• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açma/açıcılar hakkında yardım

Tamam uygulayacağım hepsini tam lacivert olmasa da olur yansıması fazla olsa yeter zaten teşekkürler :71:

inşallah fayda görürsün canım kepek şampuanına katacağın 1 kapak çam terebentin
bi kaç yıkama sonra farkettirecek kendini
bu ara da yağ bakımları yaparak da hem saçını hazırlarsın
hem de rengi akıtırsın.

Canim sinameki kürü de baya akitiyor boyayi ona da bir bak istersen.. Hem saclara güzel bakim yapiyor.

saçının tonunu açmak için kepek şampuanıyla yıkayıp bol kremleyebilirsin
ayrıca saça yaptığın bakım yağları boya akıtır
özellikle zetyinyağına katacağın çam terebentin epey akıtır boyayı
ben şampuanıma katıyorum terebentini
ve çikolata kahve sarı yansımalı kumrala kadar açılıyo 1 ay içinde
böylece siyahı soldurmuş olursun açıcı sakın yapma
koyu kahveden açıcıcı sonucunda yanmış lastikleşmiş kopan
saçlarla başbaşa kaldım kestrmek zorunda kaldım
bu söylediklerim açıcı gibi anında etki etmez ama
sabırsızlığın sonu da iyi olmuyo malesef

Bu kürde amac aslinda saclari uzatmak ama sac boyasini akitma gibi bir yan etkisi var. Buradan tarife bakabilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Bu konuyu baya önce açmıştım hatta konuyu açtıktan sonra tekrar boyadım saçlarımı silky 001 maviye
İlk sayfaya eklemiştim saçımın rengini,şimdi yine ekliyorum fena halde açılmış durumda :62:
Bugün konumu tekrar kontrol ettim amonra söylediğin gibi yapacağım canım
Bugün çamterebentin aldım kepek şampuanına ekledim
Bikaç gün önce de saçlarımı kestirdim uçları dayanılmaz bir hal almıştı hem görünüm hem kullanım açısından
Taranmayan açılmayan kırıklarla yanıklarla dolu saçlarımdan kurtuldum ama baya bir kestirmek zorunda kaldım
Slania'm bahsettiğin kürü de uygulamaya başlayacağım
Saçımın şimdiki rengini ekliyorum ve soruyorum:
Bu bakımları yaptıktan sonra saçım hangi tona kadar açılır?
Lacivert ya da fuşyaya yakın bir kızıl tonu elde edebilmem için hala açıcı kullanmam gerekir mi?
Saçımın rengi şuan böyle
$171020111040.jpg $211020111070.jpg $211020111069.jpg

kız bunlar ne sıradışı renkler, allah seni napmasın. sosyal hayatta rahatça kullanabilecekmisin bu renkleri? çok dikkat çekici ve alışılmadık bi renk. valla sen bu renklerle 1 milyon insanın içine karış şak diye bulurum seni vallah :1::52:

kız bunlar ne sıradışı renkler, allah seni napmasın. sosyal hayatta rahatça kullanabilecekmisin bu renkleri? çok dikkat çekici ve alışılmadık bi renk. valla sen bu renklerle 1 milyon insanın içine karış şak diye bulurum seni vallah :1::52:

Aylardır açıcısız laciverte çevirmek için neler yapmadım ama baya koyuydu saçlarım şimdi açıldı
Yapacağım bakımlarla daha da açılacak umarım
Klasik renkler sevmiyorum ben bi ara koyu da olsa laciverti tutturdum ama çok aktı
Bu sefer tam laciverte çevirip sık sık boyamak istiyorum
Ya da resimdekiler gibi renkler
Çilek kırmızısı ya da bakır kırmızı da olabilir

Back