E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ama sabunlada açılmıo ki saç bide çok kurutuyo benim saçımı yaa
bende birçok şampuan denedim fakat hep sönük hep sönükk son 5 aydır dove sabun kullanıyorummm ve çok memnunum hanımlar,,ilk birkaç günn kazıkkk gibii yaptıı amaa sonraa alıştıı ve şimdiii olukça gür duruyooorr,,
ben otacı şampuanın içine çam terebentin yağı koyup 1 ay boyunca onu kullandım..saç dökülmesi bendede vardı şu anda durdu dökülmüyor..şimdi o şampuanı bıraktım çünkü bir süre sonra çam terebentin yağı kuruluk yapıyormuş.şu anda biocarinin serisini kulanıyorum .gerçekten işe yarıyor saçlarım daha dolgun ve parlak..defne garlı mı teresan mı kara veremedim teresan kurutuyor diye duydum defne garldada kozmatik madde varmış doğru mu sizce hangisi,ben priorin kullanıyorum bitmek üzere saçlarım dökülüyor kansızlıktan ne iyi gelebilir dökülme karşıtı bitkisel şampuan ?
ben otacı şampuanın içine çam terebentin yağı koyup 1 ay boyunca onu kullandım..saç dökülmesi bendede vardı şu anda durdu dökülmüyor..şimdi o şampuanı bıraktım çünkü bir süre sonra çam terebentin yağı kuruluk yapıyormuş.şu anda biocarinin serisini kulanıyorum .gerçekten işe yarıyor saçlarım daha dolgun ve parlak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?