kacıncı gunundu bugun canım
yumurtan catladıgı zaman 14.gun cıkıyor testte ıhsallah hamılesındır canım bende asılama yaptırdım bugun 9.gunum
Merhaba Arkadaşlar,
Bilenler bilir bi kaç gündür sabırsızlanıyorum test yapmak için, aslında regl günüm yarın ama ben kan testi verdim bu akşam ve yarın sabah alacağım sonucu! Erken diye kızmayın lütfen, belirtilere dayanamadım. İnşallah psikolojik değildir!
Lütfen benim için dua edin de en hayırlısı ne ise başıma o gelsin. Eşimden gizli verdim tahlili eğer negatifse söylemeyi düşünmüyorumkafamçokkarıştı İnşallah negatifse de pozitifsede hakkımda hayırlısı ne ise o olur. Bu ilk kan testim ve çok heyecanlıyııımmmmmmmmcoksekeriremsu
canim kan testi 1 saatte cikiyor. neden bu kadar gec veriyorlar. bak burada ben bile sabredemedim. hadi iyi haberlerini bekliyoruz.
Canısı aslında ben bugün 6 servisine bindim, ve laboratuara telefon açtım beni bekleyin diye:)) Yani kan örneğimi alıp kapattılar!! Yarın sabah 9 da arayın sonucu alırsınız dediler. Bakalım artıkın heyecanla bekliyorum, eşiminde haberi yok! Allahtan misafirlerimiz vardı da düşünmeme fırsat kalmadı. Şimdi gittiler:)
Sen nasıl oldun fıstığım, dualarımdasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?