• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabret,Azmet ve basar

-Kristal-

""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.713
3.296
53
35
Sevgili Gunlugum,
Biliyorsun ben eskiden de hep biraz tombiktim sonra sehir degiskligi yeni hayat dersaneye olan uzak mesafeye yurumekle 56kiloya kadar dusmustum.Ve en zayif halimlae hayatimin adamiyla evlenmiati.:-)
Sonra ne oldu da dobrasko oldum?
Evlilik stres alisamama kavgalar tartismalar derken tek mutluluk cikolata pasta kurabiye oluvermisti.yani benimki bir nevi duygusal aclikti.farkedince cok gecti birde ustune hamilelik eklendi 83 buldum.Ama hala kendi gozumde o incecik kizdim:-)insan kendine hic sisko diyemiyo ki:| Sonra emzorme annelik icgudusu aman sunu yiyim sut olsun sunu iciyim derkeeeen 78dim emzirme donemimde:(
Sonra bir gebelik daha basladi suprizdi ama mutluydum onda bazi problemler nedeniyle 8kilo vermistim ilk dort ayda hersey duzelince kilo alimi haliyle artti.;)
Sonra yine yeniden emzirme seruveni basladi :'(bu sefer bilincliydim her seyi yemedim sadece yetri kadar kararinda biraktim.sonra emzirme isi tamamen son bulinca 68e geri dondum.Amaci.60olmak
29 martta 26 yasima girecegim o zamana kadar hedefime ulasmak istiyorum.Dusundumde boyle bir gunluk benimde olsa belki kendime daha cok durrrr diyebilirim insallah.kendi kendime hesap sorus sayfam olsun buda benim.Saglicakla kilo vermeler;):-)

Sevgili Gunlugum,
Biliyorsun ben eskiden de hep biraz tombiktim sonra sehir degiskligi yeni hayat dersaneye olan uzak mesafeye yurumekle 56kiloya kadar dusmustum.Ve en zayif halimlae hayatimin adamiyla evlenmiati.:-)
Sonra ne oldu da dobrasko oldum?
Evlilik stres alisamama kavgalar tartismalar derken tek mutluluk cikolata pasta kurabiye oluvermisti.yani benimki bir nevi duygusal aclikti.farkedince cok gecti birde ustune hamilelik eklendi 83 buldum.Ama hala kendi gozumde o incecik kizdim:-)insan kendine hic sisko diyemiyo ki:| Sonra emzorme annelik icgudusu aman sunu yiyim sut olsun sunu iciyim derkeeeen 78dim emzirme donemimde:KK43:
Sonra bir gebelik daha basladi suprizdi ama mutluydum onda bazi problemler nedeniyle 8kilo vermistim ilk dort ayda hersey duzelince kilo alimi haliyle artti.:KK66:
Sonra yine yeniden emzirme seruveni basladi :'(bu sefer bilincliydim her seyi yemedim sadece yetri kadar kararinda biraktim.sonra emzirme isi tamamen son bulinca 68e geri dondum.Amaci.60olmak
29 martta 26 yasima girecegim o zamana kadar hedefime ulasmak istiyorum.Dusundumde boyle bir gunluk benimde olsa belki kendime daha cok durrrr diyebilirim insallah.kendi kendime hesap sorus sayfam olsun buda benim.Saglicakla kilo vermeler:KK66::-)

Basarilar canjm ;)

Sabah gune minim yavrularimin civiltilari arasinda baslamak guzell be gunluk bin sukur Rabbime:)

Soyle guzeel bir yesil cay ve bi bardak suyumu ictim.ilerleyen zamanlarda taze sikim portakal syunu hakkettim galiba gunluk karsessdddd:-)

Bıktım artık
Herkesin aaaa sen yine mi diyete misin demesin
Veeee benim evet diyip yalandan gulmemden
Ve hep dikkat edip hep aynı kiloda kalmaktab gobegim belli olmasın diye korse takmaktan
Zayıfların sen yiyemezsin kiiiiii diyettesindir deçelerinden snane kardeşim heeee diyetteyim napcan:(
İnşallah Allah benden bu kiloları alır da size verir.
Yemin ederim zayıflacammmm
Moralimi bozmaktan vazgecin artık yaa
Kendimi obez hissediyorum ama yok öyle değil sadece 8-10jilo fazla.Ama yemin ediyorum vereceğim.

Teşekkür ederim :)
Artık daha azimliyim

İstersen bnm sayfama gelebilirsin çok güzel motive oluho insan arkadaslarla gelmek istersen konun adi kaderimin kaderi

Bıktım artık
Herkesin aaaa sen yine mi diyete misin demesin
Veeee benim evet diyip yalandan gulmemden
Ve hep dikkat edip hep aynı kiloda kalmaktab gobegim belli olmasın diye korse takmaktan
Zayıfların sen yiyemezsin kiiiiii diyettesindir deçelerinden snane kardeşim heeee diyetteyim napcan:KK43:
İnşallah Allah benden bu kiloları alır da size verir.
Yemin ederim zayıflacammmm
Moralimi bozmaktan vazgecin artık yaa
Kendimi obez hissediyorum ama yok öyle değil sadece 8-10jilo fazla.Ama yemin ediyorum vereceğim.
Ayni bni anlatmişsin cnm ya çevremdekiler ayni böyle diyo

Bazen insanların ağzı torba olsun ve buzulsun istiyorum :-)

Bugün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 sivri biber
2-3 Zeytin 1 bardak çay

Öğle yemeği
2 kase domates çorbası

Arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu

Aksam da salata ve yoğurt

Bugün ki menüm aksam yemegimi daha yemedim.7den sonra bişey yemeği düşünmüyorum.olmazsa olmaz su ve 100 kere zıpladım:-) 400 e tamamlıycam.ayrıca mekik hareketi de yapacağım.ya 30 ya 50.

Kendime böyle bir program hazırladım.bugün gozum kaçamak falan görmedi.bilmiyorum işe yarar mı.artık bundan da sonuç alamazsam direk doktor a:-)

Bazen insanların ağzı torba olsun ve buzulsun istiyorum :-)

Bugün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 sivri biber
2-3 Zeytin 1 bardak çay

Öğle yemeği
2 kase domates çorbası

Arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu

Aksam da salata ve yoğurt

Bugün ki menüm aksam yemegimi daha yemedim.7den sonra bişey yemeği düşünmüyorum.olmazsa olmaz su ve 100 kere zıpladım:-) 400 e tamamlıycam.ayrıca mekik hareketi de yapacağım.ya 30 ya 50.

Kendime böyle bir program hazırladım.bugün gozum kaçamak falan görmedi.bilmiyorum işe yarar mı.artık bundan da sonuç alamazsam direk doktor a:-)
Canim çok iyi olmış menün devami gelir inşş hergün buraya menünü yaz daha motive olursn

Galiba öyle daha iyi olacak.
Hergun paylasıcam artık çok sağol canım:)

Ay valla bi guc hissettim mesajınla:-)
Allah razı olsun ;)

Gunlukcuuuum
Merhaba
Bugun kahvaltiyi gec yaptim 10da:-)
Bir tava yumurta
1sivri biber
2-3 salam
Biraz peynir
2 de zeytin
Yarim cay kasigida cikolata olmasa iyi olurda oldu bikere:-)
Bidaa olmaz ;)

Gunlukcuuum
Sabah 10
Kepek ekmekli sandwc icinde domates kasar ve salam baya doyurucu oldu hala tam ac sayilmam

Oglen ne yicegim bilemiyorum daha
Kapuska- yogurt a birde puding eklesem mi diye kara kara dusunuyorum:(
Yoksa aksam mi yesem

Aksam ki menumde
Haslanmis tavuk
Yogurtlu mor lahana salatasi
Simdi yemezsem de puding olaxak :-)
Gunlukcum
Sana soylememistim
Esimde diyete basladi benimle:-)
95.8 den92.5 i gordu pek bi sevincliysi:-)
Ben bugyn tartildm pazara kadar taetilmam
Ve resmini koycam :-)

Gunlukcum
Bugün sabah esimle bır parça ekmeklı recel
2salam 1 cay bardagı sıcak sut ıctim.
Sonra c9.30gibi kahvaltıda 3-4tane kasar peynir 2domates ve yeşil cay içtim
Oglen yemegim ise
Mercimek çorba ve bol mor lahanalı zeytinli salata.
Bazen kızıyorum kendime ne kadar iradesizsin sen böyle olursan daha coook dalga gecilirsin.
Ama sonra hemen gecoyo kıyamıyorum kendime.xanım kendım benim:-)
Sıyırdım en sonunda :-)
Aksama biber dolması ve yoğurt olacak galiba menüm :-)

Benim menüm
Sabah
2 salam
Bi lokma kepek ekmeği ve recel
Domates 2adet

Oglen
Mercimek çorbası ve bol salata
Arada tacınlı sut
Ve şekersiz kafe
Aksam
1 biber dolması yoğurt ve azcık haslanmıs tavuk

Bugunu böyle bitiriyorum yatmadan zencefil zerdeçal tarcın ve yoğurt kuru uygulayacagım.
Bakalım işe yarıycak mı?:-)
Yarına maydonoz kurumuz de kurler cogalıyo bakalım:-)şimdilik bu kadar gunlukcuuuum
Kitap okumak da lazım dimi ama
:-)

Başlangıç kilom:-)

Eklentiler

• WP_20160106_01_03_40_Pro.jpg
    WP_20160106_01_03_40_Pro.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 50
Back