Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

evet, en iyisi bizim konuştuğumuz kestirme yol..
kimyager gibi karıştırmayayım..

evet, en iyisi bizim konuştuğumuz kestirme yol..
kimyager gibi karıştırmayayım..

bencede tatlım zaten zemin açılınca istediğin rengi uygularsın ister küllü ister normal ..ben denedimde hapsini

bencede tatlım zaten zemin açılınca istediğin rengi uygularsın ister küllü ister normal ..ben denedimde hapsini

ben bi hoşum yaaa..daha şimdiki yapacağımı uygulamadan(ombreden bahsediyorum),
bahara, yaza yapacağımı araştırıyorumm..
aklımda bi kenarda bulunsun diye, napiim..

ben bi hoşum yaaa..daha şimdiki yapacağımı uygulamadan(ombreden bahsediyorum),
bahara, yaza yapacağımı araştırıyorumm..
aklımda bi kenarda bulunsun diye, napiim..

hepimiz aynıyız insan bir kere saçını kafaya taktımı..içine sinene dek uğraşıyor..60 lira boyaya para verdim..allahtan bu rank içime sindi..sonu yok bu işin..

hepimiz aynıyız insan bir kere saçını kafaya taktımı..içine sinene dek uğraşıyor..60 lira boyaya para verdim..allahtan bu rank içime sindi..sonu yok bu işin..

kesinlikleee..

aslında şu saçı aylar öncesi gördüm, budur dedim..
balyaj tonu,zemin rengi filan..çok doğal..kuaföre de bu fotoyu gösterdim..
ama tütün kumral diye bir ton boyadı, karamel oldu..

sanki şu anki zemin tonum bu ton gibi..kızıllık var değil mi bunda, küllü falan değil yanii..
ilk paylaştığım fotolu mesajımın,1.fotosundaki hatunun, başka bir hali...

onu da alıntılarım şimdi, ama o bayaa bir koyu ton zemin..bundan koyu gibi ya da ışıktan..

canım çirkin kadın yoktur..bakımsız kadın vardır..o hale gelmek için ne paralar harciyorlar..biliyorsun sende..resimdeki 6 sadece kumral bence..balyajlar atılmış..ışık balyajlar konusunda yanıltıyor olabilir ..önceden röfle yapılmış üzeri boyanmış olabilir..resimdeki 6 numaraya çok yakın canım..6 numara ve üzerine balyaj yapabilirsin..loreal in 6 numarasını öneririm..

aldım canım bugün loreal 6 numara,tavsiyene uydum..
zaten loreal 6 veya 6.1 düşünüyordum, tavsiyen fikrimi pekiştirdi..
yılbaşına 2 gün kala boyarım..sonra 1 hafta beklerim dinlensin saç, bakımla desteklerim..
sonra, allahımmm ne çıkacak bilmiyorum ama, balyajı yaparım..

haydi hayırlısı canım..her zaman beklerim...

geçen ağustosta saçlarımı sarı yaptırmıştım. sonra patlıcan moruna boyadım sonrasındada 2 kez kahveye boyattırdım kuaförde... şuanki saç rengim bu

istediğim renkse şu

nasıl elde edebilirim? fikri olan var mı

cryptic ben de saçlarımı yarın açıcam palette ile. Açık sarı tonlarında bir şey istediğim için tek seferde yetmez. 2. kez açmam gerekecek.
Sen de 2 kez açmışsın saçını. Peki kaç dk beklettin saçında? Kutuda 45 dk diyor. 2 sefer için de 45 dk çok olur gibime geliyor, saçlarım yıpranmasın istiyorum. :26:

Ben kiz kardesimin saclarinda ayni o balyajin tonunu elde etmistim.
Nasil yaptigima gelirsek o kismi biraz ilginc;
Evde exicolor markanin mix ton yesil boyasi vardi (no:0.13). Kardesime dedim gel senin saclarinin uclarini yesil yapayim, o da tamam dedi.
Ilk önce yine exicolorun ekstra acik sarisiyla (no:1000) actim daha sonra üzerine yesil boyayi vurdum. Tabi mix ton oldugu icin cok kisa bir sürede akti ayni bu resimdeki renk oldu. Kiz kardesimin saclari boyasiz ve ayni o kadinin rengi gibi 6.0 koyu kumral.
Belki size fikir olur. Yesil boyayin demiyorum tabi ki ama cila yapilabilir belki...

canım senin saçlar bayağı bir uzun senin çaman gerekiyor..istediğin ton platin tonlar çünki..ilk etepte koleston veya palette açıcı ile iki kutu olacak aynı kaba koy ikisinide ce saçını aç..tam açılmadı ise işlemi bir kez daha tekrar etmen gerekiyor..daha sonra açık doğal sarı tonlarında boyayabilirsin...

tryamour..hoşgeldin öncelikle saçların yıpranmaz ben kutunun tarifindeki kadar beklettim canım..sende öyle yap..

yaa kizlar saclarinizi acmak saca zarar vermiyormu ben gecen hafta sacimi boyattirdim istedigim tondan bayagi bir koyu oldu col üzüldüm kuaförüm dedi gel biraz acayim dedi cesaret edemedim gitmeye zaten aciliyormus zamanla bu arada ilk defa boyandi benim sacim biraz kullanip bu rengi 1 ay sonra istedigin gibi boyaticam v

vallahi kuaföre açtırma derim ama sen bilrisn canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…