- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
Şöyle sabun gibi kokan parfüm kokulari beni benden alıyor doğrusu. Deneye deneye bulucam bende napalim, koku tenden tene de değişiklik gösterebiliyor. Umarım aradigimi bulurum ağır kokulardan gina geldi yaniNoa ve bvlgari blv bence sabun kokmuyor ve hafif koku da değiller, özellikle blv.
Chloe signature hafif bir koku ama o da sabunsu değil çiçeksi.
Onun orjinalini parfümerilerde bulamazsın muhtemelen. Şuan yok diye biliyorum.Sagol canımsu jlo grow marka parfume bakicam bi, ondan sonra bu yazdığınız parfüm markalarıni unutmuycam tabiki not alcam ona gore bittikce deniycem diye dusunuyorum.
Ben çoğunlukla internet ten alıyorum canım yinede bulamazsam arkadaşlar sağolsun bir suru marka verdiler onlardan denerim yapcak birşey yokOnun orjinalini parfümerilerde bulamazsın muhtemelen. Şuan yok diye biliyorum.
Miracle için sabunsu-pudramsı deniliyordu, o da benim tenimde hiç sabunsu kokmadı.
Canım su jlo grow parfumunu cidden bulamadım ya tükenmiş hiç bir yerde yok bende bvlgari kullanıyorum şuanda oda ehh işte çokta sabunsu değilmiş hanıOnun orjinalini parfümerilerde bulamazsın muhtemelen. Şuan yok diye biliyorum.
Evet canım yok artık o parfüm..Canım su jlo grow parfumunu cidden bulamadım ya tükenmiş hiç bir yerde yok bende bvlgari kullanıyorum şuanda oda ehh işte çokta sabunsu değilmiş hanı
Kesinlikle moshino-funny. Duştan çıkmışsın gibi kokuyorArkadaşlar aradığım parfümü henüz bulamadım ağır kokan parfumlerden hazetmiyorum cogusu basımı donduruyor zaten, bana şöyle sabun gibi kokan hafif bir parfüm markası onerebilirmisiniz lutfen
Orijinali hala üretiliyor mu bilmiyorum. DP de denemiştim, hakkaten bildiğimiz tertemiz sabun kokusu.jlo glow kesinlikle sabun sabun kokuyor saf sabun kokusu :)
aynen canımm sabun kokusu dedimmi aklıma ilk gelen jlo glow oluyor :)Orijinali hala üretiliyor mu bilmiyorum. DP de denemiştim, hakkaten bildiğimiz tertemiz sabun kokusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?