Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar yaa kaç gündür sırf şu saçım yüzünden neti karıştırıp duruyorum lütfen siz yardımcı olun bana. koleston kahve renge boyadım saçımı bir hafta oldu ama kömür siyahı yaptı anlatamam size sırf kapkara neyse bir haftadır hergün yıkıyorum çok çok az aktı ilk boyandığı kadar olmasa da hala siyah. kahve ya da koyu kumral istiyorum kendi saçım koyu kestane. sizce napmam gerek oryal kullanmak istemiyorum yaz geliyo. oryalsiz kahve yapamaz mıyım açık bi renk boyayla kahve elde edemez miyim. çok tecrübeli değilim boya konusunda lütfen yardımlarınızı bekliyorum canlarımm
boya açıcıyı evde kendinmi uyguladın .
benim sçımda siyah renk ve çikolata kahveyapmak istiyorum .çok yıpranır boya açıcıyla diyo kuaför
napcam blemedim .bi akıl verin bana da....
lüüüütttttffffffffffffeeeeeeeennnnnnnnnn
kızlar bende saçımı büyük bir hata yaparak mavi siyaha boyattım pişman oldum gerçekten bunu nasıl açabilrim? sabunla olmaz çünkü sertleşti saçım zaten bakım filan uyguluyorm renk açıcıları yıpranmadn açıyor mu acaba yoksa yıpranır mı bu renkten dolayı bi yardım edin lütfen
Mavi siyah saç açılmaz,çok yüksek ihtimalle yanar
İşinin ehli kuaförler de hep söyler zaten,para kazanmak için yanacağını bile bile mavi siyah saç açılmaz derler
Rengin solmasını beklemek daha iyi olur
Bol saç kremi kullanın,şampuanınızın içine az miktarda çamterebentin ekleyin (oranı iyi ayarlamak çok önemli yoksa kurutur)
Beyaz sabun kurutuyor evet ama rengi de baya solduruyor
Renk solduktan sonra kademe kademe açık renklere dönmek daha doğru olur
bakır sana çok güzel olur...
ama kıy parana ve git kuaförde yaptır...
evde zor bu işler. çok uğraşman lazım.. şanslıysan ilk seferde tutar ama bakır çoookk zor tutar evde
Aslında doğru söylüyosun ama tanıdğım kuaförle ablamın düğünde saçımı yaptırmaya gittiğimde sorun yaşamıştım.Ona gitmek istemiyorum.Başka bi kuaförede güvenemem.Saçımı kendim açmayıda beceremem.Direk boyasam bakır rengi elde etsem keşke ne güzel olur.Ayrıca birde bana yakışacak mı? Sanırım cilt tonuda farkediyormuş kafam çok karışık
yakışır, ama biraz daha yaşından büyük gösterirsin..
bir de o saç makyaj ister..
ben de beyaz tenli mavi gözlüyüm:)) uzun süre de bakır rengi kullandım.. bu yüzden bu kadar emin konuşuyorum:)