Merhaba Arkadaşlar,
Bilenler bilir bi kaç gündür sabırsızlanıyorum test yapmak için, aslında regl günüm yarın ama ben kan testi verdim bu akşam ve yarın sabah alacağım sonucu! Erken diye kızmayın lütfen, belirtilere dayanamadım. İnşallah psikolojik değildir!
Lütfen benim için dua edin de en hayırlısı ne ise başıma o gelsin. Eşimden gizli verdim tahlili eğer negatifse söylemeyi düşünmüyorumkafamçokkarıştı İnşallah negatifse de pozitifsede hakkımda hayırlısı ne ise o olur. Bu ilk kan testim ve çok heyecanlıyııımmmmmmmmcoksekeriremsu
Kızlar aradım biraz önce, kadın negatif dediDemek ki hayırlısı buymuş, ne yapalım canımız sağolsun (
Kızlar aradım biraz önce, kadın negatif dediDemek ki hayırlısı buymuş, ne yapalım canımız sağolsun (
Arkadaşlar, bi ara geldim eve sonra gezmeye gittik. Kafamı dağıttım iyi geldi:lepi:, bugün regl günümdü ağrım var gelen giden yok. Ayrıca laboratuardan sonucumu aldım sadece negatif yazıyor, sonuç yazmamışlar! İnsan bi değer yazar!klava: Ama ben bu gece regl olurum herhalde çünkü baya sancılanıyorum ve akıntım var.:tomato: Hatta oldum diye gidiyorum olmamışım, bide regl olacakmışım gibi ateş basıyor. Sabah gelir benim kırmızılar. :tomato:
Ben kendimi biliyorum ama ne zaman ümitlensem tersi çıkar! kafamçokkarıştıTest sonucunu aldıktan sonra sancım başladı zaten, demek kendimi psikolojik şartlamışım, en azından günüm şaşmadan regl olurum, yoksa bu şişlik beni çok rahatsız ediyor.klava:
Hepinize çoooookkk teşekkür ederim arkadaşlar, hep diyorum Rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını versin, Amiiiiiinnnnna.s.a.s.a.s.
Gece gelir sandım ama hala gelen giden yok, kendi kendime stresten tıkır tıkır işleyen düzenimi bozdum!! Ben bi salağımmmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?