• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

rezzancım zaten tek renk istiyorum diyorsun tabi kademe kademe açıcaksın ozaman başka çaaresi yok zaten kuaföre gidiyosun bir seferde açıyo tam açıyo saçıda yakıyo..emin ol saçın yıpranmaz benimki yanmadı..

Ok. Anladım cnm. :128:Açıcam o zaman. Yarın ilk iş gidip bulayım da. Uygulayacak birini de bulursam yarın açarım bi daha. Gelişmeleri yazarım.

5. 4 ise şu an 7.3 açmadan asla uygulama canım çünki hiç bir işe yaramaz emeğinede paranada saçınada yazık..maalesef açman gerek..

Cevabın için teşekkür ederim. Yani bana kuaför yolu göründü gibi::14: Daha önce kendim açma işlemi yapmamıştım. Acaba becerebilirmiyim ki:26:

Cevabın için teşekkür ederim. Yani bana kuaför yolu göründü gibi::14: Daha önce kendim açma işlemi yapmamıştım. Acaba becerebilirmiyim ki:26:

canım yaparsın niye yapamayasınki çok basit omuzlarını geçiyorsa iki kutu al olurmu..

Maydanoz suyu saç rengini açıyor.Benim kuzenim boyalı saçlarını 1 2 ton bu sayede açmıştı

Valla ben denemedim ondan tam anlamıyla yardımcı olamayabilirim. Kuzenimde tesadüfen bulmuş bunu saçlarına belki bakım yapar diye maydanoz suyu kaynatıp temiz saçına sürmüş 30 dk beklemiş yıkamış. Saçları tarçın bakırdı karamele döndü bu sayede :27: hatta kuzenimin annesinin saçını boyamış bi kere koyu kumral olmuş aynı şekilde rengini 1 2 ton açıp düzeltmişti saçını. Denemekte fayda var aslnda sonuçta zararlı bişey değil kötü etki yaratmaz papatya suyundan daha etkili sadece

Valla ben denemedim ondan tam anlamıyla yardımcı olamayabilirim. Kuzenimde tesadüfen bulmuş bunu saçlarına belki bakım yapar diye maydanoz suyu kaynatıp temiz saçına sürmüş 30 dk beklemiş yıkamış. Saçları tarçın bakırdı karamele döndü bu sayede :27: hatta kuzenimin annesinin saçını boyamış bi kere koyu kumral olmuş aynı şekilde rengini 1 2 ton açıp düzeltmişti saçını. Denemekte fayda var aslnda sonuçta zararlı bişey değil kötü etki yaratmaz papatya suyundan daha etkili sadece

Ozaman denemekte fayda var. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.

Rica ederim inşallah yardımcı olur:21: Bu arada saçınızı açmazsa oryal fln denemeyin ben bin pişman oldum saçlarıma boya sürdüğüm açtığım için.Nekdr dikkat edilsede saç çok yıpranıyor:31:

maydanoz suyunun saç açmada etkisi olduğunu sanmam..ama hiç boyanmamış saçta belki açar biraz papatya suyu gibi..orjinal saçımız abiiki çok güzel ama benim saçlarımda beyazlar yoğun olmuştu mecburen boyamak durumundayım..dikkat edildiği sürece saç yıpranmaz..boya ilede açıcı ilede..ama kalkıp röfleli saça açıcı uygularsanız..saç dahada yıpranıcaktir tabii..

bu arada bu hafta saçlarımı boyadım diplerden baya bi kendi saçlarım çıkmıştı açıcı kullanmadan koyu sarı yaptım palette küllü açık sarıyla ztn kutuda 2 tona kadar açar diyo ilk boyayınca sarı olmadı tabi de yıkadıkça açıldı nası oldu ben de anlamadım dore sarıda da açıcı özellik var lorealin bazı boyalarında da var çok mecbur kalmadıkça direkt açıcı kullanmayın derim ben gerçi kendi doğal saçınızı açması boyalı saçı açmasından daha kolay yada benim saçım çabuk açılıyo :):) deneyimimi paylaşıyım dedim...cryptic'in de başının etini yemiştim gerçi karamel nası yapcam diye de çok alakasız oldu küllü açık sarı :)

bu arada bu hafta saçlarımı boyadım diplerden baya bi kendi saçlarım çıkmıştı açıcı kullanmadan koyu sarı yaptım palette küllü açık sarıyla ztn kutuda 2 tona kadar açar diyo ilk boyayınca sarı olmadı tabi de yıkadıkça açıldı nası oldu ben de anlamadım dore sarıda da açıcı özellik var lorealin bazı boyalarında da var çok mecbur kalmadıkça direkt açıcı kullanmayın derim ben gerçi kendi doğal saçınızı açması boyalı saçı açmasından daha kolay yada benim saçım çabuk açılıyo :):) deneyimimi paylaşıyım dedim...cryptic'in de başının etini yemiştim gerçi karamel nası yapcam diye de çok alakasız oldu küllü açık sarı :)

önemli olan içine sinmesi canım..karemeli beğenmeseydin açık sarıya geçmen zor olurdu..polyannacılık oynayalım biraz:37:

son bişey daha sorcam :) en son boyadığım boyanın üstünde 2 tona kadar açar yazıyodu böyle boyalar normal boyalardan daha mı çok yıpratıyo saçı? yoksa farketmiyo mu? :p

5 yıldır sarıdan vazgeçemeyen biri olarak kızlar yapmayın etmeyin saçlarınızı yıpratmayın derimmm :((( saçlarım küstü uzamıyor artıkkk bende bu ay evde platin saç rengimi kahveye çevircem daha önce denedim ve alışamadım ama artıkk mecbur kaldım yoksa kell kalıcamm geç anladım ama en güzeli doğallıkmış ;)

Back