Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dayanamadım ve yaptım tek çizgimafoldumben
Firdevs inş.senden güzel haberler alırız
cnm kaç gün vardı adetine:uhm:[/QUO
6 gün gecikmişti hep gecikir zaten 10-15 gün bile geciktiğini bilirim
inş cnm ya.senle adet tarihimiz aynı heralde.beklemek çooooook zor.fisfisfissonuç güzel olsunda bekleriz demi:ecrin_bebek:
beklerız arkadasım nıye beklemeyeleım ama bu beklemeler benı olduruyo yaaa kızlar bıde bende afedersınız ama asırı bı gaz basladı ıdrarım bı koyu bı acık ve normalde benım gogus uclarım sızlamazdı ama sımdı cok acıyolar yardım edın nolur anlamıyorum ıcımde cok tuhaf bı agırlık var sankı offff
aynen canım yaaa ama banım goguslerım sısmedı ucları acıyo sadece
nasıl gectı canım anlamadım artık sızlamaıyomu artık??*
aynen canım yaaa ama banım goguslerım sısmedı ucları acıyo sadece
slm kızlar bende hamilemiyim topiklerine dadandım bu aralar çünkü bende bu soruyu çok merak ediyorum kendim için SAT 18 temmuz bu ay korunmayı bıraktık ve belirtilere gelince göğüslerim acıyordu ama geçti kasıklarımda batma gibi ufak ufak ağrılar oluyor ve son bi kaç gündür sabahki ilk idrarımın rengi koyu çok sabırsızlanıyorum kan tahlili yaptırayım diyorum ama biraz daha bekleyeyim diyorum offf sabırsızlıktan ölücem
kızlar bende en son 9 temmuzda adet oldum.ama adetim düzenssizleştiği için 40 güne kadar çıkıyor bende 18 ağustos olmam gerekiyor diyorum.1 haftadır göğüslerim sızlıyo bugünde kasıklarımda bacaklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var.Ya hamiş olmak o kadar çok istiyorum ki.en son dün test yaptım negatifmafoldumben Diyorum şimdi kesin adet olacaım kendi kendime hevesleniyorum işte.Pazarteide kırmızılar gelmezse kan testi yaptıracam.