Sabundan nikah şekeri olurmu !???

arse3772

aşk aşk aşkkkk
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
4.637
7
116
İstanbul
Kızlar fikrinizi yazarsanız çok sevinirim. Sabundan nikah şekeri olurmu sizce ?
Bizim nikah şekerlerimiz 2 tane kalp şeklinde sabun biri kırmızı renk biri beyaz renkte. Ve bunlar beyaz güzel bir kesenin içinde ve kurdele ile kesenin ağzı bağlı,kurdele kısmındada isimlerimiz yazıyo.
Düğüne 20 gün var ve eğer istersek değiştirebileceğimizi söylediler, sizden fikir alabilirmiyim ??

cnm artık lavanta falanda konuluyor ama ben adı nikah şekeri olduğu için içinde şeker olan birşeyi tercih edicem ama sizin hoşunuza gittiyse neden olmasın

cnm artık lavanta falanda konuluyor ama ben adı nikah şekeri olduğu için içinde şeker olan birşeyi tercih edicem ama sizin hoşunuza gittiyse neden olmasın

şöyle birşey düşündüm ama bilmiyorum. normal şekerlemeli nikah şekerlerini veya magnetli olanları insanlar ikinci gün atıyolar, ama sabunu belki çamaşırlarının arasına koyarlar,çekmecelere koyarlar daha uzun vadeli ve kullanınca işe yarayan birşey olur diye :uhm:

cnm dediğim gibi artık normal nikah şekerleri tercih edilmiyor iyi bir fikir mesela bende kına gecemde lavanta keseleri dağıtıcam hatıra kalsın diye ama kısmetse düğünde nikah şekeri yaptırıcam neden olmasın nişanlınla ikinizin beğenmesi önemli

teşekkür ederim , çok sağol :sm_cool:
bakalım diğer yorumlar ne olacak, çoğunluğa göre hareket ederim ( galiba sürü psikolojisi dedikleri bu oluyo ):roflol:

rica ederim cnm tabi öyle yap bakalım kızlar ne diycek hayırlısı olsun şimdiden senin için opuyorumnanaktan

bende adı üstünde şeker konusunda hemfikirim . değişik bi şekil olabilir belki ama şeker olmalı gibi sanki

Canımmm sabunlarını görmüştüm çok şirin duruyolarkaydirigubbakcemile2
Kalıcı bişey diyosan minik mumlarda yaptırabilirsin insanlar yakmaya kıyamıyo zaten ama şık bi ayrıntı olur bence.
Ya da şöyle yapabilirsin nikah şekerini yine şekerleme olsun ama içine konulan keseden farklı bişey olsun onlar kalıcı olur mücevher kutuları gibi ya da benim tel sepetler gibi :lepi:
Az vaktin kaldı değerlendir bence

ya tatlım aklıma geldide,hani benim kınalarda kutucuklardaya, nikah şekeriyle aynı olmasın diye sabun ilginç geldi. sen bakmışmıydın ? sitenin adı cocobonbon orda arama yerine N222 yazınca çıkıyo.

bence sabun fikri çok değişik. benim çok hoşuma gitti. zaten nikah şekeri de olsa biz hiçbir nikah şekerini açıp yemiyoruz insan bozmaya kıyamıyo süsünü. içinde kalıyor. ama sabun kalıcı olur bence de.

sabun değilde ,yine içinde şeker olan dekoratif kutular veya tel sepetler var ,yine insanlar atmaya kıyamaz ,vitrine v.s koyabilirler ,mesela geçen hafta nikaha gittim ,küçük bir tel sepet ,üzerinde yapışık dekoratif bir çiçek ve kurdela ,içinde şekerler vardı renkli,şu anda vitrinimde duruyo hemde 2 tane :)) çok ta sevimliler..

teşekkürler kızlar fikirler için. benim kına kutularım dediğiniz gibi vitrine koymalık minik kare kutular mücevherde konulabilir. vitrinde insanlar kaç tanesini saklarki, veya yakını olmayan birini niye saklasınki.1 hafta sonra sıkılır amann kalabalık etti der atar diye üzülüyorum akannehir

yakını olmayan sabunu da atar be canım ,insanlarda artık hatıra kavramı kalmadı ki ,benim babaannecim 50 yıllık şeyleri saklamış ,şimdi nerdeeee..sen gönlüne göre yaptır canım ..hangisini istersen..

aynen öyle aslında eylül166. öylede böylede atılıyo,boşa gidiyo.ama işte yinede en güzeli en kalıcısı olsun isteniyo nedense. adı üstünde nikah şekeri o yüzden şekermi olmalı bilmiyorum,kafam karıştı. c.tesiye kadar karar vermek zorundayım vaktim kalmadı :hulya:

cnm benim eminim en yakınların saklar ama diğer insanları düşünme davetiyeleride atıcaklar ama ben içime sineni yaptırdım icine sinin hangisiyse onu yaptır nikah şekeri olursa daha iyi olur

Sabun, mum bunlar çok güzel
Hele mumların üzerine isimlerin baş harflerini yazmışlar kabartmalı, o en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…