açmana gerek yok canım..güzel bir boya seçmen yeterli...
canım benim saçlar bayağı uzun bir süredir kızıl bakır kahve gibi bir şeydi:26:..
bende kumral tonlara heveslendim..
açmaya karar verdim..
ilk paletteyle açtım açık turuncuya döndü...
ikinci defa açtım bir kaç gün sonra..sarı oldu uçlarda çok hafif açık turunculuk kaldı..
üçüncüde platin oldu..saç uçlarında 1-2 cm gibi dorelik vardı sadece artık daha açmayayım dedim...saçlarım yanmadı gidip birde kuaföre danıştım..yanma yok dedi...sonra 7 numaraya boyadım..aynı kutudaki ren oldu zemin açık olunca tabii
merhabalar ben saçımı yaklaşık 6 ay önce siyaha boyatmıştım daha sonra çok sıkıldım ve kuaföre gitmeden kendim açmaya çalıştım önce koleston naturel vanilya sarısıyla açmaya çalıştım ama dipler baya açık uçlar daha koyu oldu bende yılmadım tekrar tekrar oksidan ve boya ile açmaya çalıştım yaklaşık bir aydır haftada iki kez olmak üzere boyadım saçlarımı en açık sarı tonlara ama hep dipler biraz daha açık kaldı en son dün kozmetik marketine giderek profösyönel açıcı aldım ve saçlarıma uygularım işte saçlarımın siyahtan sonra en son hali
Eki Görüntüle 323082
Eki Görüntüle 323083
Eki Görüntüle 323084
saçlarımı bu renge yakın yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 323085
ne yapmam gerek önerilerinizi bildirirseniz sevinirim
evet turuncu olma ihtimali çok yüksek. şahsen ben de turunculukla çok uğraşıyorum. dediğim gbi palettenin renk açıcısını kullanmalısın.çok teşekkür ederimmfakat birkaç topikte okumuştum koleston açıcı turunculaştırabiliyormuş öyle olma durumu var mı:26:
merhabalar ben bişey sormak istiyorum saç rengim siyah saç açıcıyla açsam bakır gibi olur demiştiniz peki ben saçımın rengini bal rengi yada kumral istiyorum esmer tenliyim sizce siyahın akmasınımı beklemeliyim yoksa saç acıçıyla başarabilirmiyim
evet canım. saç açıcıyla yapabilirsin. çünkü siyah gerçekten çok güçlü bir renk. istediğin sonucu alman için seni çok uğraştırıyor. Bu yüzden önce renk açıcıyı kullan. o zaman biraz kumrala döner. turunculuğunu da almak için üstüne palette küllü kumral kullanman yeterli. bu arada numarası 7.1
palette diyorum çünkü kullandığım en kaliteli boya ve çok sağlıklı.
kızlar boya saçı güçlendirir mi?????
canım saçların şarap kızılı ise iki defa açman gerekebilir benim saç omuz hizasında,1 paket rahat yetti..ama seninki uzunsa homojen dağılım için 2 kutu kullanmalısın..bir gün ara ile yapabilirsin..ve bir defa daha açacaksın ozamanda iki kutu ile uzunsa..biraz masraf olacak ama kuaförler daha çok alıyor sonuçta..koleston 7 numara canım..her zaman sorabilirsin olurmu.bnmde zemin rengim sarıydı bikez voilanın şarap kızılına boyadım aktı baya hevesimde gitti açmayı düşünüyorum palette mi kolestonlamı açsam karar verememiştim bakalım. hangi aralıklarla tekrar açtın saçını aacaba ilk kez kendim açıcamda ayıptır söylemesihangi markanın 7 sine boyadın anlayamadım saçın hala o renkse resmini ekleyebilmen mümkünmü ben tekrar kumral yada sarıya dönmek istiyorum kararsız kaldım aslında küllü kumral cezbedio beni daha çok. fazla karıştırdım kusura bakma olur muu
.canım diplerin gelince kolestonun röfle seti var onunlada yapabilirsin ..yada koleston,palette yoğun renk açıcı ilede yapabilirsin..diplerin çıktığında bir kaseye açıcı karışımını koyup fırça ile sürebilirsin..bende dip boyamı hep kendim yapmışımdır..bende bişey sormak istiyorum..
saçlarımı paltin yaptırdım dip boymı evde kendim yapabilirmiyim.
yardımcı olur musunuz.
canım tabiiki açabilirsinki açan ve saçları çok güzel olan arkadaşlar var..2 yada 3 işlem gerekebilir yani açmak için kızıl döndüğüne göre siyah hayli hayli açılacaktır..3 defa açman gerekebilir..ama ben şu an içine sinmiyorsa siyah renk açman taraftarıyım canım..akmasını bekleme çok uzun sürer...merhabalar ben bişey sormak istiyorum saç rengim siyah saç açıcıyla açsam bakır gibi olur demiştiniz peki ben saçımın rengini bal rengi yada kumral istiyorum esmer tenliyim sizce siyahın akmasınımı beklemeliyim yoksa saç acıçıyla başarabilirmiyim
estağfurullah güzelim..sizin işiniz kolay..elseve nin saç maskesini kullanıyorum..ve çok azı yettiğinden uzun gidiyor..tavsiye ederim..bir süre sonra toparlıyor saç merak etmeyin..Merhaba... Ben de bir sorunumu size danışmak istiyorum...
Saçlarım senelerdir siyaha boyuyorum-boyatıyorum da arada kuaförde. Ama beyazlarım artık çoğaldı (genetik erkenden oluyor ailedeki herkeste) ve siyah saçta çok zor gizlemek. Ben de değiştirmek istedim saç rengimi. Pek çok kuaföre danıştım, çok kırılır-yanar-siyahtan dönüş zordur/olmaz dediler durdular. Evlenip şehir değiştirdim ve Kadınlar Kulübü sayesinde Ankara'da iyi bir kuaför buldum. Offffff ne konuştum
Kuaför bey yaparız ama uzun sürer dedi. Saat 13:10'da girdiğim kuaförden 19:20'de çıktım. Saçlarımın rengini tek seferde siyahtan kahve-bakır arası bir tona açtı. Açabildi demek daha doğru olur. Bir ara ümidi kestim, çünkü adamlar da korktular açılmayacak diye. Ama ortaya güzel bir renk çıktı ve fark ettim ki siyah çok ciddi bir ifade veriyor insana. İyi ki dönmüşüm diyorum şimdi.
Soruma geleyim... Kuaför beni epeyce uyarmıştı kuruyacak saçlarınız diye ama bu kadar kurumasını beklemiyordum. Saç rengi açımı sonrası saçta oluşan kuruluk için bir öneriniz var mı?
Selamlar, sevgiler
size küstüm bana cvp vermediniz
saçı güçlendirmez canım...kızlar boya saçı güçlendirir mi?????
en son saçlarımı koleston gizemli kahveye boyadım zemin rengim sarıydı sarıdan sıkılıp değişiklik yapmak istedim ama yapmaz olaydım..boyayı yaptıktan sonra benim rengimin sarı olduğunu daha iyi anladım,beyaz tenli olmama rağmen yaptığım rengi hem beğenmedim hemde çok turunculaştırdı saçımı,bugün saçımı garnier 11.0la boyadım açıcılı olduğu için evet alt kısımlar yine eskisi gibi sarı oldu hemde güzel bi sarı ama dipler o kadar turuncuki anlatamam,şimdi ben bu dipleri koleston 11.1 ve 8.1 karıştırıp boyasam nasıl olur bide istediğim gibi bi küllü boya bulamıyorum malesef küllülerde en başarılı yada önerebileceğiniz boya markası hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim
canım kahveden sonra turunculuk normal açılma esnasında ,sana tavsiyem..koleston açıcı ile açıp daha sonra ..sarı ve istediğin bir tona boyaman..açmadan asla küllü boyama ben yapmıştım o hatayı..yeşilimsi saçlarım olmuştu..turunculuğu almıyor küllü boyalar..açtıktan sonra loreal küllü sarı tavsiyem..kızkardeşim yıllarca kullandı..okadar doğaldıki herkez kendi saçı sanıyordu..ve dipten kendi rengimiz çıktığında..loreal 9.1 turuculaştırmadan doğal açıyor..Eki Görüntüle 324348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?