F
firdevsim
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi firdevsim
adana canım inşallah güzel haberini verirsin gününde geçmiş test yapsana düzenli adetin şaşaması ardında bebeiş getirir derler
Slm kızlar bendede belırtı cok ama test negatıf offfffffffff ınsallah gec donlenmedırde adetım 14 agustos olması lazım
ınsallah cok cok ıstıom cokkkkkkkkk
Slm kızlar bendede belırtı cok ama test negatıf offfffffffff ınsallah gec donlenmedırde adetım 14 agustos olması lazım
canım varmı belirtilerin kaç günün kaldı
mrb canm aynı soruyu bende soruyorum kendime şimdi geçen ay benim adet ilk defa 42 gün sonra oldu doktor hiç bi şeyin yok her şey yolunda dedi galiba gecikmesine sebep benim bu ay kuzucuğumun müjdesini alır mıyım diye stres yaptım en son 7 temmuzda regl oldum bu ay da daha gelen giden yok test yapmadım daha ama regl belirtisi de yok mesala geçen ay çok sıkıntı yaşadım sancı üstüne sancı bu ay öyle bi şey olmadı henüz sadece birazcık göğüslerim ağrıyo ama hep dua ediyorum Allah'ım ne olur hayırlısıyla bebişimi gönder ve isteyen herkese de bu mutluluğu nasip et diye 10 gün sonra tam 1 yıl olacak evleneli ve hiç korunmadım kist vardı o da geçti çok şükür canm umarım bu ay hayırlısıyla biz de seviniriz :Saruboceq:
mızmızcım ümidini kaybetme hele bi adetin geçsin bi daha yaparsın.valla benim daha 9 günüm var.şimdiden yapsammı diyorum bazen:kedi:
merhba arkadaslar benım gunume 10 gun falan var 3 aydır ugrasıyoruz 1 senelıkte evlıyım ben duzensız adet oluyorum ıdrar yollarımdada kronıkesmıs ıltıhaplanma var bole ıste nıde bısey sorucam sıze yaaa normalde benım adetıme 1,2,3 gun kala agrır ama sımdıden hafıfı hafıfı agrı gırıyo bıde belımde agrıyo aksam yatarken felaket bı mıde agrısı dıbı yanması gıbı ama ıstıfra edersem rahatlıyorum ben anklamadım ama allahım ınsallah nasıp eder ısteyen herkeze
ayy canım benim seni çok iyi anlıyorumda dur daha çok çok erkennnnn canım benim azıcık sabretttt inşallah allahım gönlüne göre verirrrr :Saruboceq:
hayatım çok sabırsızım 13 kala kan testi yaptırdım bile tabiki negatif çıktı.nolur tutun benikaydirigubbakcemile