Sabrım kalmadı çok yoruldum:/

Size muhtac oldugu icin gurur yapmis. Sanirim tesekkur ederse ezilecegini dusunuyor.
Idare edin derim ben. Biraz daha sabir.
Onun ailesi gelince arada cocugu alin disari cikin

Yok canım cıdden al bebegını gıt. Ne derse desin. Ama yuzune de. Sen adammısın senın için neler yapıyorum birde bebegımle görmüyor musun. 1 2 ay daha yatıp kalkacaksın. Omur boyu yatalak olanlar var. Ben sana bakarken elimden geleni yaparken bu ne hareket bu ne tavır. Konusmaların nasıl boyle tarzında konusu konus sonra cagır annesı baksın. Hak etmıs cunku.
Kendını eksik hissediyor sana bagırarak egosunu tatmin edıyo ama sana muhtaç bunum ezıklıgınden.

çok ilgi göstermişsiniz poposu kalkmış

Harbi nankör ya bu şekilde ona bakmak zorunda değilsin valla nasıl yapıyosa yapsın kalksın alsın zorla mı kalkıyo nasıl görüyosa işlerini
Anlar ozaman senin yaptıklarını

Bende ameliyatlarimda çok huysuz oldum. Acı çekiyor ve muhtaç, erkeklerde daha belirgin bir huysuzluk,çekilmemezlik oluyor. Kendi duzeldikce morali de düzelir sonrasında davranışları da. Sabırlı olmak lazim. Siz de ona muhtaç olabilirdiniz

Bi tanidigimiz vardi karisi felc gecirince 2ciyi getirmisdi eve

Şok oldum. Teşekkür edeceğine yaptıklarına bak. Minnet duyması gerekirken söylediklerine bak. Ben anlamam öyle erkeklik gururundan. Kadınlarda doğum yapıyor ağrı çekiyor hepsi böyle kötülük mü yapıyor etrafındakilere. Fazla yüz bulmuş. Cevabını verin. Ben bile burdan çok sinirlendim

Yaptığı kötü gerçekten kırıcı ama bence altını filan almanizdan,çocuk gibi muhtaç olmaktan utanıp sikildgii için acısını boyle çıkarıyor kendince ..
Anneannem alzheimer hastası ve 3 yıldır filan yatağa bağlı artık şuan hickimsreyi tanımıyor .Geçen yıl mesela.annemi hatırladığı halde ki çoğu şeyi annem yapar ,altını değiştirirken annemin aline bir yapışmış parmağı çıktı annemin.Bakici ablaya da vurmuş kadının burnu sis gezdi .Yani tabiri caizse hafızası bu kadar gitnisken bile rahatsız olup utanıp sikilip tepki vermiş .Esinizde öyledir keske yapmasa tabi ..
Annesi gelince benden cekiniyo galiba altını degsitime ,tuvalet vs işlerini sen yap deyin ..
Geçmiş olsun

Hasta insan huysuz oluyor valla ben bile huysuz oluyorum çekilmez oluyorum sapasağlam erkeğin yatağa düşmesi tabi çok zor onun için bence yanında kalın ama cevaplarını verin haddini bildirin tek çözüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…