunku kara kaslıyım yanı bıldıgın
çok sordum dımı

merhaba kızlar bende loeral casting 730 bal köpüğünü aldım sacım en son 1 sene once boyamıstım ana sac rengım acık kumral suandada oyle acık l.fonledeımde sarıya kacıyo uyguladımda nasıl bı etkı edıcenı merak edıyorum yorumları okudum da bence alt sac rengıne gore kaynaklanıyo .acık kumral saca bal köpüğü süper oluyormus yapan varmı bırde kuförum bal köpüğünü gölge yapalım dıyo genel olarak sordugumda kople bal köpüğüne boya beyaz tenlısın gıder dıyorlar

sımdı ben golgemı attırayım bal köpüğünü
yoksa koplemı bal köpüğüne boyım karar veremedım yardımcı olursanıs sevınırım

palette ve lorealin volümü düşük saçın ne durumda benim saçımda yanlızca boya vardı iki yıldır hiç yıpranmadı açıldığında...

ben cesaret edemiyorum evde açmaya gerçi kuaförde açıldığı zamanda pek hoş olmuyor.
peki evde açtığımız zaman hemen arkasına boya yapabilirmiyiz :2:
cevap için şimdiden teşekkür ederim

estağfurullah canım..daima sorabilirsin yeterki sonuç iyi olsun..iki kutu alman iyi olur...canım aynen öyle..karamel kesinlikle yakışır esmer ünlülerde yapıyorki..

ben cesaret edemiyorum evde açmaya gerçi kuaförde açıldığı zamanda pek hoş olmuyor.
peki evde açtığımız zaman hemen arkasına boya yapabilirmiyiz :2:
cevap için şimdiden teşekkür ederim

ertesi gün saç kuruyken yapsan daha iyi olabilir..ben gece açtım ertesi sabah boyadım o gecenin sabahında yani...

canım casting amonyaksız boya sanırım değiştirmen mümkünse değiştirmeni tavsiye ederim..bal köpüğü syos ve bir iki markada daha var sanırım..castingle iyi sonuç alacağından şüpheliyim..

estağfurullah canım..daima sorabilirsin yeterki sonuç iyi olsun..iki kutu alman iyi olur...canım aynen öyle..karamel kesinlikle yakışır esmer ünlülerde yapıyorki..

anladım canm valla sana kucak dolusu tesekkurler yanı
bıde bısey merak ettım bu acıcı Koleston Set - Youn Renk Ac -- Sa Boyas (Rfle)
bumu
bıde koleston en acık sarıya boyasam acıcı ısı görmezmı

çok teşekkürler... bilgi için....

merhaba kızlar... saçımı açtırıp kızıl yaptırmıştım yaklaşık bir buçuk sene önce. çok sıkıldım geçenlerde zaten saçımıda yakmıştı kuaför. her boyada yanan yerlerde saç rengi bi başka sırıtıyor. sonuç olarak kızlar bende gittim loeral casting bitter aldım anca kapatır o acık renkli yanmış yerleri dedim. ama kapkara bişi çıktım nasıl açıcam şimdi ben bunu. palette yoğun renk açıcı mı, koleston yoğun renk açıcı mı kullanıyım nasıl kullanıyım? ilkinde çar mı saçımı acaba lütfen yardım kızlar

bence biraz beklemelisin zaten saçım yandı diyorsun en azından bakım yap ki toparlansın. açıcı kullanarak daha da saçlarını yorma 1 ay sonra palettenin yoğun renk açıcısını kullanabilirsin kolestondan daha iyi

canım saçım yanalı 1 buçuk yıl oldu üzerine çok boya yaptım kestirdim ama hala yanık yerler boyanın altında başka renk gözüküyodu. bende loreal castin bitterini alıp boyadım. kapansın alacalı bulacalı renk artık dedi. bu sefer çok koyu oldu. o yüzden açmak istiyorum ilk seferinde açar mı dediğin yeterince açmazsa 2. uygulamayı ne kadar süre sonra yapabilirim. saçım çok zarar görür mü çünkü şuan sağlıklı saçlarım tekrar zarar görsün istemiyorum. yardımcı olursan çok sevinirim canımcım

kızlar palette yoğun renk açıcı aldım bi kutu sonra lorealin çikolata kahvesini aldım nasıl olur sizce haftasonu boyarım bu arad saçlarım kızıl siyah yani patlıcan moruna çok benziyo şimdiki hali bu

;21412182]kk değerli üyeleri,
bu sayfada saç rengimizi değiştirmek konusundamerak ettiklerimizi soralım bilgilerimizi paylaşalım,tecrubeli arkadaşlarımızdan bilgiler edinelim..
benim saçım yaklaşık 2 yıldır bakır kahve kzıldı,ve artık değiştermeyi düşündüm ve araştırmalar yaptım..kendi deneyimimi paylaşayım sizlerle..saçım sadece boyalıydı çok yıpranık değildi..
Eki Görüntüle 277691 bu saçımın ilk rengi
Eki Görüntüle 277692 ilk açışım palette yoğun renk açıcı ile
Eki Görüntüle 277693 ikinci kez açtım bir kaç gün sonra koleston yoğun renk açıcı ile..ve istediğim tonu yakaladım..
iki yıldır aynı boyayı kullanıyorum fakat kızıl bakır renkler çabuk aktığından..sadece dibe değil her ay tüm saçımı boyadığımdan..ikinci açmamdada saçımın çok uçlarında turunculuk kaldı....
kuaföre gittim danışmak için ve 30 yıllık burada iyi bilinen tecrubeli bir kuaför...
uçları açmak için daha yüksek volüm kullanmak gerektiğini aççı olarak ve bunun yıpranmaya neden olabileceyini söyledi kendisi..
saçlarımı kontrol etti ve hiçbir yanma ve yıpranma olmadığını uçlarını kestirmemi tavsiye etti ve tavsiyesine uydum...
Eki Görüntüle 277695 bu son hali..loreal 7 kumral rengine boyanmış...[/QUOTE]
arkadaşlar diplerim geldi kuaföre para ödemekten bıktım uçlarım platin sarı ve artık evde kendim boyamak istiyorum açık küllü sarı nasıl yapabilirim kızıl sarı olmasından korkuyorum evde yapan varmı markası ve numarasıyla yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

yanlış anlamışım o zaman kusura bakma. istediğin renge göre değişir ama büyük ihtimal turuncu gibi bir renk olacaktır saçın açılınca. kendi saçların ise altın sarısı gibi bir renk olur palette saça çok zarar vermiyor ama üst üse kullanmanı tavsiye etmem tabi sonuçta kimyasal.

tamam canım çok sağol dener burdan paylaşırım

kızlar palette yoğun renk açıcı aldım bi kutu sonra lorealin çikolata kahvesini aldım nasıl olur sizce haftasonu boyarım bu arad saçlarım kızıl siyah yani patlıcan moruna çok benziyo şimdiki hali bu

palette açıcaktır..istediğin renk çukulata kahve de kusurları kapatıcak bir renk...

arkadaşlar diplerim geldi kuaföre para ödemekten bıktım uçlarım platin sarı ve artık evde kendim boyamak istiyorum açık küllü sarı nasıl yapabilirim kızıl sarı olmasından korkuyorum evde yapan varmı markası ve numarasıyla yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

loreal küllü sarı tavsiye ediyorum..kızkardeşimyıllarca kullandı turunculaşmuyo hiç...

palette açıcaktır..istediğin renk çukulata kahve de kusurları kapatıcak bir renk...

Ben uzun süredir saçımı çikolata kahve ile boyuyorum.Esmer tenliyim.Ana rengimde koyu kahve.Dün akşam saçıma evde balyaj yaptım.Balyaj paketlerini 30 dk. bekletip yıkadım.4-5 ton açıldı.Turunculukda var sapsarı değil.Güzel oldu ama ben balyajlarımın birazdaha açılmasını istiyorum.Yanmasın diye korkumdan erken yıkadım sanırım.Şimdi saçın tamamına çok açık bi saç boyası uygulasam balyajlarım belirginleşirmi ana rengi bozarmıyım.Ne yapmamı önerirsiniz?

bende aynı şeyi yapmak istiyorum..

cryptic;

bu tonlarda ombre saç istiyorum

bunun için kuaföre gittim..saç açıldı ,zemin rengini karamel yaptı kuaför (istemediğim bir renkti üstelik)
eee saç dinlensin yıpranır 1 hafta 10 gün bekle dedi..sonra o renge ombre yaptırmak istemedim...
yine de dipler çıkana kadar 1-1,5 ay kullandım saçımı..şimdi koyu kumrala boyadım ama koyu kumralda oturmadı tam..
diplerde sorun var..pigmentasyon yaparak koyu kumrala boyamıştım çünkü..deneme yanılma yaptık, yanıldık..:26:

diyorum ki bir koyu kumral daha boyayıp, palette röfle setiyle balyaj yapsam nasıl olur acaba?

balyajı kaç dk. tutsam bu renklere ulaşırım..
bir de koyu kumral la beyazları nasıl kapatırım.. bu arada palette kullanıyorum

canım hoş geldin bu arada..topiğimize..
kapatıcılık olarak loreal derim..şu an kendim boyadığım loreal recital 5 numara kumral süper resimdeki kumralın aynıı kesinlikle tavsiye ediyorum...balyajınıda koleston öneriyorum..turunculaştırmıyor..
kuaför benim evde yaptığım açma ve boyama işlemine 120 lira istedi..evde kendim yaptım..çok para alıyorlar ve dediğimizimi anlamıyorlar..kolaylarına nasıl geliyorsa öylemi yapıyorlar..bilmiyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…