Şampuan ve Saç Kremleri Sabun mu ampuan m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçı sabula yıkasak sonra da krem kullansak olmaz mı yani hem sabun hem şampuan sabundaki doğallıkla şampuandaki kimyasallık birbirine karışır gibi

Aslinda haklisin sabun kullanicaksak sampuan hic karistirmamak en iyisi ama malesef sadece sabunla yikayinca krem bile yapsan cok kotu oluyo sac ama bikereligine deneyebilirsin belkide sende guzel olur tarisin zeytinyagli sabununu tavsiye ederim bu arada

Canım ben defne özlü sabun buldum onu kullanıyorum bir sorun yaşamadım çok şükür hatta dökülmem durdu ve evet sabun saçı keçe gibi yapıyor ama napalım eskiden şampuan mı vardı, hatırlarım annem saçlarımı arap sabunu ile yıkardı çoookk küçükkene:1rolleyes:

ben aslında ısırgan sabunu gördüm bir market reyonunda gezerken ve araştıdım çok daha iyi geliyormuş.tamamen ısırgan özlü içinde yapraklarını görebiliyorsunuz alıp denemek düşüncesindeyim

Evet ya bizde eskiden sabunla yikanirdik.Hemde kocaman kaliplarla yikardi annem bide eskiden hep pazar gunleri yikanilirdi nedense sanki anlasmis gibi herkes oyle yapardi kaydirigubbakcemile3 neyse sonra sampuan cikti once sabunla sonra sampuanla yikadik sonra sadece sampuana donduk keske hic sampuan uretilmeseymis sirf kimyasal Çok üzgünüm çoook ben ne zaman sabunla yikasam sacim daha az dokulur. Isirgan sabununu biliyorum ama hic kullanmadim onuda denemek lazim ay sabun hastasiyim ben ya evde kalip kalip sabun dolu gozum doymuyo bi turlu şutarafagitti

Ben defneli sabun aldım gerçekten süper,
saçımın dipleri yani boyasız olan yerleri çok rahat taranıyor ama boyalı yerleri zor taranıyor
sabundan sonra kremde yaptım tarayabilmek için
ve memnunum uzun süre devam etcem sanırım

sabun maalesef bende saç diplerimin derisini olduğu gibi kaldırmış kafam kabuktan gözükmüyor buda mı gelcekti başıma onca dökülme yaşarken(((

bunları okurken şaşırıyorum ben saçımı defne sabunuyla yıkıyorum saçım tararken fln hiç zorlanmıyorum hemen açılıveriyor dökülmüyor da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…