• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç açıcı krem

• Konu Sahibi Konu Sahibi ena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar ben avonun açıcısını kullanıyordum ve bitti. avon da satışı durduralı çok oldu ve benim o kremle aynı işlevi gören bi krem almam lazım. tavsiye edebileceğiniz bi krem var mı ? dikkatinizi çekerim krem dedim yani röfle tarzı açıcılardan değil ve tek kullanımlık deil yani açıp açıp istediğim zaman sürcğm .. lütfen kızlar yardım edin..

Son düzenleme:
Canım krem olarak blmiyorum ama ben bir sprey almıştım extrait dora diye saçın rengini açıcı bir sprey, ya güneşe çıkarak kullanıyodun yada kurutma makinesiyle saç kurutur gibi uyguluyodun. Şişe içindeydi fısfıslı istedğin zaman tekrar tekrar kullanıyodun fiyatıda 20 tlydi sanırım, ama açık kumral ve sarı saçlar için uygundur diyodu benim saçlarımda koyu kumrala akın oldugu için bende daha turuncumsu acmıştı kötü değildi ama öyle istedğim sarı tonu değildi ne yazık ki ama ben yinede beğenmiştim yerimseniben yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktan

Canım krem olarak blmiyorum ama ben bir sprey almıştım extrait dora diye saçın rengini açıcı bir sprey, ya güneşe çıkarak kullanıyodun yada kurutma makinesiyle saç kurutur gibi uyguluyodun. Şişe içindeydi fısfıslı istedğin zaman tekrar tekrar kullanıyodun fiyatıda 20 tlydi sanırım, ama açık kumral ve sarı saçlar için uygundur diyodu benim saçlarımda koyu kumrala akın oldugu için bende daha turuncumsu acmıştı kötü değildi ama öyle istedğim sarı tonu değildi ne yazık ki ama ben yinede beğenmiştim yerimseniben yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktan

anladım cnm da krem tarzı birşey olsa daha iyi olur çnkü ben tüm saçıma uygulmıyorum belli bölgelre yapıyorum. Bir de turuncumsu yapmayan yok mu hiç tüm açıcılar mı turuncu yapıyor? ayrıca kolestonun açıcısını duydum ama o röfle tarzı dimi ?

Back