Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaşlarının da rengini bir ton kırdır...
daha doğal duruyor
merhaba arkadaşlar bende saçımı bakır rengine boyatmak istiyorum..ancak saçım şuan yarısı siyah yarısı çikolata kahve ancak epey oldu artık çikolata kahveden daha açık.epeydir boyatmadım.bakır rengini nasıl elde edebilirim..malum çift renkli şuan saçım..yarısı siyah kendi rengim..bilgi verirmisiniz acılma olsa nasıl olur.ama çiift renk olunca nasıl ikiside aynı tonlarda acılacak anlamadım..kuaföre sordum 150 180 bulur dedi fiyatı kendim yapamaz mıyım..
saç uzunluğum omuzlarda..ancak hangi marka boya kullanacağımı bilmiyorum.ne önerirsiniz.evet bakırın binbir çeşit rengi var ben şuan moda olan hürrem bakırı istiyorum ama ya aynısı olmazsa tereddütteyim..tabikide kendim aynı rengi tutturamam..kuaförün biri acmadan olmaz dedi,biride acmaya gerek yok saçlarına yazık acmak iyi değil dedi.ne yapacağımı şaşırdım..
arkadaşım hiç boşuna evde uğraşma, saçını bozarsın, kutunun üzerindeki renkle aynı çıkmaz, etraf batar..bir sürü iş. Sana tavsiyem kuaföre git. ama gittiği her kuaförden mutsuz çıkmış biri olarak, bir tanesi hariç. Sana önerim: bağdat caddesinde suadiye tarafına doğru feride geçiti var. orayı geç. dümdüz devam et. migrosu geçince 4 yol var. sağa dön ve dümdüz git. ileride kuaförü göreceksin. Kutluay yaptı saçımı. bundan 5 sene önce yanık sarı saçlarımı adam eden adamdır kendisi. geçen haftada simsiyah boyalı saçlarımı milim yıpratmadan açtı ve kızıl çikolata yaptı. yani adamı ne kadar tavsiye etsem azdır. Adam gibi mekanın adını da öğrenseydim keşke. ama özelden mesaj atarsanız telini veririm.
ladyevılcım sen boya ısınden anlıyosun sanırım yazdıgın cevapları okuyorum genelde.banada yardım edermısın
2 ay once sacımı koyu karamel dıye kızıl kahve gıbı bı renge boyadı kuafor.
koyu renk yanı suan sacım kızıl yansımalı .ama ben ya karamel bı renk yada demet akalın gıbı bı renk ıstıyorum ne yapacagıma karar veremedıgım ıçın bıraz bekleme kararı almıştım ama 2 ay gectı zaten sımdı ben ne renk boyarsam acık bı renk elde ederım yardımcı olurmusun
Merhaba,şuanki saç renginiz ve istediğiniz saç rengini eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
8.65 istediğiniz rengi karşılayabilir ama zeminin koyuluğu göz önüne alınırsa 9.0 ile karıştırıp boyayabilirsiniz
Eğer zemin 3-4 tonlarındaysa açıcı kullanmanızı tavsiye ederim
Çok uzun süre tutmanıza gerek kalmaz açıcıyı o yüzden saç çok fazla işlem görmemişse yıpranma az olur