Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

kızlar saçlarım platin rengi sık röfle.. kendi sac rengim de koyu kestane.. kuaförüm dip boya için uçuk bir rakam verince kendim dip boyamı yapmaya karar verdim..
Ve bugun gidip "Koleston 11/1 açık küllü sarı ve Loreal 10 açık sarı" boya aldım.. diplerde kızıllık olmasın diye küllü sarıyla boyayacagım dipleri. Ama platin sarılarımı da kaybetmek istemiyorum.. ve ara rengi acmak istiyorum..
Şimdi ne yapayım ben bu 2 boyayla.. dipleri küllüyle sonra da geri kalan boyaya acık sarıyı ekleyip tum sacı boyasam nasıl olur..

renk acıcı kullanmak sacları yıpratmıo mu yaa saclarımın ucları onceki boyam yuzunden koyu kaldı.. acmam lazım ama yıpratır die korkuorumm..

Koyuymuş saç renginiz açıcı kullanmanız gerekir
Saç açıldıktan sonra bakır ağırlıklı bir renk olur
Açıcı +9.0 ile pigmentasyon,daha sonra
9.0 ile 8.65 karıştırılarak boyarsanız istediğiniz rengi elde edebilirsiniz
Ama açıldıktan sonra bakırlık fazla olduysa ilk boyamada bakır ağırlıklı bir renk elde edersiniz
Boyadıkça oturur renk

teşekkur ederım canm ben acmaya cesaret edemm en ıyısı kuaforde actrmak sanırım bn yakarım cunku hıc tecrubem yok
anlasılan acmadan bu renkten kurtulamıcam
cok tesekkur ederım canm cevapların ıcın

bende sakın deneme derim aynı hatayı yaptım cünkü... sacım çikolata kahveydiii.. altın karamele boyasam acılır diye düşündüm ama diplerim sarı gbi oldu ama uçları koyu halaaaa ve cok kötü bi görüntü var :s:S bende akıtmayı düşünüorum şimdii...

arkadaşlar merhaba, diğer konuyada yazmıştım bu mesajı ama cevap alamadım burayada yazmak istedim.

saçlarımı 2 hafta kadar önce kolestonun kışkırtıcı kahvesine boyadım şuan biraz açıldı ama yine çok koyu oldu normal saç rengim açık kahve. Kumral tonlarına dönmek istiyorum. Begüm öner'in saç rengi gibi.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

sizce hangi boyayı kullanmalıyum? yada karıştırmalıyım? evde boyamak istiyorum.yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• $begüm öner.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 1.623
Kızlar lütfen yardım edin dışarı çıkmaya utanıyorum
Saçımın doğal rengi koyu kumraldı 4 ay önce koyu kahveye boyadım.Şimdi dibi geldi ama boya baya aktı ve anlaşılmıyordu.Geçen hafta Fındık Kabuguna boyadım ve sonuc husran.Çünkü dibi(doğal saçım) baya açıldı ve gerisinde pek degişiklik olmadı şimdi saçım komik görünüyor dibim daha açık.
Her yerin aynı görünmesini istiyorum ve açık bi renge boyıcam daha sonra.Uçlara dogru koyu diye açıcı kullanıp dibe sürmeyim diyorum ama bu sefer ya dibi koyu kalırsa? Ne yapmalıyım?

Ayrıca istedigim renk de bu

Son düzenleme:
Kızlar istedigim renk hakkında yorumdan önce şu 2 yerin farklı olmasından nasıl kurtulacagımı söyleyin yeter ki homojen olsun sonra boyarım istedigim renge,Gerçekten dışarı çıkmak istemiyorum

Kızlar istedigim renk hakkında yorumdan önce şu 2 yerin farklı olmasından nasıl kurtulacagımı söyleyin yeter ki homojen olsun sonra boyarım istedigim renge,Gerçekten dışarı çıkmak istemiyorum

Tamamı tekrar koyu kahveye boyanırsa eşitlenebilir
Diplerin ve devamının tam olarak ne renk olduğunu bilmiyorum ama
Hatta sadece dipler koyu kahveye boyansa da olabilir

Son düzenleme:
Tamamı tekrar koyu kahveye boyanırsa eşitlenebilir
Diplerin ve devamının tam olarak ne renk olduğunu bilmiyorum ama
Hatta sadece dipler koyu kahveye boyansa da olabilir

ilgilendigin için teşekkür ederim. Bende onu düşündüm ama saçımın rengini açmak istiyorum acaba tekrar koyuya boyamadan bunu halledebilir miyim ki?

ilgilendigin için teşekkür ederim. Bende onu düşündüm ama saçımın rengini açmak istiyorum acaba tekrar koyuya boyamadan bunu halledebilir miyim ki?

O zaman hiç boyamayın koyu renge dönüşü çok zor olur
Diplerle uçlar arasında kaç ton kadar fark var?
Açık bir renge dönmek için açıcı kullanmanız gerekir ama diplerle uçları dengelemek için açıcıyı uçtan sürmeye başlayın,açık olan diplere kadar sürün bekletin
Bir süre sonra da açık olan kısımlara sürün kısa süre beklesin
Arada kaç ton kadar fark olduğunu bilemediğim için dipler şu kadar devamı bu kadar beklesin diyemiyorum

merhaba ben saçlarımı kendim ewde açtım renk acıcıyla sora kullu kumralla kullu sarıyı karıstrıp boyadım ama hıcc memnun deılım yesıl sarı oldu resmen ( bunun uzerıne renk acıcı kullanmadan altın sarısı ıle boyasam normale donermı acaba ?

Merhabaa..

Cok güzel bir konu olmus öncelikle, belirtmek istedim. Benim de bir sorum vardı her topicte yazıyorum belki birileri yardımcı olabilir diye =))
Benim kendi rengim koyu kumral, kahve arası bir renkti, koleston küllü kumralı aldım ama direkt boyamadım koyu tutar diye gittim garnier' in dogal sarı rengini aldım satıcı, sacım kendi rengin de oldugu icin bunun 4 tona kadar acabilecegini söyledi bende aldım, önce onunla boyadım saclarım turuncumsu, sarımsı bir renk oldu turunculuk daha hakim tabii, üzerine de küllü kumralı boyadım acık kahve gibi suan, bazen sarımsı duruyor bazen turuncu yansımaları. Ben de ısrarla küllü kumral ve daha acık tonlarını istiyorum özellikle sarı parıltılı olan tonları, simdi ise loreal 9.1 küllü sarı aldım ama sonradan edindigim bilgilere göre direkt bu renge boyamam, daha da turuncu yapabilirmis? Gözüm korktu haliyle, kademe kademe acılmasından bahsedilmis bunu nasıl yapabilirim? veya bu bahsettigim renk ile kumral mı karıstırıp sacımı boyasam?

İstedigim renklerden biri bu mesela,

Ya da bu tonları mı tercih etmeliyim?

palette yoğun açıcıyla açsam sonra istedigim rengi elde edebilirmiyim? zaten açık ton yada sarı istemiyorum koyu kızıl düşünüyorum yardım edermisiniz?

palette yoğun açıcıyla açsam sonra istedigim rengi elde edebilirmiyim? zaten açık ton yada sarı istemiyorum koyu kızıl düşünüyorum yardım edermisiniz?

Saçı siyahtan açınca kızıl-turuncu bir renk ortaya çıkar
Koyu kızıl elde etmeniz kolay olur
Ama homojen açılması önemli
Saçta ton farkı olmamalı
İlk boyamada istenilen renk tam olmayabilir ama boyadıkça koyu kızıl rengi oturur

Son düzenleme:
Kızlar Ankara'da olupta şu Palettenin yoğun renk açıcısını alan varmı? Kaç yere baktım (Ankamalldaki migros, Antaresdeki real ve Rossman ve Forumdaki Kipa) bulamıyorum...internettenmi alsam acaba??

merhaba kızlar en son 20 eylülde şaçlarıma kına yakmıştım kıpkızıldı ocakta boyada yaptım çok az tuttu tabi kınalı yerler bana mısın demedi şimdi kızıllığım baya azaldı gibi sizce yoğun açıçcılar ya da oriyaller akmış kınayı açar mı ? nları açarsa da üzerine doğal sarı tonları tutar mı yardımcı olursanız çok sevinirm

bende kına yapmıştım malesef hem de hint kınası.daha önce iki kere yoğun açıcıyla açmıştım bugün üçüncü ve son kez açtım biraz akmış tabi eskiye oranla.yine ton farkı oldu.uçlarrda kızıl gibi bi tuhaf artık uçlardan kestirip karamel gibi bi tona boyamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…