• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

arkadaşlar ben saçımı 8 ay önce röfle yaptırmıştım üstüne 6 ay önce koyu kahve onun üstüne de 2 gün sonra çikolata kahve boyamıştım. dipler uzadı 5 cm kadar. şu an saçım kahve gibi görünüyor ama güneşte kızıllıkar var saç rengimi hiç sevmiyorum ama görev nedeniyle bulunduğum yerde kuaför yok bunalıma girmek üzereeyim yardım istiyorum saçımı kendim açsam paletteyle falan üzerine jeniffer lopez in veya hadisenin rengi tonlarında bir renk yapabilir miyimacaba becerebilir miyim hangi aşamalar gerekiyo kısacası ne yapmam lazım?

Canım benim saçımda siyah kalmadı diplerden kendi saçlarım geldi.Uçlara doğruda kızılımsı bi renk oldu.Yani şöyle diyim kumral kızılımsı gibi:(
canım senin mesajı atlamışım özür dilerim..sen sadece boyası akmış olan kısma açıcı uygulamalısın..boyasız yere uygulamana gerek yok...daha sonra o açtığın kısmı tercih ettiğin renge boya ve yıka..ertesi gün yine aynı boya ile diplerden uçlara doğru boyaman gerek canım..

canım senin mesajı atlamışım özür dilerim..sen sadece boyası akmış olan kısma açıcı uygulamalısın..boyasız yere uygulamana gerek yok...daha sonra o açtığın kısmı tercih ettiğin renge boya ve yıka..ertesi gün yine aynı boya ile diplerden uçlara doğru boyaman gerek canım..

Önemli deil tatlım estagfirullah..
Ayyyy ben beceremem ki.Kendi saçımı bile boyuyamıyorum ablam boyuyo.Tek başıma hayatta açamam.
Birkere annemin saçını boyadımalacalı bulacalı oldu.Çok becereksizim bu konuda:(

merhabalar ben saçımı yaklaşık 6 ay önce siyaha boyatmıştım daha sonra çok sıkıldım ve kuaföre gitmeden kendim açmaya çalıştım önce koleston naturel vanilya sarısıyla açmaya çalıştım ama dipler baya açık uçlar daha koyu oldu bende yılmadım tekrar tekrar oksidan ve boya ile açmaya çalıştım yaklaşık bir aydır haftada iki kez olmak üzere boyadım saçlarımı en açık sarı tonlara ama hep dipler biraz daha açık kaldı en son dün kozmetik marketine giderek profösyönel açıcı aldım ve saçlarıma uygularım işte saçlarımın siyahtan sonra en son hali
Eki Görüntüle 323082
Eki Görüntüle 323083
$07012012402.jpg

saçlarımı bu renge yakın yapmak istiyorum
$30364_kucuk.jpg

ne yapmam gerek önerilerinizi bildirirseniz sevinirim:49:

Son düzenleme:
kızlar bugün küllü kumral 7.1 aldım ayrıca 9.0 sarı aldım bide 8.0 koyu sarı aldım. mor saçı açmadan bunlarla boyasam morluk gider mi? taban rengim açık sarı. yoksa açmak yada silici uygulamak zorunda mıyım? morluk gitsin die dahada batırmak istemiyorum lütfen yardım edin...

canım bu linkéten sorabilirsin mutlaka cvp alırsın ünlü bir kuaför
link eklemek yasak arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben saçımı 8 ay önce röfle yaptırmıştım üstüne 6 ay önce koyu kahve onun üstüne de 2 gün sonra çikolata kahve boyamıştım. dipler uzadı 5 cm kadar. şu an saçım kahve gibi görünüyor ama güneşte kızıllıkar var saç rengimi hiç sevmiyorum ama görev nedeniyle bulunduğum yerde kuaför yok bunalıma girmek üzereeyim yardım istiyorum saçımı kendim açsam paletteyle falan üzerine jeniffer lopez in veya hadisenin rengi tonlarında bir renk yapabilir miyimacaba becerebilir miyim hangi aşamalar gerekiyo kısacası ne yapmam lazım?

tabiki yapabilirsin..ben kızıl saçlarımı platine kadar açtım canım..
saçların omuz hizasından uzunsa iki kutu açıcı alıcaksın ....ve aynı kaba koyup karıştır uygula..çok açık turuncuya dönebilir..aynı işlemi bir kez daha tekrar et çünki hadise kadar açık istiyorsun..platine dönecektir saçların ikinci uygulamada $untitled.png $imageshadise.jpg

tabiki yapabilirsin..ben kızıl saçlarımı platine kadar açtım canım..
saçların omuz hizasından uzunsa iki kutu açıcı alıcaksın ....ve aynı kaba koyup karıştır uygula..çok açık turuncuya dönebilir..aynı işlemi bir kez daha tekrar et çünki hadise kadar açık istiyorsun..platine dönecektir saçların ikinci uygulamada Eki Görüntüle 323177 Eki Görüntüle 323176

8,1 koyu küllü sarı yada 9.1 sarı küllü güzel olucaktır..

merhabalar ben saçımı yaklaşık 6 ay önce siyaha boyatmıştım daha sonra çok sıkıldım ve kuaföre gitmeden kendim açmaya çalıştım önce koleston naturel vanilya sarısıyla açmaya çalıştım ama dipler baya açık uçlar daha koyu oldu bende yılmadım tekrar tekrar oksidan ve boya ile açmaya çalıştım yaklaşık bir aydır haftada iki kez olmak üzere boyadım saçlarımı en açık sarı tonlara ama hep dipler biraz daha açık kaldı en son dün kozmetik marketine giderek profösyönel açıcı aldım ve saçlarıma uygularım işte saçlarımın siyahtan sonra en son hali
Eki Görüntüle 323082
Eki Görüntüle 323083
Eki Görüntüle 323084

saçlarımı bu renge yakın yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 323085

ne yapmam gerek önerilerinizi bildirirseniz sevinirim:49:

canım iki kutu koleston açıcı ile uçlardan başlayarak aç bakalım..kuaför bir defada açardı ama saçların yanardı..kademe kademe açmak daha iyi..sanıyorum koleston uyguladığında bayağı açılacaktır saçlar bayağı uzun dengeli açılması için 2 kutu ile açmalısın..

canım iki kutu koleston açıcı ile uçlardan başlayarak aç bakalım..kuaför bir defada açardı ama saçların yanardı..kademe kademe açmak daha iyi..sanıyorum koleston uyguladığında bayağı açılacaktır saçlar bayağı uzun dengeli açılması için 2 kutu ile açmalısın..

çok teşekkür ederimm:16: fakat birkaç topikte okumuştum koleston açıcı turunculaştırabiliyormuş öyle olma durumu var mı:26:

cryptic canım kızıldan kendin nasıl platine döndn anlatırmısın:26:

çok teşekkür ederimm:16: fakat birkaç topikte okumuştum koleston açıcı turunculaştırabiliyormuş öyle olma durumu var mı:26:

canım senin saçlar bayağı bir açılmış turunculaşmaz diye düşünüyorum..şu an saçların açık kumral ....

cryptic canım kızıldan kendin nasıl platine döndn anlatırmısın:26:

canım benim saçlar bayağı uzun bir süredir kızıl bakır kahve gibi bir şeydi:26:..
bende kumral tonlara heveslendim..
açmaya karar verdim..
ilk paletteyle açtım açık turuncuya döndü...
ikinci defa açtım bir kaç gün sonra..sarı oldu uçlarda çok hafif açık turunculuk kaldı..
üçüncüde platin oldu..saç uçlarında 1-2 cm gibi dorelik vardı sadece artık daha açmayayım dedim:9:...saçlarım yanmadı gidip birde kuaföre danıştım..yanma yok dedi...sonra 7 numaraya boyadım..aynı kutudaki ren oldu zemin açık olunca tabii

doğal saçlardan kaynak aldım çok mu koyu olur? nasıl açarım:40:

güzelim allah san kolaylık versin ilk önce..bebişlerinizde öpüyorum canım..açmaya uçlardan başla canım..kutuda yazdığından 5 dakika fazla beklet ..yıka sonuca bak..altın sarısı gibi olacak sanırım..boya ne renk düşünüyorsun..kahve düşünüyorsan güzel olur tekrar açmaya gerek kalmaz..saçın uzunsa bir kutu açıcı yetmeyebilir canım..kafana takılan bir şey olursa buradayım..:16:

çok tşk ederim .valla c.tesi yapmaya karar verdim.fakat kızların uyumıyacağı tuttu.gece 4 de uyudular .o saattern sonra yapamadım.işim kuaföre kaldı umarım sorun olmaz.

Son düzenleme:
Cryptic sanırım bu konuda tecrübelisin bana da fikir verir misin? Saçımı ilk kez boyayacağım evde boyayayım diyorum, köpük boya mı alsam? Saçımı çok yıpratmamasını istiyorum bu işlemin hangi markayı kullansam? Birde saçlarım kumral, buğday tenliyim, kaşlarımda kumral, renge karar veremedim karamel, soğan kabuğu yada bal köpüğü olabilir birbirine yakın renkler zaten, mesela şu tonlar güzel:

$bal-kopugu-sac-rengi-150x150.jpg

$images12-150x150.jpg

Aslında kızılı da seviyorum ama eşim kızılı istemiyor :1:

Kızlar yardım edermisiniz:26:

Sacım suan balkopugu rengi ve baya aktı
Ama diplerden 6-7 cm kendi sacım geldi, sac rengim siyah
Kızıl bakır gibi bi renk boyamak istiyorum
Kendim boyasam diplere işlermi sizce?
Yoksa sacımın tamamına once acıcımı uygulamam gerekir ?

Cryptic sanırım bu konuda tecrübelisin bana da fikir verir misin? Saçımı ilk kez boyayacağım evde boyayayım diyorum, köpük boya mı alsam? Saçımı çok yıpratmamasını istiyorum bu işlemin hangi markayı kullansam? Birde saçlarım kumral, buğday tenliyim, kaşlarımda kumral, renge karar veremedim karamel, soğan kabuğu yada bal köpüğü olabilir birbirine yakın renkler zaten, mesela şu tonlar güzel:

Eki Görüntüle 323449

Eki Görüntüle 323457

Aslında kızılı da seviyorum ama eşim kızılı istemiyor :1:
ilk kez boyayacaksan 9.1 loreal küllü sarı diyorum canım...çok güzel oluyor..turunculaşmadan ilk boyamada sonuç alırsın saçların uzunsa iki kutu almalısın...

Kızlar yardım edermisiniz:26:

Sacım suan balkopugu rengi ve baya aktı
Ama diplerden 6-7 cm kendi sacım geldi, sac rengim siyah
Kızıl bakır gibi bi renk boyamak istiyorum
Kendim boyasam diplere işlermi sizce?
Yoksa sacımın tamamına once acıcımı uygulamam gerekir ?

açmana gerek yok canım..güzel bir boya seçmen yeterli...

Back