Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Merhaba kızlar, Ben 2,5 ay öncesine kadar kuaföre gidiyordum saçlarım koyu karameldi ama siyahtan açtırdığım için aralarında koyu kahve gölgeli yerler vardı. Kuaförün ücreti de baya yüksek olduğu için 1,5 ay önce (kutudaki resme aldanıp) palette 4-57 bitter mocca boyadım. Saçlarımın rengi çok koyu oldu. Dünse 4-5 altın parıltılı mocca ya boyadım daha da koyuldu sanki dipleri (10 cm kadar) kahve diğer yerler kopkoyu kahve. Ben daha açık bir kahve tonu istiyordum en azından kuaförün yaptığı karamelin gölgesiz olanından. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

canım kestane tonları doğal saç rengi...bu küllü sarıya boyadığında diplerde asla turunculuk yada bakırlık olmazdı onedenle çok uzun yıllar kullanmıştı bu rengi,açıp uyguladığında zaten kutudaki gibi olur ama saç rengi açıldığında ve boyandığında..bir kaç kez aynı tona boyadıktan sonra renk oturuyor

canım zaten saçın epey bir renge boyanmış önce boyayı akıtman gerek..ve diğer forumlardada bak palette ve kolestonun açıcıları yıpratmıyor saçı..2 kutu açıcı al..büyük marketlerde satılıyor..aynı kaba ikisini boşalt ve diplerden başlayarak uçlara doğru yay..belirtildiği süre beklet..ve yıka..bu işlemi gece yapmanı tavsiye ederim..ertesi gün saçlarını istediğin karamel tonuna boya..boyada iki kutu olsun saçların omuz hizasından uzunsa..

Saçlarım uzun neredeyse sırtımın ortasında sanırım iki kutu yeter. Başından sonuna kadar da forumu okudum herhangi bişey yapacağından korkmuyorum açıcının ama açtıktan sonra boyayacağım renk problem. Palettenin serileri hep koyu renk çıkıyor. Bir kaç farklı forumdan da bunu artık onayladım. Ben esmer biriyim. Bana önerebileceğiniz bir renk var mı marka veya numara. Kafam çok karıştı. Ben şahsen karamelin tonlarını istiyorum. Bi fikir verirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 321675

Selamlar
Yüzü karalı olan foto şimdiki halim acilen bir müdahale gerekiyor fotoğraftaki kızınki gibi istiyorum saçımı bunun için hangi boyayı kullanmalıyım sizce, birde kararsızım yine röfle mi yaptırsam ama artık sarı çok çekici gelmiyo doğal renkler daha çekici geliyo bana, bu rengi nasıl yakalarım acaba??şimdiden teşekkürlerrr

Merhaba cryptic, benim saç boyama geçmişim şöyle; doğal koyu kestane saçlarımadan çok sıkıldığımdan, koleston küllü kumral köpük boyaya boyadım sadece 1 2 ton açıldı renk değişimi olmadı sonra normal krem boyayla küllü kumrala boyadım saçlarım ışık altında bakır renk yansımalar yapan değişik bi kahverengi oldu aslında bu renk de fena olmadı ama kumral a kafayı taktığım için şimdi saçlarımı palette yoğun açıcıyla açıp üzerine açık küllü kumral boyasam istediğim rengi elde edebilir miyim çünkü artık çok yoruldum..bi de dip boyam geldiğinde de diplerimi ilk önce açıp öyle mi boyayacağım, cevaplarsan çok sevinirim canım teşekkürler

Son düzenleme:

canım bence röfle yaşından olgun göstermiş,bana istediğin renk palette kahve köpüğü gibi geldi canım.sana karamel tonlar daha çok yakışacaktır..

canım voila 7,8 karamel var çok doğal duruyor...

canım voila 7,8 karamel var çok doğal duruyor...Eki Görüntüle 322239

hayır güzelim diplerini açmana gerek yok..boyadıkça saç rengin oturur zaten..küllü kumral bana yakışmadı...bende açtıktan sonra uygulamıştım ve bire bir kutudaki gibi oldu canım..ama benim yaptığım açık değildi sanırım..esmer değilsen yakışacaktır açık küllü kumral..

Bilgi için çok teşekkür ederim. Daha önce dediğim gibi 2-3 gün oldu daha saçımı boyayalı bir hafta falan geçsin önce açıcam sonra voila 7.8 e boyamayı düşünüyorum umarım olur istediğim.

saö rengini açmak istiyosan, kuaförlerin kullandığı mavi toz var. onu kullanmalısın. ben denedim dehşet açtı. kozmetikçilerden bulabilirsin. ben nerdeyse 2 yıldır saçımı kahveden sarıya açıyorum bazen sıkılıp kahveye boyuyordum. inan bana mavi toz yüzde yüz açıyor. şuan da sarı saçlıyım ve kuaföre gitmedim. gerçek saç rengim kahve.

boyama yapacasan önce rengini biraz daha açmalısın ki açık kahveyi rahatlıkla tutturabilesin.

merhaba arkadaşlar.

doğal kahveringi saçına direkt en açık sarı alıp boyayan var mı açıcı kullanmadan paylaşırsanız çok sevinirim.saç tellerim ince saçımda çok siyah olmadığı için genelde en açık sarıyı alıp boyamamı zamanla rengin oturacağını söylüyorlar kuaförlere güvenemiyorum,açıcı kullanmayada çok korkuyorum , eğer tecrübe ettiyseniz lütfen benimle paylaşırmısınız.

ben kullandım. gerçekten işe yarıyor. zaten normal açıcılar da bundan biraz daha güçlü.

CANIM SAÇIN KENDİ DOĞAL RENGİ YANİ BOYASIZ İSE loreal 9,1 küllü sarı yap kızkardeşim yıllarca kullandı çok güzel oluyor saçın doğalsa..turunculaşma olmuyor diplerde..

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim cryptic'ciğim. saçlarımı açıp açık küllü kumrala boyadım üzerine sarı krepe balyaj atmak istiyorum yine krepe attığım saç tutamlarını açıp öyle mi sarıya boyayacağım canım.. bi de açık küllü kumralın üzerine hangi sarı tonu olur küllü sarı olur mu ki? yoksa hiç küllü tonlara bulaşmasammı (bu arada açık buğday tenliyim)çok sorduğum için kusura bakma canım, yardım ettiğin için teşekkürler

estağfurullah canım her zaman buradayım..aklına takılan bir şey olursa sor olurmu nacizhane yanıtlamaya çalışırım..koleston röfle seti ile yap istersen garantili olur...

öyle aralara bir kaç tutam atmak istiyorum canım röfle seti ağır olur :) ben altın sarı ya da küllü sarı düşünmüştüm balyaj olarak.tam karar veremedim yani balyaj tutamlarını da boyamadan önce bi daha açmam gerekir mi

canım maalesef açman gerek uğreştırıcı değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…