- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
güzelim açıcaksın tabiiki neden o saçla dolaşacaksınki..deneme yanılma yöntemi...ben babamın hanımına yapmıştım canım koleston röfle seti almıştın..tarif ettiği kadar beklettik..platin sarı olmuştu..ahhh... ben neler yaptım bi bilsennnn..
balyaj meselem vardı ya benim... geçtiğimz haftasonu onu uyguladık..
işte ,istediğim kalınlık vs. yaptık..
aman fazla sarı olmasın doğal olsun diye 30 dk.tuttum saçı yıkadım...
aman allahım o neeeeeee
saçlar turuncumsu, bakırımsı ,kızılımsı tarif edemiyeceğim bi kızıl oldu..
sonuç hezimete uğradım, ama sakindim yine de
az kalsın olacaktı diye teskin ettim kendimi
sonra aynı gece ,evde çikelata kahve vardı ,ona boyadım..
bereyle markete gidecek kıvamda oldu
ertesi gün loreal küllü kumral aldım yani 6.1
aman aman kapatmadı kızıllıkları ,gölge gibi kaldı..
saçım bulaşık süngerinin yeşil tarafı gibi oldu valla..
neyse yağlar kremler yumuşattım biraz..
velhasıl kelam neden böyle oldu banaaaaa
neden yapamadım..45 dk falan bekleseydim ne olurdu acaba?..içim içimi yiyiyor..
saçlarımın iyice çalı süpürgesine dönmeyeceğini bilsem ,15-20 gün sonra tekrar deniyceem:26:
o kadar ukte kaldı içimde...
geriye bir tek ,açıcıyla saç açma yöntemi kaldı ,artık onu da ne zaman denerim bilmiyorum..
ama yapıcam yani..![]()
yanlış uygulama yüzünden biraz masraf yapmış oldun okadar...
senin istediğin saç zaten 6.1 di dimi...
canım biraz mafraf olur ama kuaför daha çok para isteyecektir..palette açıcı ALMALISIN..UZUNSA 2 kutu renk dalgalanması olmasın diye...senin saç bayağı bir açılacaktır..tam yazdığı kadar beklet..altın sarı olur sanırım..dorelikte olacak..bunun üstüne direk altı yaparsan kapatır...6,1yapma yine yeşerme olabilir çünki..bir dahaki boyamada 6.1 yapabilirsin yani 6 nın üzerine..direk 6,1 yapmak istersen şu açma işlemini bir kez daha tekrar etmen gerek o zaman hiç dorelik kalmaz..küllü boyasan bile yaşerme olmaz..
canım benim uğraştırıcı ama zemin iyi olmazsa boya iyi olmaz..ben 3 defa açtım saçlarım yanmadı...paletteyıpratmıyor..bugün banyoya krem koymayı unutmuşum sadece şampuğan yaptım saçlarım yumuşak..
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)