• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

mrb arkadaşlar yaa kaç gündür sırf şu saçım yüzünden neti karıştırıp duruyorum lütfen siz yardımcı olun bana. koleston kahve renge boyadım saçımı bir hafta oldu ama kömür siyahı yaptı anlatamam size sırf kapkara neyse bir haftadır hergün yıkıyorum çok çok az aktı ilk boyandığı kadar olmasa da hala siyah. kahve ya da koyu kumral istiyorum kendi saçım koyu kestane. sizce napmam gerek oryal kullanmak istemiyorum yaz geliyo. oryalsiz kahve yapamaz mıyım açık bi renk boyayla kahve elde edemez miyim. çok tecrübeli değilim boya konusunda lütfen yardımlarınızı bekliyorum canlarımm :43:

mrb arkadaşlar yaa kaç gündür sırf şu saçım yüzünden neti karıştırıp duruyorum lütfen siz yardımcı olun bana. koleston kahve renge boyadım saçımı bir hafta oldu ama kömür siyahı yaptı anlatamam size sırf kapkara neyse bir haftadır hergün yıkıyorum çok çok az aktı ilk boyandığı kadar olmasa da hala siyah. kahve ya da koyu kumral istiyorum kendi saçım koyu kestane. sizce napmam gerek oryal kullanmak istemiyorum yaz geliyo. oryalsiz kahve yapamaz mıyım açık bi renk boyayla kahve elde edemez miyim. çok tecrübeli değilim boya konusunda lütfen yardımlarınızı bekliyorum canlarımm :43:

valla benimde senden beter durumum. kınalı saçı açmak istedim açıcıyla kötü oldu siyah vurdum. sonra sıkıldım siyahtan içim karardı. birkaç ay bekledim siyahı akıtmak için tabi birazcıkta uzadı saçlar sonra sen tut üstüne kumral vur bu kezde üst kumral uçlar siyah omuza kadar kestim saçı yetmedi yine açtım yine kumral bukezde kumral kızıl karışımı birşey oldu kaldım öyle :52:

Kızlar cila için ne kadar zaman geçmeli ? Bugün açıldı saçım ama istedğimm sarı tonu değil bu, 15 gün snra gel cila atalm renk braz otrsn dedi ama 2-3 kez yıkayp yarın falan gtsem ne olur?

Valla sac rengimin fotosunu bnde koyucam ma bn.neler cektim o renge gelene kadar siz siz olun cok fazla ellemeyin saca.. olmuyosa olmuyoda birakin fazla elleyince cok yiprabiyo.. bide bu rengin en.kotu yani acildikca sac bnce igrenc duruyo akdikca boya yesilimsi bi kumral oluyo mesela bnce ilk sayfadaki arkadasin son fotosu biraz

Yesilimsi sarimsi bi kumral.. simdi.benim sac rengim.kestane en iyisi akdikca fark etmeyen bir renk yoksa ugrasip durursunz.. sonucta sanatcilara ozeniouz ama onlar professionel ellerin altinda.. :)

boya açıcıyı evde kendinmi uyguladın .
benim sçımda siyah renk ve çikolata kahveyapmak istiyorum .çok yıpranır boya açıcıyla diyo kuaför
napcam blemedim .bi akıl verin bana da....
lüüüütttttffffffffffffeeeeeeeennnnnnnnnn
:25:

Benim saçımda gece mavisi siyah dı. Renk açıcıyla açmayı denedim koleston ile fakat hiiiç etkilemedi:(( hala kara kara düşünüyorum ne yapmalıyım diye, kuaförde öyle yada böyle süpürge gibi oluyor bence ve üstelik 400 tl maliyet çıkardı, bilemiyorum ki ne yapsakta açsak:50:

kızlar bir kaç gün önce saçımı tarçın-bakıra boyadım. zemini kumraldı şuan bakır rengi fakat ben pek hoşlanmadım. eski haline dönmesi için kumrala boyasam nasıl olur yada o renge tekrar nasıl dönerim :(((

$DSC07460.jpg

Yaklasik 1 bucuk ay önceki sac rengim.. :)

kızlar bende saçımı büyük bir hata yaparak mavi siyaha boyattım pişman oldum gerçekten :( bunu nasıl açabilrim? sabunla olmaz çünkü sertleşti saçım zaten bakım filan uyguluyorm renk açıcıları yıpranmadn açıyor mu acaba yoksa yıpranır mı bu renkten dolayı bi yardım edin lütfen :(

kızlar bende saçımı büyük bir hata yaparak mavi siyaha boyattım pişman oldum gerçekten :( bunu nasıl açabilrim? sabunla olmaz çünkü sertleşti saçım zaten bakım filan uyguluyorm renk açıcıları yıpranmadn açıyor mu acaba yoksa yıpranır mı bu renkten dolayı bi yardım edin lütfen :(

Mavi siyah saç açılmaz,çok yüksek ihtimalle yanar
İşinin ehli kuaförler de hep söyler zaten,para kazanmak için yanacağını bile bile mavi siyah saç açılmaz derler
Rengin solmasını beklemek daha iyi olur
Bol saç kremi kullanın,şampuanınızın içine az miktarda çamterebentin ekleyin (oranı iyi ayarlamak çok önemli yoksa kurutur)
Beyaz sabun kurutuyor evet ama rengi de baya solduruyor
Renk solduktan sonra kademe kademe açık renklere dönmek daha doğru olur

Mavi siyah saç açılmaz,çok yüksek ihtimalle yanar
İşinin ehli kuaförler de hep söyler zaten,para kazanmak için yanacağını bile bile mavi siyah saç açılmaz derler
Rengin solmasını beklemek daha iyi olur
Bol saç kremi kullanın,şampuanınızın içine az miktarda çamterebentin ekleyin (oranı iyi ayarlamak çok önemli yoksa kurutur)
Beyaz sabun kurutuyor evet ama rengi de baya solduruyor
Renk solduktan sonra kademe kademe açık renklere dönmek daha doğru olur

ladyevılcım sen boya ısınden anlıyosun sanırım yazdıgın cevapları okuyorum genelde.banada yardım edermısın
2 ay once sacımı koyu karamel dıye kızıl kahve gıbı bı renge boyadı kuafor.
koyu renk yanı suan sacım kızıl yansımalı .ama ben ya karamel bı renk yada demet akalın gıbı bı renk ıstıyorum ne yapacagıma karar veremedıgım ıçın bıraz bekleme kararı almıştım ama 2 ay gectı zaten sımdı ben ne renk boyarsam acık bı renk elde ederım yardımcı olurmusun

Mrb kızlar;
Saçlarımı en son 10 ay önce siyaha boyatmıştım.Şimdi bayağı aktı.Kahverengi kızılmsı bişi oldu. Ben bakır tonlarında bi renk istiyorum.Kendim boyayarak elde edebilir miyim bakır rengini.Ayrıca bakır renk tutar mı?
Birde ben mavi gözlü beyaz tenliyim bakır renkleri olur mu?
Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.....

bakır sana çok güzel olur...

ama kıy parana ve git kuaförde yaptır...

evde zor bu işler. çok uğraşman lazım.. şanslıysan ilk seferde tutar ama bakır çoookk zor tutar evde

bakır sana çok güzel olur...

ama kıy parana ve git kuaförde yaptır...

evde zor bu işler. çok uğraşman lazım.. şanslıysan ilk seferde tutar ama bakır çoookk zor tutar evde

Aslında doğru söylüyosun ama tanıdğım kuaförle ablamın düğünde saçımı yaptırmaya gittiğimde sorun yaşamıştım.Ona gitmek istemiyorum.Başka bi kuaförede güvenemem.Saçımı kendim açmayıda beceremem.Direk boyasam bakır rengi elde etsem keşke ne güzel olur.Ayrıca birde bana yakışacak mı? Sanırım cilt tonuda farkediyormuş kafam çok karışık

Aslında doğru söylüyosun ama tanıdğım kuaförle ablamın düğünde saçımı yaptırmaya gittiğimde sorun yaşamıştım.Ona gitmek istemiyorum.Başka bi kuaförede güvenemem.Saçımı kendim açmayıda beceremem.Direk boyasam bakır rengi elde etsem keşke ne güzel olur.Ayrıca birde bana yakışacak mı? Sanırım cilt tonuda farkediyormuş kafam çok karışık

yakışır, ama biraz daha yaşından büyük gösterirsin..

bir de o saç makyaj ister..

ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm:)) uzun süre de bakır rengi kullandım.. bu yüzden bu kadar emin konuşuyorum:)

yakışır, ama biraz daha yaşından büyük gösterirsin..

bir de o saç makyaj ister..

ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm:)) uzun süre de bakır rengi kullandım.. bu yüzden bu kadar emin konuşuyorum:)

Hımmmmm.....
Peki sen kendin mi boyuyordun yoksa kuaföre mi boyatıyordun

Back