• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

$2khct.jpg
İstediğim saç rengi bu işte....Bu rengi nasıl elde edebilirim. Yardım edebilecek kimse yok mu?:5:

Son düzenleme:
Kızlar tüm yorumları okumadım daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bu başlığa uygun çok doğal bir yöntem Limon suyundan bahsetmek istiyorum
Dün yabancı bloglarda biraz gezinirken kızların saçlarını limon suyu kullanarak açtıklarını gördüm.Bunun gibi bir kaç video izledim ve sonunda ben de denemeye karar verdim.1 limonun suyuna çeyrek bardak kadar su ekleyip biraz seyrelttim.tüm saçıma sürüp güneşte bekledim.1 saat kadar güneşte durdum ve sonuç 1 ton açılmış saç

Önce tereddüt ettim aslında limon asitli bir meyve saça zarar verir mi diye.Önce saçımın küçük bir bölümünde denedim baktım olumlu bir sonuç alıyorum sonra tüm saça sürdüm.Güneşte bekleme sürem de 2 katına çıkmış oldu :( güneydoğunun güneşi şimdiden temmuz güneşi gibi yakıyo.

Her neyse şu an saçım 1 ton açılmış durumda -çok doğal bir sarılık geldi saçıma-ve pek bir zararını da hissetmedim.Yıkar yıkamaz gelip buraya yazdığım için uzun uzun gözlem yapamadım açıkcası :)Ama saçıma dokunuyorum yumuşacık.Her ihtimale karşı yarın zeytinyağı bakımı yapıp içimi rahatlatacağım.Zaten zeytinyağı benim rutin bakım yöntemimdir.

Belki saçına zarar vermeden doğal ışıltı ve sarılık isteyen olur diye paylaşmak istedim.Ancak çok koyu esmer saçlar da işe yarar mı bilemiyorum ama kumral saçlar için çok uygun.Özellikle de saçınızda boya yoksa o kadar doğal ve güzel bir renk oluyor ki bayılacaksınız.Benim saçımda bakır tonlarında boya var onda bile açma yapıp sarı tonları verdiyse doğal saçta harikalar yaratır.

selam.ben bir boya denemek istiyorum.ama dogal saclar icin.acarken kirmizi falan yapmiyormus.3 4 ton aca biliyormus.hemde saclara cokda zarar vermiyor.oyle yazmislar.deniyicem kafama koydum bakali.:46::46::46::46::46:
$Blonde_05_Blonde_LD_AufhellerDunklesHaar_teaser.jpg

Ben saçımı peroksit ile açtım ve çok memnunum, tavsiye ederim kızlar ama küçükken sarışındım ve saçımın orjinal rengi de açık kahverengi. Siyah saça uygularsanız kötü sonuçlar alabilirsiniz. Saçım yıprandı bunu yaptığım için ama onarım şampuanları ve kremlerle eskisi gibi sağlıklı, ve tabi ki sarı! :52::52:

merhaba arkadaşlar bende saçımı bakır rengine boyatmak istiyorum..ancak saçım şuan yarısı siyah yarısı çikolata kahve ancak epey oldu artık çikolata kahveden daha açık.epeydir boyatmadım.bakır rengini nasıl elde edebilirim..malum çift renkli şuan saçım..yarısı siyah kendi rengim..bilgi verirmisiniz acılma olsa nasıl olur.ama çiift renk olunca nasıl ikiside aynı tonlarda acılacak anlamadım..kuaföre sordum 150 180 bulur dedi fiyatı kendim yapamaz mıyım..

merhaba arkadaşlar bende saçımı bakır rengine boyatmak istiyorum..ancak saçım şuan yarısı siyah yarısı çikolata kahve ancak epey oldu artık çikolata kahveden daha açık.epeydir boyatmadım.bakır rengini nasıl elde edebilirim..malum çift renkli şuan saçım..yarısı siyah kendi rengim..bilgi verirmisiniz acılma olsa nasıl olur.ama çiift renk olunca nasıl ikiside aynı tonlarda acılacak anlamadım..kuaföre sordum 150 180 bulur dedi fiyatı kendim yapamaz mıyım..

öncelikle saçının uzunluğu ne kdar ?

kendin biraz zor yaparsin... ... hangi boyayla boyamayi düsünüyorsun??? dibinle sacinin ucu icin ayni tonlari tutduramaya bilirsin.uzun sacta cok zor ister istemez ton farki cikiyor cikabiliyor... bakirin bin bir cesiti var.. sacin siyah oldugu iki farkli volumle calismalisin.. ucuz kuaförlerde var onlar git : en fazla 60 tl ye yapanlar var... ben sacimi 40 tlye boyatmistim hemde cok uzun sacim belime kadar ama kampanya vardir baska iki yere sordum biri 60 dedi biri 120... bana en uygunu 40 tl oldu :D ama coook memnun kaldim...

saç uzunluğum omuzlarda..ancak hangi marka boya kullanacağımı bilmiyorum.ne önerirsiniz.evet bakırın binbir çeşit rengi var ben şuan moda olan hürrem bakırı istiyorum ama ya aynısı olmazsa tereddütteyim..tabikide kendim aynı rengi tutturamam..kuaförün biri acmadan olmaz dedi,biride acmaya gerek yok saçlarına yazık acmak iyi değil dedi.ne yapacağımı şaşırdım..:52:

saç uzunluğum omuzlarda..ancak hangi marka boya kullanacağımı bilmiyorum.ne önerirsiniz.evet bakırın binbir çeşit rengi var ben şuan moda olan hürrem bakırı istiyorum ama ya aynısı olmazsa tereddütteyim..tabikide kendim aynı rengi tutturamam..kuaförün biri acmadan olmaz dedi,biride acmaya gerek yok saçlarına yazık acmak iyi değil dedi.ne yapacağımı şaşırdım..:52:

arkadaşım hiç boşuna evde uğraşma, saçını bozarsın, kutunun üzerindeki renkle aynı çıkmaz, etraf batar..bir sürü iş. Sana tavsiyem kuaföre git. ama gittiği her kuaförden mutsuz çıkmış biri olarak, bir tanesi hariç. Sana önerim: bağdat caddesinde suadiye tarafına doğru feride geçiti var. orayı geç. dümdüz devam et. migrosu geçince 4 yol var. sağa dön ve dümdüz git. ileride kuaförü göreceksin. Kutluay yaptı saçımı. bundan 5 sene önce yanık sarı saçlarımı adam eden adamdır kendisi. geçen haftada simsiyah boyalı saçlarımı milim yıpratmadan açtı ve kızıl çikolata yaptı. yani adamı ne kadar tavsiye etsem azdır. Adam gibi mekanın adını da öğrenseydim keşke. ama özelden mesaj atarsanız telini veririm.

arkadaşım hiç boşuna evde uğraşma, saçını bozarsın, kutunun üzerindeki renkle aynı çıkmaz, etraf batar..bir sürü iş. Sana tavsiyem kuaföre git. ama gittiği her kuaförden mutsuz çıkmış biri olarak, bir tanesi hariç. Sana önerim: bağdat caddesinde suadiye tarafına doğru feride geçiti var. orayı geç. dümdüz devam et. migrosu geçince 4 yol var. sağa dön ve dümdüz git. ileride kuaförü göreceksin. Kutluay yaptı saçımı. bundan 5 sene önce yanık sarı saçlarımı adam eden adamdır kendisi. geçen haftada simsiyah boyalı saçlarımı milim yıpratmadan açtı ve kızıl çikolata yaptı. yani adamı ne kadar tavsiye etsem azdır. Adam gibi mekanın adını da öğrenseydim keşke. ama özelden mesaj atarsanız telini veririm.

malesef canım ben denizlideyim.sen istanbulda tarif ediyorsun sanırım..keşke orda olabilseydim sana güvenip oraya giderdim..

ladyevılcım sen boya ısınden anlıyosun sanırım yazdıgın cevapları okuyorum genelde.banada yardım edermısın
2 ay once sacımı koyu karamel dıye kızıl kahve gıbı bı renge boyadı kuafor.
koyu renk yanı suan sacım kızıl yansımalı .ama ben ya karamel bı renk yada demet akalın gıbı bı renk ıstıyorum ne yapacagıma karar veremedıgım ıçın bıraz bekleme kararı almıştım ama 2 ay gectı zaten sımdı ben ne renk boyarsam acık bı renk elde ederım yardımcı olurmusun

Merhaba,şuanki saç renginiz ve istediğiniz saç rengini eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
8.65 istediğiniz rengi karşılayabilir ama zeminin koyuluğu göz önüne alınırsa 9.0 ile karıştırıp boyayabilirsiniz
Eğer zemin 3-4 tonlarındaysa açıcı kullanmanızı tavsiye ederim
Çok uzun süre tutmanıza gerek kalmaz açıcıyı o yüzden saç çok fazla işlem görmemişse yıpranma az olur

kafan kairisk :D ama bak acmak ii degilsaci cok yipratiyor.. burda dibin nekadar cikti cm .. olarak..oda önemlni .. : ) acik boya olacagi icin sacini önce otrasini sonra ucunu en sonda dibini boyaman gerek ... : )volumlerde önemli eger wella koleston kullancaksan ...

Merhaba,şuanki saç renginiz ve istediğiniz saç rengini eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
8.65 istediğiniz rengi karşılayabilir ama zeminin koyuluğu göz önüne alınırsa 9.0 ile karıştırıp boyayabilirsiniz
Eğer zemin 3-4 tonlarındaysa açıcı kullanmanızı tavsiye ederim
Çok uzun süre tutmanıza gerek kalmaz açıcıyı o yüzden saç çok fazla işlem görmemişse yıpranma az olur

bılgısayard hazır resmı vardı canım eklıyım ılk boyadıgım zamanlardakı hali

$432307_226849364080830_100002673043570_402176_461281106_n-crop.jpg

şimdi bıraz daha aktı sanki ve ben

$images.jpg ya bu renge benzer bişey istiyorum yada cok açık olmayan tatlı bi karamel

ne yapabılırım kızıllık faln hıc begenmıyorum ya

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardım istiyorummm çok mutsuzummm :( saçım koyuydu ben enson çikolata kahve yaptım... bayağı bi aktı diplerden 2-3 cm kendi rengim cıktı... kumral bu arada orjinal saç rengim..herks artık acık renk bişilşer yapmamı söledi bende gecen aksam altın karamele boyadım sacımıı.. uclarımı 35 dk. tuttum boya ile acılması için sonra diplerimi 10 dk faln tuttum amaa.. diplerim cok acık bi renk oldu uclar hala koyuu cok mutszm napıcam bilmiyorum :/ bana fikir verirmisnz?? acık renge dönmk istiorum amaa dipler cok acıldı zaten uçları nasıl yapıcm :/

Son günlerde saclarımın rengiyle oynamak istiyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum. İnternette gezinirken harika bir site keşfettim. Hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Kuaföre gidip saclarını boyatıp pişman olmak her kadının başına gelebilir. Büyük bir risk. Düşünsenize bide beğenmezseniz kuaföre verdiğiniz paraya ayrı yanarsınız, saclarınızı yıprattığınıza ayrı. Bu adreste xxxxx nasıl yapıcağınız tek tek anlatılmış. Ayrıca ünlülerden örneklerde verilmiş. Buyrun örnekler

$5.jpg $6.jpg $8.jpg $10.jpg $12.jpg $13.jpg $14.jpg $15.jpg $5.jpg $6.jpg $8.jpg $10.jpg $12.jpg $13.jpg $14.jpg $15.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bılıyorum o sıteyı ama hıc dogal degılkı renklerı aynı cıkmıyo yapınca pastel boya gıbı oluyo

kızlar bana yardım edın 2 ay oldu boyatalı kuaforde ama yapamadı karamel gıbıbırenk ıstıyorum yada bal kumrall esmerım daha acık yakısmaz ne yapmam gerek soylermsınz
ladyevil nerelerdesın canım yetiş
bu sacımın sımdıkı halı 2ay once boynmıstı aktı bıraz

$2012-04-09 10.19.33.jpg $2012-04-13 11.19.38.jpg

Back