şimdiiiiiii :) öncee insan başkası için yaşamamalı. bak hem ne demişler giden gider kalan sağlar bizimdir.
kendini mutlu etmek istiyorsan gülümseyerek başla güne. en zoru çevre şartlarını değiştirmektir. ben toplum kaygısı yaşayan bi bireydim yani çevreyi çok takıyodum niye düşünmüyolar niye aptal gibi davranıyolar niye giyime önem veriyolar niye olar için sadece para önemli. ve çevremdekileri hep değiştirmek istiyodm sonra baktm herkes benden uzaklaşıyo. herkesten önce kendimizi değiştirelim. valla doğrusunu söylemek gerekirse kimsenin kimseyi düşündüğü yok sen seni önemsemezsen kimse de takmaz hıhh
öyle bi konum yarat ki kendine herkes senin ağzından çıkacak cümleyi merakla bekler olsun bilgi düzeyini artır konulara hakim ol bi ortama girince bak nasıl el üstünde tutuluyosun. çekimser olma bi yere gidince amaaan sanki bi daha görcem mi onları diye düşün ve istediğini yap. vicdanını hep rahat tut. korkulrına yenik düşme başka da hiç bi sorunun kalmaz. ailevi problemleride dert etme sen onlara iyi davranınca en kötü insan bile yumuşar. hem konuşmak önemli evet evet çok öemli. çiçek bile kendi ile konuşulunca daha çabuk büyüyo. kendine pozitif bak. dua da önemli tabiki. insan inanmasa bile isterken kendini inandırabiliyo bazen. bazende bencilliğinin farkına varıp bir şeyleri kendi kendine yapma çabasına giriyo. ve bi baktın hayat düzelmiş:) tamam hemen olmasını beklemeyelim ama bi yerden başlamak gerek demi yani. ee aman daha ne internet başında oturuyosun. bi dışarı çıkta nefes al güneş yüzü gör :) ben bunalınca ankara kalesine giderim.değişik insan yüzleri görmek iyidir. çevreni sevmiyosan halk eğitim merkezlerinin açtığı bi ton kurs var katıl onlara yeni arkadaşlar edin :) daha ne diyim canım parmaklarım yoruldu kontrole gelcem ama unutma :)))